• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

The Wall Live in Greece 8 Ιουλίου 2011.-

warwickplayer είπε:
Δαμε ρε κουμπαρε εννα πιερωσεις τα εισητηρια Αθηνα Λαρνακα τζαι σκεφτεσαι αν αξιζουν τα 80 ευρω παραπανω για το VIP???

Πιασε τα VIP τζαι εννα ενει πολλα καλλυτερα...

Χωρις πλακα μπε στη σελιδα που πουλαν τα εισητηρια τζαι εννα εβρεις κατοψη του οακα με τις θεσεις για να το διαπηστωσεις και μονος σου...

Υ.Γ.Φερε μας χαλλουμιν... ;D
Ελα Κουμπαρε! Βασικα τα εχω ηδη αγορασει απλα πληροφοριακα ρωταω για να ξερω την ωρα που θα πεζει το Vera Lyn και θα με εχουν παρει τα ζουμια μην με βλεπουν  ;)

Υ.Γ Δαμε εν μας αφηνουν να καπνισουμεν εν να μας αφησουν να φερουμε χαλουμιν??

warwickplayer είπε:
Σκεψου καλα τη ειπες...ενα θα σου πω...Ρε Μαμωτο..γιατι παιζει με lespaul?επειδη οι Lespaul μαμανε..ναι αλλα δεν εχει την γλυκαδα της στρατ...και με τη πεταλια βγαζει αυτο τον ηχο?ειναι Maple η rosewood?οι φρασεις του ειναι φτωχες...λες να παιζει στο loop η καρφι κλπ κλπ κλπ...ειμαστε αξιοι να καταστρεψουμε ολοκληρη συναυλια!
Sorry αλλά όλα τα "τη" είναι κανονικά τι

warwickplayer είπε:
Σκεψου καλα τη ειπες...ενα θα σου πω...Ρε Μαμωτο..γιατι παιζει με lespaul?επειδη οι Lespaul μαμανε..ναι αλλα δεν εχει την γλυκαδα της στρατ...και με τη πεταλια βγαζει αυτο τον ηχο?ειναι Maple η rosewood?οι φρασεις του ειναι φτωχες...λες να παιζει στο loop η καρφι κλπ κλπ κλπ...ειμαστε αξιοι να καταστρεψουμε ολοκληρη συναυλια!
Κάμερες, τσιγάρα κλπ... απαγορεύονται, αλλά όχι το... πιπέρι  ;D. Όποιος λέει κιχ κατευθείαν στο στόμα  ;D ;D ;D ;D

ΥΓ Les Paul  ??? τι Λες... Πολ  ;D

Με τον αδερφο μου πηραμε 2 για αρένα. Εγω ημουν στο στρατοπεδι, οποτε τον εστειλα πρωι πρωι και στηθηκε στην ουρα.

Το καλό είναι οτι ακουει μεν floyd, αλλα οχι και πολυ. Και δεν ηθελε να ερθει στη συναυλια...αλλα πρεπει να ημουν πολυ πειστικος οταν του ειπα οτι ειναι μοναδικη ευκαιρια για μια εμπειρια που θα εχει να διηγειται για χροοοονια και ψηθηκε ακομα και να ξυπνησει πρωι και να στηθει σε ουρα ;D

warwickplayer είπε:
ρε παιδια εμεις που εχουμε παρει για ανω διαζωμα θα βλεπουμε τιποτα?
Εμας της αρενας να γουσταρουμε :p

Φυσικα και θα βλέπετε ρε συ..Σκεψου ότι απο κει πανω βλέπουν μια μπαλα μπασκετ, οχι τωρα ολοκληρο τειχος ;D

Εγώ πάντως πήρα κάτω διάζωμα.

Μη τυχόν κ φτύνετε οι από πάνω.

neeq είπε:
Φυσικα και θα βλέπετε ρε συ..Σκεψου ότι απο κει πανω βλέπουν μια μπαλα μπασκετ, οχι τωρα ολοκληρο τειχος ;D
Καλα εννοειτε οτι δεν μιλαω για το τοιχος...απλα θελω να περιμενω μεχρι το hey you με την ελπιδα να σκασει μυτη ο Gilmour πανω απ τον τοιχο και να τον δω!!!

ρε παιδια να ρωτησω...ειμαι γιαννενα και αθηνα θα ειμαι 18...παιζει να υπαρχει προβλημα με την  παραλαβη των εισητηριων?τα εχω ηδη πληρωσει με καρτα...

Γνωρίζει κανείς αν η online αγορά, μπορεί να γίνει και με χρεωστική electron visa..?

Αφού γίνει η αγορά, πως παραλαμβάνεις το εισιτήριο?

alexisgt είπε:
Γνωρίζει κανείς αν η online αγορά, μπορεί να γίνει και με χρεωστική electron visa..?

Αφού γίνει η αγορά, πως παραλαμβάνεις το εισιτήριο?
Καλημερα...τα εισητηρια τα παραλαμβανεις απο το

Ticketpro

Πανεπιστημίου 42

10679 – Αθήνα

Τηλ: 210 3626540

Φαξ: 210 3626541

e-mail: [email protected]

Μολις εκλεισα το τηλεφωνο μαζι τους..τα εισητηρια θα ειναι ετοιμα για παραλαβη σε μια βδομαδα...με electron γινεται..και εγω ετσι εκλεισα...

Και γω ανω.Πολλοι νοιζαδες θα 'μαστε.Των αρενων τα ξεσκισανε.Φανταστειτε να ητανε και θηλεων. ;D

panagis είπε:
Τελικα ο Gilmour επαιξε χθες στο Ο2 Αrena   :-[
φτου..!!!!!!

Εχει αποκλειστει η πιθανοτητα να το κανει 2 φορες??? Τι διαολο θα μαγνητοσκοπησει (ο Waters) χωρις αυτον??

fuZZed είπε:
φτου..!!!!!!

Εχει αποκλειστει η πιθανοτητα να το κανει 2 φορες???
Κοιτα...Σπιτι στην ελλαδα εχει,γιοτ με στουντιο εχει,ωραιο καιρο εχουμε,ωραιες παραλιες εχουμε,ωραια νησια εχουμε,οικονομικη κριση εχουμε εξου και ειμαστε φθηνη σε σχεση με αλλες χωρες..οποτε...ελα μωρε...στανταρ θα παιξει και εδω....

η μαγνητοσκόπηση πάντως απαιτει και πιο πολυπλοκες συμφωνιες των Ντειβιντ και Ροτζερ για τα δικαιωματα, και οι 2 τους δεν εχουν και την καλυτερη προιστορια στο αθλημα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back