• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

The Wall Live in Greece 8 Ιουλίου 2011.-

Gdan7 είπε:
Επειδη ψαχνοντας βρηκα οτι τα εισητηρια πωλουνται απο 250 ευρω και ανω.
έχεις link γι αυτό?

Επισης ειναι πολυ πιθανο να μαγνητοσκοπηθει η συναυλια στην ελλαδα καθως εχουν ιδιαιτερη σχεση και ο Waters και ο gilmour με τη χωρα μας
νομίζω πως έχει ανακοινωθεί επίσημα αυτό....το ότι θα μαγνητοσκοπηθεί...γι αυτό μεταφέρθηκαν οι συναυλίες του Μιλάνου....

ο Gilmour δεν νομίζω να έχει πει πως θα έρθει....

Η πλεον εγκυρη πηγη πληροφορησης ειναι μαλλον το site του καλλιτεχνη. Παντως τα 250 (!)ευρω δεν μπορει παρα να ειναι ραδιο αρβυλα.

Περιμενουμε εναγωνιως!

Gdan7 είπε:
Η προπωληση εισητηριων δηλαδη δεν εχει ξεκινησει ακομη? Επειδη ψαχνοντας βρηκα οτι τα εισητηρια πωλουνται απο 250 ευρω και ανω. Μηπως γνωριζει κανεις ποσο ηταν το 2006?
εδω δεν εχει ανακοινωθει ακριβως η ημερομηνια η προπωληση θα εχει αρχισει?

δωσε λινκ για αυτο με τα 250 ευρω γιατι πονεσε η καρδια μου

το 2006 ηταν +/- γυρω στο 50ρικο ( βαριεμαι να ψαξω τωρα να βρω το εισητηριο απο τοτε)

edit: τωρα ειδα το λινκ που εβαλες .. δηλαδη τι φαση ο γερο ροτζερ? πουλησε ενα προλογο οτι θα ειναι σε καποια φαση ο gilmour μαζι του και επειδη σαν ελλαδα εχουμε παραπανω πιθανοτητες να ειναι σε μας λογω της βιντεοσκοπησης θα πληρωσουμε τα 250 ? μπα μπα !! αυτοι πανε να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι !

(αν και παλι μπορει να ειναι παραπληροφορηση απο το συγκεκριμενο site η να παιρνουν κι αυτοι καποια λεφτα με τις κρατησεις εισητηριων ,απλα λεω κι εγω με το φτωχο μου το μυαλο τι μπορει να γινεται !! :) )

ασε που δεν βλεπω να μαζευει και πολυ κοσμο με τετοια τιμη .. αν ειναι δυνατον

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
raf είπε:
εδω δεν εχει ανακοινωθει ακριβως η ημερομηνια η προπωληση θα εχει αρχισει?

δωσε λινκ για αυτο με τα 250 ευρω γιατι πονεσε η καρδια μου

το 2006 ηταν +/- γυρω στο 50ρικο ( βαριεμαι να ψαξω τωρα να βρω το εισητηριο απο τοτε)

http://www.euroteamtickets.com/EN/Concerts-tickets/Roger-Waters-tickets

Aragorn23 είπε:
Πολλά λές για 250...Στην Ιταλία το ακριβό έχει 120...

http://www.ticketone.it/nc_id85557_pt529_Roger-Waters-The-Wall-Live-DATA-CON-IL-PARTERRE-POSTI-IN-PIEDI.html?cdProductSelected=DAL52011RO0706&q=roger%20waters

Στη Γαλλία και στις άλλες χώρες

http://www.livenation.fr/event/174854/roger-waters-the-wall-live-tickets

Γύρω στο κατοστάρικο παίζουν...

Το ελπιζω αλλα γιατι τα πουλαει τοσο αυτο το σιτε. Εγω παρολα αυτα ακουσα οτι ενας φιλος πηρε εισητηρια για αγγλια 110 ευρω καθως τελειωσαν των 70Ε. Απλα περιμενουμε.... Αν μαθει κανεις βεβαια τιποτα καλο θα ηταν να μας ενημερωσει

Aragorn23 είπε:
Πολλά λές για 250...Στην Ιταλία το ακριβό έχει 120...

http://www.ticketone.it/nc_id85557_pt529_Roger-Waters-The-Wall-Live-DATA-CON-IL-PARTERRE-POSTI-IN-PIEDI.html?cdProductSelected=DAL52011RO0706&q=roger%20waters

Στη Γαλλία και στις άλλες χώρες

http://www.livenation.fr/event/174854/roger-waters-the-wall-live-tickets

Γύρω στο κατοστάρικο παίζουν...
μαλλον ειχε δικιο το φτωχο μου το μυαλο , οι τυποι αισχροκερδουν στο συγκεκριμενο site  που εδειξες απο την προμηθεια κλεισιματος των εισητηριων

αυτοι πανε να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι !

(αν και παλι μπορει να ειναι παραπληροφορηση απο το συγκεκριμενο site η να παιρνουν κι αυτοι καποια λεφτα με τις κρατησεις εισητηριων ,απλα λεω κι εγω με το φτωχο μου το μυαλο τι μπορει να γινεται !! :) )

hot_sauce είπε:
δεν μας τα λένε καλά στην euroteamtickets.....
αμ τι νομιζες κλεφτες μονο στην ελλαδα υπαρχουν? :)

Το ότι κάποιες εταιρίες μπορεί να διαθέσουν εισιτήρια σε τιμή ότι κάτσει δε σημαίνει πως τόσο θα κάνουν. Υπομονή περιμένουμε ακόμα.

Είναι σίγουρο 100% ρε παιδιά? Γιατί από την στιγμή που το έμαθα χαμογελάω και δεν μπορώ να σταματήσω. Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ !!!! Μπράβο τι να πω... Καλά αν έρθει και ο Gilmour όπως εικάζεται θα τρελαθούμε... Και με Kilminster πάντως όλα μια χαρά.

Πάντως έχω περιέργεια πως θα αντιδράσω σε αυτό το ψυχογράφημα.... Κάτι η μιζέρια, κάτι το ΔΝΤ, κάτι το ότι περνάνε τα χρόνια... βλέπω να μην την γλυτώνουμε την συγκίνηση ούτε με Johnson & Johnson ::) ::)

Το λοιπόν στην Ιταλία (Μιλάνο) αρχίζουν από 57 ευρώ -1° Anello Numerato Intero 115,00 € 2° Anello Non Numerato Intero 57,50 € Posto In Piedi Intero 57,50 €- σύμφωνα με το λινκ από το site του Waters.

Τα 250 αρια και βάλε είναι VIP και όποιος τα έχει ας τα δώσει  ;D.

Πάντως κάτω από 80 ευρώ δεν μας κόβω...  ;D ;D ;D

Καλησπέρα παιδιά...

καινούριος εδώ αλλά με απίστευτη λατρεία στους Floyd.

Αγόρασα κι εγώ το εισητηριάκι μου για το Λονδίνο στις 11/5 (πήρα και απόφαση να μην ανανεώσω το διαρκείας μου στο Γαύρο για να πάρω και VIP στην O2 Arena) και τώρα ψάχνομαι....θα βγεί έγκαιρα ανακοίνωση για Ελλάδα να πουλήσω το εισητήριο και να ακυρώσω τα αεροπορικά; Να πάω Λονδίνο και μετά στην Ελλάδα θα κρατηθώ;;;;

Και μέσα σ'ολα, γεννά και η γυναίκα μου....

Λονδίνο τρέχοντας. Συνδυάζεις και το ταξιδάκι μαζί :P

ΥΓ: Να σου ζήσει το παιδί!

Evilnye είπε:
Λονδίνο τρέχοντας. Συνδυάζεις και το ταξιδάκι μαζί :P
Στην κυριολεξία τρέχοντας....πάω με τη μεσημεριανή πτήση, βλέπω τη συναυλία, επιστρέφω με την πρώτη πρωινή....αν ήμουν πιτσιρικάς και άντεχα τα ξενύχτια, δε θα έκλεινα και ξενοδοχείο.... ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back