Aς με διορθώσει κάποιος αν γράψω κάτι λανθασμένο...
Το πρώτο σάιτ πρέπει λογικά να είναι το επίσημο σημείο ονλάιν πώλησης. Το δεύτερο μου φαίνεται σαν την έκδοση σε ελληνική γλώσσα ενός από τα εκατοντάδες σάιτ εξαντλημένων εισιτηρίων που λυμαίνονται το διαδίκτυο: αγοράζουν πολλά εισιτήρια από συναυλίες με μεγάλη ζήτηση και μόλις αυτά εξαντληθούν, τα μοσχοπουλούν με τεράστιο κέρδος.
Όταν τους παίρνουν χαμπάρι οι διοργανωτές, υπό την προϋπόθεση του εντοπισμού των κωδικών των εισιτηρίων που πουλήθηκαν, τα ακυρώνουν μιας και όλοι στις μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ χρησιμοποιούν πια bar code readers για την έγκριση του εισιτηρίου που χρησιμοποιείται μόνο μια φορά. Η ακύρωση γίνεται για να περιορίσουν το φαινόμενο της κερδοσκοπίας εις βάρος της οργανώτριας εταιρίας και εις βάρος του κόσμου που αναζητά εισιτήριο. Ορισμένοι για αυτό το σκοπό απαγορεύουν την ονλάιν πώληση άνω πχ. των 3 ή 4 εισιτηρίων στο ίδιο άτομο, αλλά είμαι βέβαιος πως οι κομπιναδόροι θα έχουν βρει τρόπο να παρακάμψουν το εμπόδιο αυτό.
Στην περίπτωση αυτή δε νομίζω να έχουν εξαντληθεί ακόμη για τις 12/7, αφού τα βλέπω διαθέσιμα και από το πρώτο σάιτ, αλλά μπορεί να τα έχουν τιμολογήσει τόσο από τώρα περιμένοντας το selling out, και κανέναν ανυποψίαστο που θα πληρώσει ακριβά την άγνοιά του.