• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

The Wall Live in Greece 8 Ιουλίου 2011.-

SpyrosCh είπε:
O Waters έχει σπίτι στο Χόρτο Μαγνησίας και είναι μάλιστα και τιμητικό μέλος του Δ.Σ. του Βόλου! ;D ;D
Στο Χόρτο ??? χααχχαχαχα ε πού αλλού θα έκανε σπίτι... Να μή ρωτήσω άν έχει κήπο και τί φ'υτεύει !  :P

Προσωπικά δεν είχα σκοπό να παω (του κάνω μούτρα επειδή είμαι "προεδρικός") αλλά είδα κάποια video και το ξανασκέφτομαι.  ;D

Ο τραγουδιστής που λέει τα μέρη του προέδρου είναι αξιοπρεπέστατος και ο Kilminster παίζει τα αντίστοιχα μέρη -αυτή τη φορά- ακριβώς όπως πρέπει. (Τι παιχταράς).

Από όσα άκουσα μέσω youtube το μόνο που με ενόχλησε ήταν η αισθητική των τυμπάνων που είναι σαν να έρχεται από την εποχή που βγήκε το the Wall.

Kριτική από την Guardian: http://www.guardian.co.uk/music/2011/may/12/roger-waters-the-wall-live-review Θετική αλλά με επιφυλάξεις για το πόσο γοητευτική μπορεί να είναι πια μια ιστορία όταν την έχεις ήδη πει εφτακόσιες φορές. Αν και αυτό είναι ψύλλος στ'άχυρα για όσους πηγαίνουν με πνεύμα ποδοσφαιρικό...

Evilnye είπε:
Μόνο που τα παιδιά πάνω λένε για το σπίτι του Gilmour στη Ρόδο ;)
Αν ισχυει αυτο που ειπε ο φιλος τοτε σωστα το ειπε (αγγλικο χουμορ)

Παιδά μπήκα ticketpro.gr για να αγοράσω εισιτήρια και μέχρι να πληρώσω (που δεν είχα χρήματα στην κάρτα, οπότε σταμάτησα) δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα ότι "δεν έχει άλλα εισιτήρια. Άργισες βλαμμένε", ή κάτι αντίστοιχο. Τελικά έχει εισιτήρια ή θα μείνω έξω απ'τον χορό;  :-[ :-X :( :'(

bloody_sunday είπε:
Kριτική από την Guardian: http://www.guardian.co.uk/music/2011/may/12/roger-waters-the-wall-live-review Θετική αλλά με επιφυλάξεις για το πόσο γοητευτική μπορεί να είναι πια μια ιστορία όταν την έχεις ήδη πει εφτακόσιες φορές. Αν και αυτό είναι ψύλλος στ'άχυρα για όσους πηγαίνουν με πνεύμα ποδοσφαιρικό...
Καλά τα λέει ο Πετρίδης αλλά είπα να μην το κάνω quote (ειδικά κανα δυο σημεία) γιατί πιθανόν να ξύπναγε η κερκίδα και θα γιούχαρε.

audiokostas είπε:
Καλά τα λέει ο Πετρίδης αλλά είπα να μην το κάνω quote (ειδικά κανα δυο σημεία) γιατί πιθανόν να ξύπναγε η κερκίδα και θα γιούχαρε.
Μωρέ καλά τα είπε- έδωσε και tip, δεν γνώριζα για την... ροχάλα  ;D- αλλά ας μην διυλίσουμε τον κώνωπα.

Είναι μια συναυλία once in a lifetime. Πάμε να δούμε και να ακούσουμε ένα καλλιτεχνικό έργο ορόσημο για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με αυτήν την μουσική.

Νομίζω ότι αν μπούμε σε υπέρ αναλύσεις κινδυνεύουμε να μας στερήσουμε την μαγεία εκείνης της νύχτας.

Τεκμηριωμένη η άποψη του Πετρίδη, αλλά δεν παύει να είναι η άποψη του (με όποια υποκειμενικότητα συνοδεύει την κάθε άποψη).

Κώστα μου, μετά την συναυλία να δεις τι θα διαβάσουμε... Καταιγίδα απόψεων  ;D Σαν να βλέπω από τώρα μπροστά μου το... γαλατικό χωρίο του Noiz να ξιφουλκεί και τον Yameth να κλειδώνει το θέμα - ή παιδική χαρά;  ;D

Nikolas είπε:
Παιδά μπήκα ticketpro.gr για να αγοράσω εισιτήρια και μέχρι να πληρώσω (που δεν είχα χρήματα στην κάρτα, οπότε σταμάτησα) δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα ότι "δεν έχει άλλα εισιτήρια. Άργισες βλαμμένε", ή κάτι αντίστοιχο. Τελικά έχει εισιτήρια ή θα μείνω έξω απ'τον χορό;  :-[ :-X :( :'(
Αν θες αρενα ξεχασε το...ξεπουληθηκανε ολα την ιδια μερα...οι αλλες θεσεις νομιζω υπαρχουν ακομη...

Έμαθα από ένα μπλογκ ότι σε μια από τις συναυλίες του the wall θα εμφανιστεί γνωστός αμπελοφιλόσοφος και με αστρικά κύμβαλα θα συνοδεύσει την παράσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής εμφάνισης θα δημιουργηθεί αυθόρμητο οπαδικό wall of death.

Μήπως έχουν καμιά ευθυγράμμιση εκείνες τις μέρες; Μήπως ο σκοπός της βιντεοσκόπησης είναι, στην πραγματικότητα, να καταγραφεί ο Nibiru;

audiokostas είπε:
......είπαμε  πάμε  Grinderman  ;)

Μόλις τώρα ήρθαν στα χέρια μου και τα δικα μου εισιτήρια για άνω διάζωμα ( αχ να μην έβρισκα αρένα). Θα βλέπουμε τίποτα από εκεί πάνω άραγε;

Και τριτη μερα ο Waters στην αθηνα. Τριτη 12 Ιουλιου.

Η προπωληση ξεκινα στις 24/5.

Καλη φαση για μας που δεν προλαβαμε.

Κι εγώ θα αγκαπαγα με 2 3 sold out συναυλίες (ελάχιστο τα 55ε εισιτήριο) για πλάκα :D

Τουλάχιστον δεν προβλέπει κανένα τέλος του κόσμου αυτός ούτε υπόσχεται λύτρωση από ξέρω γω ότι ονειρευτεί ο καθένας.

Evilnye είπε:
Τουλάχιστον δεν προβλέπει κανένα τέλος του κόσμου αυτός ούτε υπόσχεται λύτρωση από ξέρω γω ότι ονειρευτεί ο καθένας.
...αρκεί να μη γίνει σαν τους Scorpions:

Μη λείΠει κανείς!  ;D

Evilnye είπε:
Τι θα γίνει εργολαβία το πήρε το ζήτημα;
Για τη κινηματογράφηση γίνεται αυτό.

Ο Gabriel είχε παίξει συνολικά πέντε μέρες, εκ' των οποίων μόνο οι τρεις είχαν ανακοινωθεί (και είχαν εισιτήριο) :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back