έχω λίγο καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων' date=' αν μου επιτρέπεις. [/quote']
καλα, φιλικα παντα, αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα τακη μου.και εγω αντιστοιχα το ιδιο θεωρω![]()
έχω λίγο καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων' date=' αν μου επιτρέπεις. [/quote']
καλα, φιλικα παντα, αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα τακη μου.και εγω αντιστοιχα το ιδιο θεωρω![]()
καλά κρασά...... αυτό μόνο διάβασες?έχω λίγο καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων' date=' αν μου επιτρέπεις. [/quote']
Σεβαστόν! :wink:Όχι απλά για λόγους που δεν μπορώ να σου εξηγήσω, έχω λίγο καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων, αν μου επιτρέπεις. Ως εκεί.
οχι. δεν διαβασα μονον αυτο. απλα αν συμπεριελαμβανα και το υπολοιπο της φρασεως σου, το επιχειρημα σου θα ηταν ακομα χειροτερο. ξερεις ειναι λιγακι ασχημο να λες :"πιστεψτε με , αυτα που σα ς λεω εχουν βαση, ειναι σωστα, αλλα δεν μπορω να σας πω το λογο".καλά κρασά...... αυτό μόνο διάβασες?έχω λίγο καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων' date=' αν μου επιτρέπεις. [/quote']
ειναι απολυτα σεβαστο αν δεν θελεις να αναφερθεις παραπανω σε κατι, αλλα τουλαχιστον μην αναφερεσαι καθολου.
:wink:
Βρε Μιχάλη μην το κάνεις θέμα, ποτέ δεν λέω κάτι αν δεν ξέρω.... τώρα γιατί τυχαίνει να ξέρω κάποια πράγματα απλά τυχαίνει, και δεν θέλω να εκθέσω γνωστό - φίλο πάρτο όπως θές. Αλλά πάντα μιλάω για πράγματα που ξέρω να είσαι σίγουρος. άμα θες διαβάζεις και συμμετέχεις αν δεν θες, δεν συμμετέχεις. Δεν έχω κανα επτασφράγιστο μυστικό thats all. Ούτε αποπήρα κανέναν χωρίς τεκμήρια.οχι. δεν διαβασα μονον αυτο. απλα αν συμπεριελαμβανα και το υπολοιπο της φρασεως σου, το επιχειρημα σου θα ηταν ακομα χειροτερο. ξερεις ειναι λιγακι ασχημο να λες :"πιστεψτε με , αυτα που σα ς λεω εχουν βαση, ειναι σωστα, αλλα δεν μπορω να σας πω το λογο".καλά κρασά...... αυτό μόνο διάβασες?έχω λίγο καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων' date=' αν μου επιτρέπεις. [/quote']
ειναι απολυτα σεβαστο αν δεν θελεις να αναφερθεις παραπανω σε κατι, αλλα τουλαχιστον μην αναφερεσαι καθολου.
:wink:
Μα καλά στην Ελλάδα του 2007 ζούμε δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω? Είναι όλα τόσο αγγελικά πλασμένα που εγώ βλέπω μόνο τα κακώς κείμενα ΑΛΛΑ και από τις ΔΥΟ όψεις? Κάθε σοβαρός άνθρωπος που σκέφτεται ξέρει ότι υπάρχουν και 2 και 3 και 4 αλήθειες (δηλαδή απόψεις) για πολλά πράγματα και διαλέγει σύμφωνα με την συνείδησή του τι θα πρεσβέψει.
Εν τω μεταξύ πάω οδοντίατρο, και να γυρίσω να παίξω κιθαρίτσα μετά. Bye
αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι το γεγονος οτι δεν εχουμε εστιασει με ποιο τροπο επεσε το ξυλο. δηλαδη ακομα και αν καποιος ειναι υπερμαχος του ο αστυνομικος να ριχνει καμια ψιλη σε τετοιες περιπωσεις(πραγμα που θεωρω απαραδεκτο προσωπικα)' date=' κανονικα εδω θα επρεπε να αντιδρασει..ο αστυνομικος σε αυτη την περιπτωση εκφραζει στο 100% ολη την σαδιστικη του μανια....[/quote']
1ον) Δεν είμαι υπέρμαχος τέτοιων καταστάσεων. Έλεος δλδ. Τόσα χρόνια αυτό μου έλειπε να μουν πουν κιόλας!
