- Μηνύματα
- 2,512
- Πόντοι
- 938
Λοιπόν τελευταίο (ελπίζω) γιατί το ξευτελίσαμε. Από Δευτέρα επιστροφή στο συντηρητισμό.
Παστουρμάς από Miran με Wolt γιατι βαριέμαι να κουνηθώ, ομοίως και τα τυριά. Φύλλο ελλείψει του σωστού, Χαβέλας Ζαγορίσιο (που για έτοιμο είναι ίσως και το καλύτερο παρεμπιπτόντως). Ντομάτες και κύμινο φρεσκοκοπανισμένο στο γουδί (βασικό).
Για τη συνταγή ακολούθησα τον μπάρμπα από δω (μονο που έβαλα πιο πολύ παστουρμά ?)που για κάτι τέτοιους τσιπουρομεζέδες και καταστάσεις ρούφεν κάργα, είναι πολύ καλός.
Προσοχή με το αλάτι, εγώ προσωπικά δεν πρόσθεσα καθόλου και πάλι ήταν λίγο αλμυρό.
Υπερτασικοί και χολυστερινικοί keep away. Εγώ θα χτυπιέμαι για κανα μήνα τώρα για να με συγχωρήσει ο Άγιος Escoffier.
Παστουρμάς από Miran με Wolt γιατι βαριέμαι να κουνηθώ, ομοίως και τα τυριά. Φύλλο ελλείψει του σωστού, Χαβέλας Ζαγορίσιο (που για έτοιμο είναι ίσως και το καλύτερο παρεμπιπτόντως). Ντομάτες και κύμινο φρεσκοκοπανισμένο στο γουδί (βασικό).
Για τη συνταγή ακολούθησα τον μπάρμπα από δω (μονο που έβαλα πιο πολύ παστουρμά ?)που για κάτι τέτοιους τσιπουρομεζέδες και καταστάσεις ρούφεν κάργα, είναι πολύ καλός.
Προσοχή με το αλάτι, εγώ προσωπικά δεν πρόσθεσα καθόλου και πάλι ήταν λίγο αλμυρό.
Υπερτασικοί και χολυστερινικοί keep away. Εγώ θα χτυπιέμαι για κανα μήνα τώρα για να με συγχωρήσει ο Άγιος Escoffier.




Τελευταία επεξεργασία από moderator: