Έχεις κάποιο link?Evilnye είπε:Επιβεβαιώθηκε τελικά για 8 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ (ευτυχώς!) και τα εισιτήρια ξεκινάνε από 55-145ε!
IvanOran50 είπε:Μολις ειδα τον τιτλο μου ηρθε ελαφρυ εγκεφαλικο διοτι νομιζα οτι θα ερθουν οι εναπομειναντες FLOYD(Gilmour,Mason,Waters) αλλα μετα ενταξει εκατσα στ'αυγουλακια μου!
Μεγαλο respect στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Waters αλλα μονο του δεν τον βλεπω.Προσωπικο κολλημα ειναι αυτο μη με παρετε με τις ντοματες,τα μαρουλια,οπλα κ συναφη!
Μετά απ' αυτό;Iliaspap είπε:*υπάρχει μια περίπτωση να είναι και ο David για να παίξει το Conf N, οπως είχε δηλώσει.
Κάθε live θα πρεπε να είναι ένα μικρό θεατρικό έργο.Earendil είπε:Με χαρά θυσιάζω την ελευθερία των μουσικών που παίζουν κιθάρα και συνήθως κάνουν ό,τι θέλουν, στο βωμό της δημιουργίας ενός show που συγκινεί τους θεατές και που είναι και πολιτικό και πολλά ακόμη. Πρόκειται για θεατρικό έργο, κατά συνέπεια πρέπει να υπάρχει έλεγχος...
Iliaspap είπε:Και εγώ θα προτιμούσα να δω κατι σάν Live at Gdansk μόνο και μόνο για τον David. Tο γεγονός όμως ότι θα γίνει το The Wall live στην Ελλάδα και μάλιστα θα μαγνητοσκοπήθει είναι απο τα μεγαλύτερα events που έχουν γίνει στον τόπο μας τα τελευταια χρόνια.
CU There mates!
*υπάρχει μια περίπτωση να είναι και ο David για να παίξει το Conf N, οπως είχε δηλώσει.
Αν το θεωρείτε απαραίτητο, μήπως να αλλάζατε τον τίτλο τότε, για να μην θυμόμαστε λάθος ημέρες?Evilnye είπε:Επιβεβαιώθηκε τελικά για 8 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ (ευτυχώς!) και τα εισιτήρια ξεκινάνε από 55-145ε!
+ απ τους χειρότερους "συναυλιακούς" χώρους που έχω βρεθεί. Ενα παραλληλόγραμο κουτί. :-XTerry RoscoeBeck5 είπε:Στο κλειστό του... ΟΑΚΑ ??? ??? ??? Στις 8 Ιουλίου; Πλάκα μας κάνουνε... Γιατί όχι στο... Lazy- να έρθουμε και πιο κοντά βρε παιδί μου...
Που στην ευχή θα χωρέσουμε εκεί μέσα; Μάλλον δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι θα πέσουν τα ντουβάρια...
Ε, δεν είναι και πολύ καλύτερο το κλειστό του ΟΑΚΑ. ;DWrTsXxx είπε:+ απ τους χειρότερους "συναυλιακούς" χώρους που έχω βρεθεί. Ενα παραλληλόγραμο κουτί. :-X
Το άλλαξα, αλλά φαντάζομαι θα μπει και επίσημο δελτίο τύπου σύντομα !NicolasAth72 είπε:Αν το θεωρείτε απαραίτητο, μήπως να αλλάζατε τον τίτλο τότε, για να μην θυμόμαστε λάθος ημέρες?
Big deal...εγώ προσωπικά και γυμνό να μου πούνε πάλι θα πάω!!RayDTutto είπε:"Για όλους τους παραπάνω λόγους, η ομάδα του Roger Waters και η παραγωγή της Big Star Touring ζητούν από όλα τα media να μεταφέρουν στο κοινό τις παρακάτω πληροφορίες / προϋποθέσεις, για την είσοδο των θεατών στο χώρο της συναυλίας και την ομαλή διεξαγωγή της κινηματογράφησης ενός τεράστιου μουσικού γεγονότος:
Δεδομένης της σοβαρότητας αυτής της απαγόρευσης, οφείλουμε να προειδοποιήσουμε το κοινό ότι όποιος φέρει μαζί του κάμερα ή κινητό, δε θα μπορεί να εισέλθει στο χώρο, ακόμη κι αν έχει αγοράσει ήδη εισιτήριο (στους όρους του οποίου θα αναγράφεται, άλλωστε, η παραπάνω προϋπόθεση / απαγόρευση).
Ως εκ τούτου, παρακαλούμε θερμά να ενημερώσετε εκ των προτέρων τους αναγνώστες / θεατές / ακροατές σας, σχετικά, ώστε να αποφευχθεί η όποια ταλαιπωρία και να διασφαλιστεί η επιτυχία της συναυλίας αλλά και της κινηματογράφησής της, που θέλει, άλλωστε, τους ίδιους τους Ελληνες θεατές να αποτελούν μέρος της!"
Σιγά μωρέ, τώρα... Και πώς θα βάλω στο Youtube μετά βιντεάκι...
Σε λίγο θα μας πει ότι θα απαγορεύεται και το τσιγάρο...
(Ε ρε γλέντια... )