• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

The Wall Live in Greece 8 Ιουλίου 2011.-

Gdan7 είπε:
Δηλαδή θα μαγνητοσκοπηθούν και οι τρεις συναυλίες;
Φυσικά. Εσύ τι θα έκανες στη θέση τους; Θα έστηνες όλα αυτά με το κίνδυνο να καταστραφεί η ταινία επειδή κάποιος φώναξε "Ζήτω Ο Ολυμπιακός" την ώρα του Hey You, ΧΩΡΙΣ να έχεις τη συγκεκριμένη στιγμή από ΑΛΛΗ λήψη;

Άσε που, στη πορεία, διορθώνουν και προβλήματα που δεν θα είχαν την ευκαιρία να εντοπίσουν και να διορθώσουν από τη πρώτη μέρα...

Ασφαλώς και η λογική λέει ότι θα χρησιμοποιήσουν πλάνα και από τις 3 συναυλίες.

Αν θυμάμαι καλά, στο προηγούμενο live του the wall που είχε κυκλοφορήσει (αυτό στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ  ;D ) είχε κάνει και παρεμβάσεις στο studio εκ των υστέρων. (π.χ. στο live είχε κάνει μια τεράστια πρασινάδα στο Oooooooooooh babe when I pick up the phone... There's still nobody home, η οποία στο DVD είχε διορθωθεί.)

Καλημερα!

Ψαχνοντας στο διαδικτυο για εισητηρια κοιταξα σε δυο site.

https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/792/roger-waters-the-wall-live

http://www.viagogo.gr/Concert-Tickets/Rock-and-Pop/Roger-Waters-Eisitiria/E-354814

Μου  διαφευγει κατι σημαντικο? Γιατι υπαρχει διαφορα στις τιμες στα ιδια διαζωματα?

Επισης το εισητηριο το παιρνεις κουτουρου? Δεν εχει να επιλεξω που θα κατσω ακριβως η εστω σε ποια θυρα?

Aς με διορθώσει κάποιος αν γράψω κάτι λανθασμένο...

Το πρώτο σάιτ πρέπει λογικά να είναι το επίσημο σημείο ονλάιν πώλησης. Το δεύτερο μου φαίνεται σαν την έκδοση σε ελληνική γλώσσα ενός από τα εκατοντάδες σάιτ εξαντλημένων εισιτηρίων που λυμαίνονται το διαδίκτυο: αγοράζουν πολλά εισιτήρια από συναυλίες με μεγάλη ζήτηση και μόλις αυτά εξαντληθούν, τα μοσχοπουλούν με τεράστιο κέρδος.

Όταν τους παίρνουν χαμπάρι οι διοργανωτές, υπό την προϋπόθεση του εντοπισμού των κωδικών των εισιτηρίων που πουλήθηκαν, τα ακυρώνουν μιας και όλοι στις μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ χρησιμοποιούν πια bar code readers για την έγκριση του εισιτηρίου που χρησιμοποιείται μόνο μια φορά. Η ακύρωση γίνεται για να περιορίσουν το φαινόμενο της κερδοσκοπίας εις βάρος της οργανώτριας εταιρίας και εις βάρος του κόσμου που αναζητά εισιτήριο. Ορισμένοι για αυτό το σκοπό απαγορεύουν την ονλάιν πώληση άνω πχ. των 3 ή 4 εισιτηρίων στο ίδιο άτομο, αλλά είμαι βέβαιος πως οι κομπιναδόροι θα έχουν βρει τρόπο να παρακάμψουν το εμπόδιο αυτό.

Στην περίπτωση αυτή δε νομίζω να έχουν εξαντληθεί ακόμη για τις 12/7, αφού τα βλέπω διαθέσιμα και από το πρώτο σάιτ, αλλά μπορεί να τα έχουν τιμολογήσει τόσο από τώρα περιμένοντας το selling out, και κανέναν ανυποψίαστο που θα πληρώσει ακριβά την άγνοιά του.

Καταλαβα!!

Μηπως γνωριζει καποιος που εχει παρει ηδη εισητηριο (ειτε απο on line ειτε οχι) αν επιλεγεις που θα καθεσαι? Θυρα πχ?

Αυτό που λέει ο μπλόντυ πρέπει να ισχύει για τα δυο σάητ.

Έχω εγώ κάτω διάζωμα όχι δεν είναι αριθμημένα.

Εγώ πήρα για ανω διάζωμα. Δεν ξέρω αν βοηθάει άλλα λέει Σειρά θεώρησης 45α

Ετοιμαστειτε για ενα φαντασμαγορικο θεαμα που θα μεινετε με το στομα ανοιχτο!!!!! Πηγα χτες στην τελευταια εμφανιση του Waters στο UK στο Manchester. Δυστυχως ο Gilmour δεν εμφανιστηκε (δεν υπηρχε περιπτωση αλλα εγω σα μικρο παιδακι περιμενα το θαυμα) στην τελευταια εμφανιση στην πατριδα τους. Το οπτικοακουστικο θεαμα ΤΑ ΣΠΑΕΙ, ο ηχος (που ηταν surround) τουλαχιστον στον κλειστο χωρο του ΜΕΝ arena του Manchester ηταν εξαιρετικος. Ο Waters αψογος σε ολα ενω η μπαντα του φοβερη!!! Οι κιθαριστες δωστε βαση στον Dave Kilminster και τα σολο, καταπληκτικος.

Πραγματικα αξιζει και συμβουλευω σε ολους να ριξουν μια ματια στη ταινια πριν το live να φρεσκαρουν τις εικονες....

Ζηλευω οσους θα ειστε στις εμφανισεις της Ελλαδας, ειδικα εαν εμφανιστει ο θεος Gilmour....

Gdan7 είπε:
Μόλις τώρα ήρθαν στα χέρια μου και τα δικα μου εισιτήρια για άνω διάζωμα ( αχ να μην έβρισκα αρένα). Θα βλέπουμε τίποτα από εκεί πάνω άραγε;
δυστυχως δεν ειναι αριθμημενες οι θεσεις, ειναι 'οποιος προλαβει' και ναι, ειναι ψηλα...

εγω θα φερω τα κυαλια μου παντως ;D 

Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορεια ?? Βλεποντας το Area map της συναυλιας τα πεταλα 107 , 108 , 125  σε μερικα σημεια πανε πισω απο το "τειχος" δηλαδη υπαρχει περιπτωσει αντι να βλεπουμε τα video wall να βλεπουμε απο πισω ?? Πολυ κουφο!

http://www.ticketpro.gr/home/popup.php?../upload/events/472/wallarea.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back