• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

The Wall Live in Greece 8 Ιουλίου 2011.-

elavd είπε:
Να ρωτήσω κάτι άλλο παιδιά:

από την εμπειρία σας, πιστεύετε ότι πρέπει να είμαστε εκεί όντως από τις 6;

Δεδομένου ότι ο αριθμός των εισιτηρίων είναι συγκεκριμένος και εγώ πχ έχω θέση στο πάνω διάζωμα (στις θέσεις του ... λαού ;D) μήπως δεν υπάρχει και τόσο άγχος να είμαστε 3.5 ώρες νωρίτερα εκεί;
Δεν ξερω τι ακριβως λεει το εισητηριο σου (το δικο μου ειναι για αρενα  8))

αλλα συμφωνα με αυτο

(--> http://www.mixgrill.gr/ar8627el_eistediavasmenoigiatissynayliestoyrogerwaters.html)

λεει οτι τα εισιτήρια για τις κερκίδες δεν είναι αριθμημένα...το οποιο σημαινει καθεσαι οπου βρεις...

vs είπε:
Δεν ξερω τι ακριβως λεει το εισητηριο σου (το δικο μου ειναι για αρενα  8))

αλλα συμφωνα με αυτο

(--> http://www.mixgrill.gr/ar8627el_eistediavasmenoigiatissynayliestoyrogerwaters.html)

λεει οτι τα εισιτήρια για τις κερκίδες δεν είναι αριθμημένα...το οποιο σημαινει καθεσαι οπου βρεις...
Ναι, όντως δεν είναι αριθμημένες οι θέσεις, απλά σκέφτομαι πως όπου και να κάτσεις στο πάνω διάζωμα χάλια θα είναι... ;D

Ισχύει ... Δεν είναι αριθμημένα. Είναι όντως είναι μαρτύριο να πας 2 και 3 ώρες πριν την έναρξη. Από την άλλη, αν πας τελευταία στιγμή, ποιός εγυάται ότι δεν θα ζήσουμε ξανά τραγελαφικές στιγμές?  ??? ???

govanmaniac είπε:
Είναι όντως είναι μαρτύριο να πας 2 και 3 ώρες πριν την έναρξη.
ειδικα χωρις τσιγαρο για τους καπνιστες ....  ;D ;D ;D ;D

elavd είπε:
Όπως;
όπως ελληναράδες που θα απαιτήσουν να μπουν με το κινητό, φωνάζοντας "ξέρεις ποιος είμαι 'γω, ΡΕ;;;"

Είμαι στο πλοίο από ηράκλειο και  έρχομαι!!!

Άκουσα όμως οτι λόγω στάσης εργασίας μετά τις 10 στον ηλεκτρικό. Πως θα γυρίσουμε τόσα άτομα;

Λόγω των εργασιών ανακαίνισης της γραμμής μετρό 1, την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011, το τμήμα ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα πραγματοποιήσει δρομολόγια από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Τα τελευταία δρομολόγια θα έχουν ως εξής:

Από ΠΕΙΡΑΙΑ προς ΟΜΟΝΟΙΑ 21:23

Από ΟΜΟΝΟΙΑ προς ΠΕΙΡΑΙΑ 21:45

http://mmmathinon.blogspot.com/2011/07/8-2011-1.html

από Ομόνοια πάνε λεοφωρεία στον Πειραιά. Υπάρχει και το 24ωρο 040.

OK απλά πως θα φύγουμε από το μαρούσι για να πάμε πχ στο φάληρο η κάπου κεντρικότερα

Έχει και μετρό στο σταθμό Αττική...

Επίσης περνάνε αρκετά λεωφορεία και απο την Κηφισίας, η οποία είναι 5-10 λεπτά με τα πόδια απο το γήπεδο...

Αρα μετά τη συναυλία θα υπάρχουν λεοφωρεια και

ίσως μετρό που θα μας μεταφέρουν

στην αθήνα

αν θες να πάς Αθήνα θα σε πάει και η ηλεκτρικός αφού θα πηγαίνει ως Ομόνοια, και μετα με το μετρό πας όπου θες στα πλαίσια του δκτύου ΕΚΤΟΣ από Πειραιά

αν θες σώνει και καλά Πειραιά, είτε φτάνοντας με ηλεκτρικό στο κέντρο Αθήνας παίρνεις λεωφορείο για Πειραιά (δεν ξέρω πού είναι οι αφετηρίες) ή από ΟΑΚΑ βγαίνεις Κηφισίας σε 10-15' με τα πόδια κι από κεί λεωφορείο προς Αθήνα/Πειραιά

Εγώ βασικα θα ανεβώ από πειραιά στο μαρούσι και μετά θέλω να φύγω για κάπου κεντρικα με σκοπό να παω στο παλαιό φάληρο

Παιδιά να είστε προετοιμασμένοι για πολύ ποδαράτο και για μεγάλη αναμονή για μέσο επιστροφής. Τόσοι χιλιάδες θεατές δεν θα φύγουν όλοι με αμάξια και μηχανές, και αυτά τα λεωφορεία (α) περνάνε αραιά και πού, (β) δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τέτοια λαοθάλασσα. Επίσης, ταξί δεν θα υπάρχουν άπειρα και θα σφάζονται παλικάρια για το ποιος θα τα πρωτοπάρει (κλασσικά σκηνικά σε απόμακρες συναυλίες και σε τέτοιες περιπτώσεις απεργίας). Καλά να περάσετε και να μας πείτε εντυπώσεις - όσο γίνεται ψύχραιμες γιατί ο Floyd-fanboyism πάει σύννεφο. Βίντεο έχετε ήδη δει στο Youtube με τα σκηνικά και το περίφημο light show, οπότε από αυτή την άποψη ξέρετε τι να περιμένετε...

Gdan7 είπε:
Εγώ βασικα θα ανεβώ από πειραιά στο μαρούσι και μετά θέλω να φύγω για κάπου κεντρικα με σκοπό να παω στο παλαιό φάληρο
τότε μάλλον σε βολεύει και το τράμ στην επιστροφή, από κέντρο προς φάληρο

θα δεις athens by night από το τραμ, ποιος τη χάρη σου!  ;D

bloody_sunday είπε:
Παιδιά να είστε προετοιμασμένοι για πολύ ποδαράτο και για μεγάλη αναμονή για μέσο επιστροφής. Τόσοι χιλιάδες θεατές δεν θα φύγουν όλοι με αμάξια και μηχανές, και αυτά τα λεωφορεία (α) περνάνε αραιά και πού, (β) δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τέτοια λαοθάλασσα. Επίσης, ταξί δεν θα υπάρχουν άπειρα και θα σφάζονται παλικάρια για το ποιος θα τα πρωτοπάρει (κλασσικά σκηνικά σε απόμακρες συναυλίες και σε τέτοιες περιπτώσεις απεργίας).
Καλά, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα...Τη μόνη φορά που γίνεται αυτό που λές είναι σε ντέρμπι και Champions League στο ανοιχτό κιόλας...Σήμερα πόσος κόσμος να είναι???Στο κλειστό παίζει εξάλλου...

bloody_sunday είπε:
Παιδιά να είστε προετοιμασμένοι για πολύ ποδαράτο και για μεγάλη αναμονή για μέσο επιστροφής. Τόσοι χιλιάδες θεατές δεν θα φύγουν όλοι με αμάξια και μηχανές, και αυτά τα λεωφορεία (α) περνάνε αραιά και πού, (β) δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τέτοια λαοθάλασσα. Επίσης, ταξί δεν θα υπάρχουν άπειρα και θα σφάζονται παλικάρια για το ποιος θα τα πρωτοπάρει (κλασσικά σκηνικά σε απόμακρες συναυλίες και σε τέτοιες περιπτώσεις απεργίας). Καλά να περάσετε και να μας πείτε εντυπώσεις - όσο γίνεται ψύχραιμες γιατί ο Floyd-fanboyism πάει σύννεφο. Βίντεο έχετε ήδη δει στο Youtube με τα σκηνικά και το περίφημο light show, οπότε από αυτή την άποψη ξέρετε τι να περιμένετε...
Αφήνοντας το μουσικό και το οπτικό υλικό για το οποίο θα παραληρήσω στο σχετικό θέμα, έχω να πω πως είδα για πρώτη φορά ίσως την πιο οργανωμένη περίπτωση συναυλίας αλλά και συμπεριφορά κοινού σε συναυλία. Πρόοδος :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back