O τίτλος έγινε απλά πιό κόσμιος καθώς το θέμα αγγίζει τα όρια των κανονισμών και ταυτόχρονα αφορά τα video' date=' ενώ η ¨κατάντια¨είναι υπό συζήτηση απ' ότι διαβάζω.[/quote']
Η κατάντια ως λέξη, είτε υπάρχει στον τίτλο του thread αγαπητέ yameth είτε δεν υπάρχει, ελάχιστη σημασία έχει, μιας και υπάρχει ως γεγονός στο περιεχόμενο του video
¶ρα η κατάντια τους είναι δεδομένη…
Η δικιά μας είναι υπό συζήτηση για όσο ακόμα θα ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές
Ο elavd απέδωσε εύστοχα τα αισθήματα που μας προκάλεσε το video, σχολιάζοντας ή παραθέτοντας ταυτόχρονα την δική του άποψη επιλέγοντας τις συγκεκριμένες λέξεις στον τίτλο του θέματος.
Αλλάζοντας επομένως τον τίτλο με την ειδησεογραφικού τύπου φράση «Τα video της Ελληνικής Αστυνομίας…» αλλάζει(ς) και το νόημα, τον λόγο για τον οποίο ο elavd άνοιξε το θέμα…
Να σχολιάσουμε και να προβληματιστούμε, ενημερωμένοι είμαστε…
Με όλο το σεβασμό
Χρήστος
Ο τίτλος χαρακτηρίζει. Και όχι μόνο τoους συγκεκριμένους αλλά όλο το σώμα.Και απ' ότι διαβάζω' date=' όπως έγραψα και προηγουμένως, οι απόψεις διείστανται.[/quote']
Δηλαδή αν άνοιγα πχ ένα θέμα με τίτλο: "Ο ξεπεσμός της Gibson*", θα μου τον άλλαζες επειδή θα υπήρχαν προφανώς και διαφορετικές απόψεις από αυτό που δηλώνει ο τίτλος? :roll:
Anyway, ας μη δώσουμε παραπάνω αξία από όσο πρέπει στο θέμα, απλά ήθελα να το πω ότι με ενόχλησε η αλλαγή του τίτλου.
* Όπου "Gibson", βάλτε ότι όνομα θέλετε
Πλάκα μας κάνεις μου φαίνεται...Η Gibson είναι εταιρεία μουσικής τεχνολογίας.Η αστυνομία κάνει άλλη δουλεια.
Σας παρακαλώ μη το τραβάτε.
Τα θέματα πολιτικoκοινωνικών απόψεων δεν ανήκουν στο Noiz. Οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι.
Ας μη το συνεχίσουμε παρακαλώ.
¶σχετο αρχηγέ αλλά γενικά έχεις κόψει τα ψώνια; Ή ψωνίζεις από άλλο γαλαξία;;;έχω να ψωνίσω καμμιά δεκαριά χρόνια από Ελλάδα κι εξωτερικό
kpeyos έθεσες μια άποψη με τρόπο κάπως θρασύ για μόλις 80 δημοσιεύσεις, επέτρεψέ μου να σου πω... Και εγώ καινούργιος είμαι αλλά σίγουρα έχω επίγνωση της etiquette ενός φόρουμ και εκτός φόρουμ (πολλές φορές διαφαίνεται το δεύτερο από το πρώτο).Ποιός είναι αυτός που νοιάζεται περισσότερο για μια επικοινωνία σε επίπεδο ''μαγνήτες και χορδές'' απ' αυτό που συντελείται όταν τα διάφορα μέλη συζητούν πάνω σε τέτοια θέματα; Να σηκώσει το χέρι παρακαλώ...
Όσο για αυτό, υποπτεύομαι ότι έχει φτάσει στο αξιοζήλευτο επίπεδο (στο οποίο ελπίζω να βρεθώ κι εγώ) που έχει βρει τον ήχο του και έχει αποβάλλει το καταναλωτικό μικρόβιο...έχω να ψωνίσω καμμιά δεκαριά χρόνια από Ελλάδα κι εξωτερικό
αφεντικό κρύβε λόγια!ΔΕΝ έχω Tonelab
Ρε παιδιά πολύ άγρια του μπαίνετε του boss' date=' στο κάτω κάτω έκανε τον τίτλο πιο αντικειμενικό και επι της ουσίας, δεν σιώπησε κανέναν.[/quote']
Εγώ προσωπικά δεν ήθελα να του "την πω", αλλά ήθελα να δηλώσω ότι, δεδομένου ότι εγώ ξεκίνησα το thread, ο νέος τίτλος δεν με αντιπροσωπεύει και ότι η αλλαγή του με ενόχλησε. Τόσο απλά.
Το αν είναι αντικειμενικός ή όχι ο νέος, είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο...
:roll:
Μάλλον έπρεπε να το διευκρινήσω καλύτερα, αναφέρομαι στους υπόλοιπους και όχι σε σένα γιατί στο κάτω κάτω εσύ το ξεκίνησες το θρεντ.Ρε παιδιά πολύ άγρια του μπαίνετε του boss' date=' στο κάτω κάτω έκανε τον τίτλο πιο αντικειμενικό και επι της ουσίας, δεν σιώπησε κανέναν.[/quote']
Εγώ προσωπικά δεν ήθελα να του "την πω", αλλά ήθελα να δηλώσω ότι, δεδομένου ότι εγώ ξεκίνησα το thread, ο νέος τίτλος δεν με αντιπροσωπεύει και ότι η αλλαγή του με ενόχλησε. Τόσο απλά.
Το αν είναι αντικειμενικός ή όχι ο νέος, είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο...
:roll:
Απλά οι υπόλοιποι την πήγαν μακριά τη βαλίτσα χωρίς λόγο.
Ντάξει ο τίτλος ρε παιδί στην προσωπική κρίση του καθενός είναι αλλά δεν είναι και το ζουμί της υπόθεσης, το περιεχόμενο του θρεντ είναι που μετράει IMHO.
Δεν πιστεύεις ότι είναι απότομο; Τεσπα. Τώρα για τα περί κιτρινισμού, το σκέφτηκα και πιστεύω ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Δεν έπρεπε να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ, ούτε υπάρχει το ενδεχόμενο του κιτρινισμού στο φόρουμ (όσο κι αν έχει μια ωραία μουσταρδί απόχρωση!)Πλάκα μας κάνεις μου φαίνεται...Αν δεν μπορούν να ανήκουν θέματα κοινωνικού προβληματισμού στον δικτυακό τόπο που απευθήνεται κατ' εξοχήν σε ανθρώπους με καλλιτεχνικές ανησυχίες, τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης.