Φίλε lgbesios, είναι σαφές ότι όσοι παρακολούθησαν το live έχουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με όσους το παρακολούθησαν. Το debate που γίνεται στο thread είναι αν αυτό το πλεονέκτημα έχει καθοριστική σημασία (πρώτον) και αν μπορεί να καλυφθεί από την παρακολούθηση της μαγνητοσκοπημένης εκδοχής της συναυλίας (δεύτερον). Δεν δικάζεται κανείς για τις προτιμήσεις του, κουβέντα κάνουμε.
Εγώ δεν είπα πουθενά ότι αυτοί που πήγαν, κακώς το έπραξαν - προς Θεού..! Είπα μόνο ότι η συναισθηματική φόρτιση είναι κακός σύμβουλος για την αξιολόγηση οποιουδήποτε event και ότι η απόσταση της αποχής έχει και αυτή την αξία της στη διαμόρφωση γνώμης. Επίσης είπα ότι θα το δω σε Blu-Ray και (κάποιοι) πέσαν πάνω μου να με προϊδεάσουν με τη βεβαιότητα ότι η εμπειρία θα είναι κατώτερη (που το ξέρουν
. Γι' αυτό γίνεται και ο (λίγος) χαβαλές.
Κατά τα άλλα, καλά να είναι ο Waters, να τα εκατοστήσει και να κάνει ωραίες δουλειές... εγώ πιστεύω μάλιστα ότι μπορεί να κάνει και
καινούργιες ωραίες δουλειές.
Υ.Γ. Σε παίζω στα ίσα στοίχημα ότι μερικοί από αυτούς που πήγαν, όταν δουν τη δουλειά σε Blu-Ray θα ξενερώσουν με κάποια πράγματα. Ας περιμένουμε να τα ξαναπούμε τότε.