Τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα όσο τα φαντάζεστε πιστεύω.
Νομίζεις ότι δεν ξεχωρίζουν αν είσαι τσόγλανος σαν τους συλληφθέντες ή αν απλά παρέπεσες σε κάποιο απλό αδίκημα? Τα τμήματα γράφουν εδώ μοιράζουμε σφαλιάρες σε όλους? (άσχετα αν δεν είναι σωστό ΑΛΛΑ συμβαίνει)
Ξαναλέω κατακριτέο αυτό που έγινε. ΑΛΛΑ :
Την Γιαγιούλα είχαν
δικαίωμα να την αγγίξουν?
Για πρότεινε cosh την δική σου μέθοδο σωφρονισμού. Γιατί εγώ μπορεί σε πολλά πράγματα να διαφωνώ και με την ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ, γιατί προς Θεού ούτε σαδιστής είμαι, ούτε τους βασανιστές γουστάρω, αλλά αν ΕΠΙΑΝΑ τα τσογλάνια που μου έκλεψαν το μηχανάκι πριν 3 μήνες, νά σαι σίγουρος ότι θα τά σπαγα στο ξύλο και μετά θα τά δινα στην αστυνομία. Νομίζω ως ένα σημείο μπορώ να προστατέψω τον εαυτό μου ή την περιουσία μου από το να κάθομαι να κοιτάω..... και όλοι φαντάζομαι.
Αν σας κλέψουν τα δικά σας, ή δείρουν τις γιαγιάδες σας εσείς να τους παρέχετε ξενοδοχεία και προς Θεουυυυυυ προς Θεού!!!!! να μην αφήσετε αστυνομικούς να τους βάλουν χειροπέδες γιατί θα πονάνε, :lol: και να βάλετε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ζητήσει συγνώμη για τις φάπες
(και όχι μαστίγιο, φάλαγγα, και άλλα είδη βασανισμών μεσαιωνικών, που κοντεύουν να μετατραπούν οι φάπες που έπεσαν :twisted: ) που θα τους ρίξουν. Στο τμήμα να τους πάτε ζεστό φαγητό, εσώρουχα για να κάνουν μπανάκι, και καμιά μπυρίτσα γιατί κάνει και πολύ ζέστη.
Τι να πώ εγώ, επειδή αφήνω
σε πιό έμπειρους από μένα να νομοθετούν δεν μπορώ να βρώ το τέλειο σωφρονιστικό σχέδιο, ούτε και να υποδείξω μπορώ. Εσείς που είστε υπεράνω και λέτε ότι πιάσαμε πάτο όπως ο forensick να το κάνετε μιάς και η πραγματικότητα δεν σας αγγίζει. Τώρα μάθατε ότι πέφτουν φάπες στα τμήματα στους ληστές και στους φονιάδες με το βιντεάκι!!!! Αν κάποιος διαβάσει Ιστορία και δει ότι προπολεμικά οι χωροφύλακες παίρναν τα κεφάλια των ληστών και φωτογραφιζόντουσαν θα τρομάξετε, γιατί ούτε κάν το φαντάζεστε πως αυτά γινόντουσαν πριν 50-60 χρόνια..... και νόμιμα τότε. Δεν λεω ότι ήταν ωραίο και είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας.
Αλλά αν δέχεσαι βία στο δρόμο από τσαντάκιδες, ας υπάρχει κάποιος να την καταστείλει (Η καταστολή από μόνη της σαν έννοια δεν σημαίνει γαρύφαλα και τριαντάφυλλα)
Σας πληροφωρώ (και ΞΑΝΑΛΕΩ ΗΘΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ σε ότι έγινε, άσχετο όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα) ότι οι αστυνομικοί όντως πλάκα έκαναν μπροστά σε αυτά που θα πάθουν στην φυλακή. Αν και δεν το ξέρω φαντάζομαι όμως.... μην μπερδεύουμε λοιπόν την ευαίσθητη ανθρώπινη φύση μας και γενικότερα ις ευαισθησίες που έχουμε σαν άνθρωποι με την πραγματικότητα. Έξω στην κοινωνία υπάρχουν ληστές, απατεώνες, βιαστές, δολοφόνοι, καταχραστές, και χίλιοι δυό λογιών εγκληματίες. Θέλω να πιστεύω ότι Υπάρχει και αστυνομία, έστω και ανάπηρη έτσι όπως την έχουν καταντήσει.....
Πρέπει να υπάρχουν όρια που κινείται ο κρατικός μηχανισμός, αλλά εδώ λέμε για τάξη και ασφάλεια. Κανείς δεν είναι άγιος ούτε οι αστυνομικοί σαφώς δεν είναι άγιοι όλοι, αλλά όπως ξανάπα το κάθε επάγγελμα είναι διαφορετικό και ας μην συγκρίνουμε την Αστυνομία με την Πολεοδομία.
Είπαμε γι αυτό μας έχουν πηδήξει όλοι!
Δεν λέω για τον αλλοδαπό εργάτη που βγάζει τίμια το ψωμί του, ούτε ξεχωρίζω τα ανθρώπινα δικαιώματα σε έλληνες και αλλοδαπούς αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ότι υπάρχουν ΚΑΙ ΟΡΙΑ, για ΟΛΟΥΣ!
@wasted sunsets : μα δεν διαφωνώ μαζί σου, φυσικά και έχουν δομημένες αρμοδιότητες αλλά παρ όλα αυτά πάντα συνέβαιναν αυτά στα τμήματα πάντα θα συμβαίνουν. Βλέπεις ότι απέχει η θεωρία από την πράξη λόγω της υφής της κατάστασης. Οι εγκληματίες - εγκληματίες, οι αστυνόμοι - αστυνόμοι. Κι όχι μόνο στην ελλάδα σε όλο τον κόσμο πολιτισμένο και απολίτιστο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ τα τμήματα ....