• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

The Wall Live in Greece 8 Ιουλίου 2011.-

Σιγά που ασχολούνται αυτοί. Οι μανατζαραίοι παιδί μου...

warwickplayer είπε:
εξου και ειμαστε φθηνη σε σχεση με αλλες χωρες..
Αυτό μάλλον για πλάκα το λες ε; ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
RayDTutto είπε:
Αυτό μάλλον για πλάκα το λες ε; ;)
ειναι το ακυροτατο κυπριακο humor Που με διακατεχει καποιες φορες...συγνωμη...τα γονιδια βλεπεις...

Ο άνθρωπος ζήτησε κάτι- όχι κάμερες... Ελπίζω να δείξουμε ότι δεν είμαστε κανίβαλοι και να επιδείξουμε τον σεβασμό μας στην παράκληση του.

Βασικα ζητησε οχι iphone...εγω που εχω νοκια μπορω να το φερω? ;D

Λεει και πολλα αστεια μεσα...οτι η κυβερνηση στην ελλαδα εκλεγεται απ τον λαο για τον λαο...καλο..πολυ καλο...

επισης λεει αν φανταζεται τον pink ελληνα....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

παντως οι φλουντ εχουν σχεση με ελλαδα..μαλιστα φημολογειτε οτι το live που κανανε στην πομπηια θα παρουσιαζοτανε στο αρχαιο θεατρο της Δωδωνης...αλλα κατι η χουντα κατι το ενα κατι το αλλο ναυαγησε...

Οσον αφορα αυτο με τα τηλεφωνα και καμερες σε ποιο σοβαρο βαθμο θα σας παραπεμψω στο Heavy construction των king crimson...Δεν ξερω αν ητανε στημενο αυτο που κανουν παντως ο fripp ως γνωστον δεν ανεχεται και πολλα....

RayDTutto είπε:
Terry ο ανίκητος κάνγκουρας και παλι θα θριαμβεύσει! Trust me.
Δυστυχώς Ray αυτό το φοβάμαι και εγώ... Ας ελπίσουμε ότι οι πιο πολιτισμένοι θα «νουθετήσουμε» τους πιο «κάνγκουρες»...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
... Ας ελπίσουμε ότι οι πιο πολιτισμένοι θα «νουθετήσουμε» τους πιο «κάνγκουρες»...
...ίσα μωρή ρόμπα......

marathon είπε:
...ίσα μωρή ρόμπα......
Όχι έτσι κύριε μου... με στιλ. Αλήθεια, εσύ θα τιμήσεις με την παρουσία σου το πολιτιστικό γεγονός;

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Όχι έτσι κύριε μου... με στιλ. Αλήθεια, εσύ θα τιμήσεις με την παρουσία σου το πολιτιστικό γεγονός;
περιμένω να μου βρούν εισητήρια...γιατί δεν αντέχω τις ουρές...

Καλα που τον βρηκαν αυτον τον δημοσιογραφο!?!?? Δεν μπορουσε να ειναι κανενας κουσκουσιαρης να τον ρωτησει τι εγινε με τον Δαβιδ? Και αν θα παιξει και εδω?!  ;D

στην ουσια το προβλημα του ειναι το φλας? εγω  με το ταπεινο μου κινητο δεν θα τον ενοχλησω τοτε :) ( αλλα μαλλον δεν θα βγαλει και τιποτα της προκοπης, οποτε αστο καλυτερα )

warwickplayer είπε:
Κοιτα...Σπιτι στην ελλαδα εχει,γιοτ με στουντιο εχει,ωραιο καιρο εχουμε,ωραιες παραλιες εχουμε,ωραια νησια εχουμε,οικονομικη κριση εχουμε εξου και ειμαστε φθηνη σε σχεση με αλλες χωρες..οποτε...ελα μωρε...στανταρ θα παιξει και εδω....
Επειδή είμαι από εκεί όπου έχει σπίτι στην Ελλάδα, δυστυχώς έχει να κατέβει αρκετό καιρό στο νησί. Φυσικά το σπίτι το έχει ακόμα, αλλά κυρίως τα παιδιά του το επισκέπτονται πλεον για τις καλοκαιρινες τους διακοπές...

Μακάρι βέβαια να παίξει αλλά το γεγονός αυτό σε συνδυασμό ότι τελικά θα γίνουν 2 συναυλίες στην Ελλάδα, κάπως ''γκρέμισε'' τις όποιες ελπίδες μου.

Lord_Goumis είπε:
Επειδή είμαι από εκεί όπου έχει σπίτι στην Ελλάδα, δυστυχώς έχει να κατέβει αρκετό καιρό στο νησί. Φυσικά το σπίτι το έχει ακόμα, αλλά κυρίως τα παιδιά του το επισκέπτονται πλεον για τις καλοκαιρινες τους διακοπές...

Μακάρι βέβαια να παίξει αλλά το γεγονός αυτό σε συνδυασμό ότι τελικά θα γίνουν 2 συναυλίες στην Ελλάδα, κάπως ''γκρέμισε'' τις όποιες ελπίδες μου.
Είναι... πτωχό πλην τίμιο το σπιτάκι του;  ;D

Πάντως το ότι εμφανίστηκε στην συναυλία του Λονδίνου - και αυτό δεν είναι καλά νέα. Από την άλλη, ανάθεμα, να μην συμμετέχει στην συναυλία «κύκνειο άσμα» του Wall, που θα μαγνητοσκοπηθεί; Για να δούμε...

Lord_Goumis είπε:
Επειδή είμαι από εκεί όπου έχει σπίτι στην Ελλάδα
Ειναι αληθεια αυτο που λενε οτι παει ο κοσμος και του χτυπαει το θυροτηλεφωνο και απανταει λεγωντας....ο κυριος waters απουσιαζει,εγω ειμαι ο κυπουρος..?

neeq είπε:
Συνεντευξη του Waters για το σοου στην Ελλαδα...
  Μου άρεσε το γεγονός πως στην ερώτηση που του έγινε για την οικονομική κρίση,δεν έβγαλε ψευτοδραματικές κορώνες,αλλά είπε πως ο ίδιος έχει και βγάζει, πλέον, αρκετά χρήματα, οπότε δε μπορεί να δώσει μια ρεαλιστική απάντηση.

Το βρήκα πραγματικά ειλικρινές,από το να έλεγε ότι συμπάσχει και νιώθει και υποφέρει μαζί με όσους υποφέρουν.

warwickplayer είπε:
Ειναι αληθεια αυτο που λενε οτι παει ο κοσμος και του χτυπαει το θυροτηλεφωνο και απανταει λεγωντας....ο κυριος waters απουσιαζει,εγω ειμαι ο κυπουρος..?
Ο Gilmour έχει σπίτι εκεί. Όχι ο Waters.
O Waters έχει σπίτι στο Χόρτο Μαγνησίας και είναι μάλιστα και τιμητικό μέλος του Δ.Σ. του Βόλου! ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back