The Wall Live in Greece 8 Ιουλίου 2011.-

RayDTutto είπε:
Σε λίγο θα μας πει ότι θα απαγορεύεται και το τσιγάρο...
Έχει ήδη ειπωθεί. Είναι ευτύχημα, κατά τη γνώμη μου.

Αν θέλουν όντως να μη μαγνητοσκοπηθεί η συναυλία και περιμένουν από τον κόσμο να συμμορφωθεί, επέλεξαν την πλέον ακατάλληλη χώρα.
΄

Έχει ξαναγίνει. Είχαν κινηματογραφηθεί οι πρώτες συναυλίες του Peter Gabriel στο Λυκαβηττό. Τελικά προτιμήθηκαν τα πλάνα στην Ιταλία (δηλ, από ακόμη πιο σορλολόπικο κοινό).

Αν έχεις κόσμο διατεθιμένο να ελέγξει και να διώχνει όσους δεν τηρούν οτιδήποτε, μια χαρά θα τηρηθεί δε πα να κλαίγονται 1000.
Προσωπικά θα καρφώσω με μεγάλη χαρά όποιον νομίζει ότι θα πληρώσω 150 ευρώ για να τον δω να κάνει τον ελληναρά. Ας πάει στα μπουζούκια, όποιος δε γουστάρει.

Απ' την άλλη πλην ελαχίστων εξαιρέσεων στις περισσότερες μεγάλες συναυλιες που έχω πάει εδώ, δεν καλοκοιτούσαν το εισιτήριο, πόσο μάλλον άλλα...
Είναι βέβαιο ότι θα σε (μας) εκπλήξουν.

trolley είπε:
Έχει ξαναγίνει. Είχαν κινηματογραφηθεί οι πρώτες συναυλίες του Peter Gabriel στο Λυκαβηττό.
...δηλαδή τον Απρίλιο ή Μάιο του '86 (μέσα ήμουν), όταν φυσικά δεν υπήρχαν κινητά

Τελικά προτιμήθηκαν τα πλάνα στην Ιταλία (δηλ, από ακόμη πιο σορλολόπικο κοινό).
πες μου τώρα πως θεωρείς τον Έλληνα πιο πειθαρχημένο από τον Ιταλό...

Απλά, έγραψα έναν αντίλογο στο διαφαινόμενο -εκτός πλαισίου- ροκοποιοιό πνεύμα ορισμένων φίλων. Πιστεύεις ότι χρήζουν ενθάρρυνσης;

gdevelek είπε:
Αν θέλουν όντως να μη μαγνητοσκοπηθεί η συναυλία και περιμένουν από τον κόσμο να συμμορφωθεί, επέλεξαν την πλέον ακατάλληλη χώρα.
+1

ότι θα πληρώσω 150 ευρώ
VIP?

λοιπον... θελω να ρωτησω και εγω καποια πραγματα

1.υπαρχει καποιος τροπος να αγορασω εισητηριο αν δεν εχω πιστωτικη?

2.Επειδη ειμαι απο ηρακλειο κρητης, και θα ανεβω για τη συναυλια, μηπως μπορει να υπολογισει κανεις τι ωρα τελειωνει η συναυλια (στο μαρουσι?) για να παρω την τελευταια διαδρομη?

3.αν γνωριζει κανεις ποτε αρχιζει η συναυλια

Gdan7 είπε:
λοιπον... θελω να ρωτησω και εγω καποια πραγματα

1.υπαρχει καποιος τροπος να αγορασω εισητηριο αν δεν εχω πιστωτικη?

2.Επειδη ειμαι απο ηρακλειο κρητης, και θα ανεβω για τη συναυλια, μηπως μπορει να υπολογισει κανεις τι ωρα τελειωνει η συναυλια (στο μαρουσι?) για να παρω την τελευταια διαδρομη?

3.αν γνωριζει κανεις ποτε αρχιζει η συναυλια
1 Ναι αλλά δεν σε βολεύει  ;D Από τα ταμεία του Ticket House στην Αθήνα- Πανεπιστημίου 42. Οπότε θα αγγαρέψεις κάποιον φίλο σου που μένει Αθήνα να σου αγοράσει το εισιτήριο.

2 Σχεδόν πάντα όταν έχει συναυλίες εκεί πάνω- ΟΑΚΑ- το τελευταίο τραίνο προγραμματίζεται για μετά το πέρας της. Λογικά θα έχει και εκείνο το βράδυ

3 Μάλλον μετά τις 9.30 αλλά θα ανακοινωθεί. Υπολόγισε την διάρκεια του Wall και είσαι μέσα  ;)  

1. Oκ τα κανόνισα και θα τα αγοράσω με κούριερ

2. Είναι

Σίγουρο αυτό; η γίνεται σπάνια;

Ευχαριστώ πολύ.

1. Τελικά Θα τα αγοράσω με κούριερ.

2.είναι

Σίγουρο αυτό η γίνεται Σε ορισμένες περιπτώσεις; που μπορώ να ενημερωθώ για αυτό; και πάλι ευχαριστώ

Ή μεγάλος χαμός γίνεται κ δεν μπορώ να κλείσω εισιτήρια με πιστωτική ή δε ξέρω κ εγώ τι...  >:(

Ευη μολις τα εκλεισα!ρε γινεται χαμος!εκανα ενα λαθος στη καρτα και οταν πηγα να ξανασυμπληρωσω τα στοιχεια η αρενα ειχε εξαντληθει!!Χαμος!!!

Η αρένα για 8/7 είχε εξαντληθεί από το μεσημέρι (κάπου 3:30-4).

2 συναυλίες... μεγάλος χαμός...

Kαι για τη Σαββατιατικη εχουν εξαντληθει σχεδον τα παντα. Οσον αφορα τον Gilmour....αναμενουμε τις συναυλιες την επομενη εβδομαδα στο Λονδινο....εαν δεν εμφανιστει εκει, τοτε........

Ρε παιδια επειδη θα ερθω απο Κυπρο. Αξιζει το VIP στο ΟΑΚΑ?? Ποσο καλυτερα μπορει να ειναι?? 

koxcygr είπε:
Ρε παιδια επειδη θα ερθω απο Κυπρο. Αξιζει το VIP στο ΟΑΚΑ?? Ποσο καλυτερα μπορει να ειναι?? 
Δαμε ρε κουμπαρε εννα πιερωσεις τα εισητηρια Αθηνα Λαρνακα τζαι σκεφτεσαι αν αξιζουν τα 80 ευρω παραπανω για το VIP???

Πιασε τα VIP τζαι εννα ενει πολλα καλλυτερα...

Χωρις πλακα μπε στη σελιδα που πουλαν τα εισητηρια τζαι εννα εβρεις κατοψη του οακα με τις θεσεις για να το διαπηστωσεις και μονος σου...

Υ.Γ.Φερε μας χαλλουμιν... ;D

Ready και εγώ... Πήρα εισιτήρια για Παρασκευή, άνω διάζωμα, οπότε να μαζευτούμε να κάνουμε κερκίδα noiz  ;D 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ready και εγώ... Πήρα εισιτήρια για Παρασκευή, άνω διάζωμα, οπότε να μαζευτούμε να κάνουμε κερκίδα noiz  ;D 
Σκεψου καλα τη ειπες...ενα θα σου πω...Ρε Μαμωτο..γιατι παιζει με lespaul?επειδη οι Lespaul μαμανε..ναι αλλα δεν εχει την γλυκαδα της στρατ...και με τη πεταλια βγαζει αυτο τον ηχο?ειναι Maple η rosewood?οι φρασεις του ειναι φτωχες...λες να παιζει στο loop η καρφι κλπ κλπ κλπ...ειμαστε αξιοι να καταστρεψουμε ολοκληρη συναυλια!

warwickplayer είπε:
Σκεψου καλα τη ειπες...ενα θα σου πω...Ρε Μαμωτο..γιατι παιζει με lespaul?επειδη οι Lespaul μαμανε..ναι αλλα δεν εχει την γλυκαδα της στρατ...και με τη πεταλια βγαζει αυτο τον ηχο?ειναι Maple η rosewood?οι φρασεις του ειναι φτωχες...λες να παιζει στο loop η καρφι κλπ κλπ κλπ...ειμαστε αξιοι να καταστρεψουμε ολοκληρη συναυλια!
Γιατί, ποιοι παίζουν;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back