Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

 5ωρο?

25ωρο δυστυχώς.... 

Edit

Κάτσε να βρω μια παρόμοια συνταγή στο νετ...

Here you go

https://www.allrecipes.com/recipe/241898/demi-glace/

 5ωρο?

25ωρο δυστυχώς.... 

Edit

Κάτσε να βρω μια παρόμοια συνταγή στο νετ...

Here you go

https://www.allrecipes.com/recipe/241898/demi-glace/
Μπράβο..εντυπωσιαστηκα.25 ώρες δεν έχω ξοδέψει για όλα τα γεύματα του μήνα συνολικά!?
 
Θέλει πολλά, μπουκέ γκαρνί, σιγοβράσιμο τόσο, όσο να βγει το μεδούλι και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υγρά, αλλά και να πιεί τα πολλά υγρά η σάλτσα, κλπ.

Συνήθως την βράζουν κάποιες ώρες την ημέρα, για δυο - τρεις μέρες.

 
Θέλει πολλά, μπουκέ γκαρνί, σιγοβράσιμο τόσο, όσο να βγει το μεδούλι και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υγρά, αλλά και να πιεί τα πολλά υγρά η σάλτσα, κλπ.

Συνήθως την βράζουν κάποιες ώρες την ημέρα, για δυο - τρεις μέρες.




Και που να δεις τι τραβάνε οι... ραμενατζηδες στην Ιαπωνία....απλά δεν έχουν ζωή αφού ουσιαστικά μαγειρεύουν τον ζωμό....συνέχεια....(βέβαια κάνουν το καλύτερο φαγητό του πλανήτη οπότε you loose some ,you win some).

 
Επειδή ζητήθηκε... μπριζολοπανσέτα και πανσέτα πλεξούδα στην γάστρα..

Αυτά έτοιμα από κρεοπωλείο.. μην ζητάτε λεπτομέρειες!

Πανσέτα 1.jpg

Πανσέτα 2.jpg

 
Ωραία πράγματα ...

Γιορτάζεις μερακλίδικα βλέπω.

Που είναι το τσίπουρο?

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν και ταπεινό γεύμα, ήταν νοστιμότατη η μακαρονάδα ένεκα σάλτσας απο φρέσκο κόκορα, ντόπια φέτα και Βερτζάινα, αφου το περιβάλλον στην βεράντα μας την έκανε τριάστερο Michelin γεύμα!

Αχόρταγος!

IMG_20220104_162617.jpg

 
το περιβάλλον στην βεράντα μας την έκανε τριάστερο Michelin γεύμα!


Πόσο μεγάλη διαφορά κάνει πράγματι το περιβάλλον ...

Και φυσικά όχι μόνο στο φαγητό.

Αλλά αυτό το "Βερτζάινα" με πέθανε. :classic_biggrin:

Έκανα μερικά λεπτά να το καταλάβω.

 
Αλλά αυτό το "Βερτζάινα" με πέθανε. :classic_biggrin:

Έκανα μερικά λεπτά να το καταλάβω.


εγώ πάλι που το γκούγκλαρα 1 ώρα για να το πιάσω?... κερδάω?...?

 
Τάρτα με πράσο,μαϊντανό, ροκφόρ,αυγά χωριατικα,κρέμα γάλακτος, φρέσκο βούτυρο και ,λεπτή, βάση από  ζύμη κουρου .

Ένα ωραίο ροζέ επιβάλλεται. 

IMG_20220108_165010.jpg

1641656020781.jpg

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φρικασέ


Τώρα γιατί μου τα κάνεις αυτά μεσημεριάτικα?

Αφού ξέρεις ότι τρώω μόνο το βράδυ.

Άμα ανεβάζεις να το λες από πριν να παίρνω σαλιάρα πριν το δω.

Γέμισε σάλια ο πάτωμας.

 
Έβαλα και την ουρά,Στράτο!


:classic_biggrin:

Τώρα πρέπει να φτιάξω άλλο καφέ, αυτός που έπινα χύθηκε, είδες τι έκανες?

 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top