- Πόντοι
- 4,208
Η μπουγάτσα με τυρί και η τυρόπιτα είναι το ίδιο πράγμα; ΌΧΙ φίλως
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο.
Η μπουγάτσα (με οποιαδήποτε γέμιση) έχει φύλλο μπουγάτσας.
Η μπουγάτσα με τυρί και η τυρόπιτα είναι το ίδιο πράγμα; ΌΧΙ φίλως
Το πρόβλημα αυτής της λογικής είναι πως ενώ σας λέμε ναι το σουβλάκι είναι σωστό, κ ενώ καταλαβαίνετε τι εννοούμε κ ακόμα χειρότερα ενώ σας λέμε κ το άλλο είναι σωστό αφού το καλάμι είναι κομμάτι ξύλου, κ αφού το καλαμάκι είναι μικρό καλάμι άρα καλαμάκι=μικρό κομμάτι ξύλου. Αλλά όχι εκεί! Μόνο το σουβλάκι είναι σωστό. ΑΦΟΥ!Ρε Μπίλη μου, τον Αθανάσιο Διάκο τον σούβλισαν, δεν τον καλαμάκωσαν ασούμε
Ρε Μπίλη μου, τον Αθανάσιο Διάκο τον σούβλισαν, δεν τον καλαμάκωσαν ασούμε
Αν είχε αλλά τέσσερα κοτόπουλα απανου κ ήσαν ο Πολύφημος, αυτό θα σου δινανε
Καλά βρε Νεκκωνα εδώ τους ζητάς ηλεκτρική κιθάρα εν έτει 2023 κ αυτοί σου δίνουν τελεκαστερ κ την πήρες, στο καλαμάκι κόλλησες?Όχι φίλως, αλλά όταν παραγγέλνω καλαμάκι μου δίνουν αυτό
Προβολή συνημμένου 36683
Και τους το δίνω πίσω γιατί με χαρτινο δε με εμπνέει ο καφές ασούμε
Όχι φίλως, αλλά όταν παραγγέλνω καλαμάκι μου δίνουν αυτό
Αν ζητήσω στη Θεσσαλονίκη 5 χοιρινά σουβλάκια τι θα μου δώσουν?
Κατάλαβα ότι εννοούσε πατατόπιτα.
Αυτό ρε φίλος είναι ένα ολόκληρο γουρούνι στη σούβλα.
Καλά το ορφανό καλαμάκι δεν το λέει κανείς κ αν το λέει υπάρχει θέμαΤο πρόβλημα είναι ότι στην Αθήνα λένε ένα σουβλάκι με γύρο. Εκεί τα χαλάμε. Δε γίνεται αυτο
Επίσης, το θέμα δεν είναι μόνο αν κατανοούμε.
Ήρθε ένας φίλος από Αθήνα με την ανιψιά του για λίγες μέρες. Το κοριτσάκι νήστευε. Και παρήγγειλε ένα ορφανό καλαμάκι. Κατάλαβα ότι εννοούσε πατατόπιτα. Αλλά ακούγεται περίεργο ρε φίλε
Αυτό το "πράγμα" δείξε μας, γιατί εδώ κάποιοι βάλθηκαν να μας τρελάνουν βραδιάτικα.?Στην Αθήνα είτε σουβλάκι είτε καλαμάκι ζητήσεις θα πάρεις το ίδιο πράγμα.
Και παρήγγειλε ένα ορφανό καλαμάκι.
Στη Θεσσαλονίκη αν ζητήσεις καλαμάκι είτε θα κάνουν πως δε καταλαβαίνουν, είτε θα σε δουλεύουν, είτε το δούλεμα θα φτάσει σε τέτοιο βαθμό που θα σου δώσουν καλαμάκι του καφέ