2ον) Δεν αναφερόμουν σε αυτό το περιστατικό. Απλά μια ανόητη αντίληψη που κυριαρχεί στην κοινωνία για την αστυνομία καυτηρίασα.
Δεν επεμβαίνει=>κράτος αναρχίας
Επεμβαίνει=> κράτος χούντας.
Σε σχέση με την τραγική πλειοψηφία των υπολοίπων ανεπτυγμένων - και που τόσο πολύ ζηλεύουμε - κρατών, η Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά όσον αφορά την ελευθερία που απολαμβάνει κάθε άτομο και του κατά πόσο μαστιζόμαστε από αστυνομική-κρατική βία! Αλήθεια αυτά τα κράτη απέκτησαν παιδεία και αρχές ουρανοκατέβατα; Τότε γιατί με το που σκάνε τα αντίστοιχα ΜΑΤ τρέχουν όλοι κλαίγοντας δεξιά και αριστερά;
¶ειντε γιατί στην θεωρεία ο Συνέλληνας (όπως λένε διάφοροι μυστήριοι) είναι πρώτος. Στην πράξη όμως....... ακόμη θεωρητικολογεί και θεωρεί την χώρα του στα πάντα μπανανία! Παρόλα αυτά από δράση 0 εις το πηλίκον, αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνος του, όταν οι άλλοι στέκονται απαθείς (άλλη χιλιομασημένη τσιχλόφουσκα)!
Η αληθεια ειναι βεβαια οτι δεν ξερουμε τι εχει κανει ο καθενας απο εδω μεσα. Δηλαδη αν γνωριζες καποιον προσωπικα, λογικα θα ηξερες. Απο την στιγμη που απλα λεμε την γνωμη μας σε ενα φορουμ...ε, μονο την γνωμη μας λεμε, δεν ξερει ο αλλος αν οντως εχουμε κανει τιποτα η οχι. :wink:Ωραία τα λέτε όλοι σας. Αλλά δεν σας βλέπω να κάνετε και τπτ!
Όταν σας ρωτούν απαντάτε ή
-Σιγά μην σώσω εγώ την Ελλάδα
ή
-Τι; Να πάω και να σπάω τα πάντα σαν τους μπαχαλίδες;
ή
-Σιγά μην ασχοληθώ. Τι με κώφτει εμένα τώρα μωρέ; Παράτα με στην ηρεμία μου!
Από τις οθόνες όμως γίναμε όλοι αγωνιστές και υπέρμαχοι των αξιών!...
Αυτό ζητάμε από όλους στο δημόσιο' date=' αλλά φευ. Ρουσφέτι & βόλεμα forever.Ο κοσμος θελει απλα να κανουν σωστα και τιμια την δουλεια τους. Τιποτα αλλο.
Δηλαδή ο εφοριακός που ξεζουμίζει μια μικρομεσαία επιχείρηση για φακελάκι & στέλνει κόσμο στον τάφο από καρδιά, εγκεφαλικό ή αυτοκτονία με ορφανά και υπαλλήλους στο δρόμο, είναι λιγότερο βλαβερό για την κοινωνία;Και να ξερεις οτι και για εξακριβωση να σε πανε στο τμημα, δεν προκειται να σου αγγιξουν τριχα-γιατι ετσι κι αλλιως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κανουν. Και ας ειναι ανθρωποι και ας ειναι οτι ειναι. Αστυνομικοι ειναι. Σε αυτους υποτιθεται οτι στηριζουμε την ταξη σε μια πολη/χωρα, θα κοιταξουμε το "ε, ανθρωποι ειναι, την μαλακια τους θα την κανουν"? Οχι, προφανως οχι.
Η αληθεια ειναι βεβαια οτι δεν ξερουμε τι εχει κανει ο καθενας απο εδω μεσα. Δηλαδη αν γνωριζες καποιον προσωπικα' date=' λογικα θα ηξερες. Απο την στιγμη που απλα λεμε την γνωμη μας σε ενα φορουμ...ε, μονο την γνωμη μας λεμε, δεν ξερει ο αλλος αν οντως εχουμε κανει τιποτα η οχι. :wink:[/quote']
Δεν χρειάζεται. Μια βόλτα έξω μου φτάνει. Όλοι στις κάμερες και τις δηλώσεις σωστά τα λένε. Όταν έρχεται η κρίσιμη η ώρα χάνονται. Αλλιώς το 1% μόνο να έκαναν απ' όσα φώναζαν θα ήμασταν μια χαρά! Ε δεν εξηγήτε αλλιώς το πως γίνεται κάθε φορά όλοι να λέμε τι φταίει αλλά τίποτα να μην κάνουμε για να διορθωθεί...
Απότε απλά συμφωνώ ε jasemeister. Απλά να συμπληρώσω στο
και να πω ότι κάποτε θα πρέπει να το βουλώσουμε και να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη! :wink:Όσο και να φωνάζουμε από αγανάκτηση
Όχι η ροή. Η προβολή της οποίας τυγχάνει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτή είναι που μέμφομαι' date=' όχι διότι θίγει τον Πολύδωρα (ορθά λες ότι είναι ένοχος) αλλά γιατί εγείρει ψευδεπίγραφα συναισθήματα ανθρώπινης αλληλεγγύης σε ένα πληθυσμό (τον ελληνικό) που έχει πολύ σοβαρότερα ζητήματα να απασχοληθεί.[/quote']Ισχυρίζεσαι δηλαδή ότι η ροή των video στη δημοσιότητα είναι ελεγχόμενη από κάποιους που έχουν πολιτικό συμφέρον.
Η πολιτική χροιά και σκοπιμότητα στην οποία αναφέρεσαι σίγουρα υπάρχει και επηρεάζει στην έντονη προβολή τέτοιων περιστατικών.
Αυτό είναι το ένα δεδομένο.
Το άλλο δεδομένο είναι το αλλοιωμένο πολιτικό αισθητήριο του έλληνα πολίτη που επιτρέπει σε αντιπροσώπους του όπως ο Πολύδωρας αλλά και πολλοί άλλοι από όλα τα κόμματα, να επιβιώνουν στον πολιτικό βίο μετά από δηλώσεις του τύπου «φωλιά της βίας το τάδε κόμμα» ή το αλησμόνητο προ 15αετίας «εσείς είστε το κράτος» ενός άλλου πολιτικού.
Τα «ψευδεπίγραφα συναισθήματα ανθρώπινης αλληλεγγύης» εγείρονται όταν υπάρχουν ευήκοα ώτα σε κενά κρανία.
Και το τρίτο δεδομένο ο καλυμμένος έντεχνα ρατσισμός (έστω light ξνοφοβία), με τον οποίο αντιμετωπίζουμε όλοι μας, άρα και οι αστυνομικοί, τους αλλοδαπούς που αν συνδυαστεί, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση, με μια «άρρωστη» προσωπικότητα σαν αυτή του αστυνομικού η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη.
Δημιουργούμε καθημερινά μόνοι μας την κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε, επομένως σε προσωπικό πλέον επίπεδο, δεν εκπλήσσομαι (αν και θλίβομαι γι αυτό) από την συμπεριφορά του αστυνομικού που και εγώ επέλεξα να «λειτουργεί» (εκ του λειτουργήματος), με τον τρόπο που όλοι κατακρίναμε.
Αυτοκριτική και σύμφωνη δράση θα βοηθούσε όλους μας
αυτό ακριβώς πιστευω τονιζω συνεχως και εγω. απλα δηλαδη οτι οι αστυνομικοι κατα την ωρα εργασιας τους οφειλουν να μην δρουν ως ανθρωποι αλλα ως ΟΡΓΑΝΑ της ταξης. σε αυτο θεωρω οτι δεν μπορουμε να κανουμε καμια εκπτωση. ουτε "τσαντιστηκε...", ουτε "πλακα εκανε....", ουτε τιποτε αλλο απ ολα αυτα. και αν καποιος θεωρει οτι δεν μπορει να δρασει ετσι, δοξα τω τουτατι υπαρχουν απειρα επαγγελματα για να ασκησει κανεις στις μερες μας.Και ας ειναι ανθρωποι και ας ειναι οτι ειναι. Αστυνομικοι ειναι. .
δυστυχως ο μεσος ελληνας πολιτης εχει μαθει να αντιμετωπιζει τον κρατικο μηχανισμο ως εχθρο. :roll: