Τα δεκα (10 ) καλυτερα Super groups ολων των εποχων.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ενώ αν κάναμε ένα θέμα του στιλ «Τα 10 καλύτερα... δεκάρια στην ιστορία του ποδοσφαίρου», εκεί μάλιστα. Θα είχε ενδιαφέρον  ;D

ΥΓ1: Καλά φυσικά το Νο1 δεν θα ήταν άλλο από τον Ντιέγκο τον Θεό  8) ;D
Σε έχω εύκολα.

Χωρίς σειρά αξιολόγησης : Maradonna, Hoddle (πολύ αγαπημένος), Messi, Falcao, Gulit, Pele, Platini, Cruyff, Puscas, Scifo, Ronaldinho αντε και Ριβάλντο και Κούδας, Δομάζος, Χατζηπαναγής, Παπαϊωάννου, Δεληκάρης, Τσιάρτας.

Και άλλοι είναι αλλά σε καλύπτω. ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
...έθιξες «ιερή αγελάδα»
banana_cow.gif

Waterfall-K είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Α παπα παπα ντροπής πράγματα  ;D

ΥΓ: Μόνο ο Κώστας...  8)

ΥΓ: Τελικά ορίσαμε τον... ορισμό του «σούπερ γκρουπ»;

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Τελικά ορίσαμε τον... ορισμό του «σούπερ γκρουπ»;
Εγω παντως οταν ακουω "super group" στο Rock το μυαλο μου παει αμεσως σε Prog Rock καταστασεις, αρχιζοντας απο ELP και παει λεγοντας. Τωρα αν καποιοι εννοουν super group μια μπαντα με τρελες πωλησεις ειναι αλλη ιστορια.

οταν ακουω "super group" στο Rock το μυαλο μου παει αμεσως σε Prog Rock καταστασεις,
και δεν το λετε τοση ωρα οτι το θεμα αφορα μουσικες αηδιες? ;D...ΑΠΟΧΩΡΙΟ! ;D

Super Group είναι αν:

α) Φτιάχτηκε (ή κυρίως έδρασε) την εικοσαετία 65-85.

β) Παίζει ροκ.

γ) Είναι όλα τα μέλη του αναγνωρίσιμα σε μη-μουσικούς.

δ) Γέμιζε (ή γεμίζει ακόμη) στάδια.

Άντε, τζατζίκηδες...

:) :) :)

Ρε παιδιά μπορεί επειδή είμαι ατίθασο νιάτο ακόμα (23 ;D)  αλλα super (duper,uber κλπ :P) group δεν είναι όταν μέλη από διάφορες ευρέως γνωστές μπάντες δημιουργόυν ένα νέο

group (το οποίο συνήθως είναι σούπα, με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια ).

Πχ οι Chickenfoot :σατριάννης,chad smith (drummer rhcp) και 2 από τους van halen(αλλά όχι ο ίδιος :P  ;D)

Waterfall-K είπε:
Εγω παντως οταν ακουω "super group" στο Rock το μυαλο μου παει αμεσως σε Prog Rock καταστασεις, αρχιζοντας απο ELP και παει λεγοντας.
Για πες. Ακούμε.....

bored-audience.jpg

trolley είπε:
Super Group είναι αν:

α) Φτιάχτηκε (ή κυρίως έδρασε) την εικοσαετία 65-85.

β) Παίζει ροκ.

γ) Είναι όλα τα μέλη του αναγνωρίσιμα σε μη-μουσικούς.

δ) Γέμιζε (ή γεμίζει ακόμη) στάδια.

Άντε, τζατζίκηδες...

:) :) :)
Άσε ρε φίλος...που θα μας πείς και τζατζίκηδες... ;D

pl6.jpg

Μια και αναφεραμε τους πατερες του Prog, παραθετω 6 βιντεο παρακατω απο το συγκεκριμενο super group, ενα group που επαιζε με χαρακτηριστικη ευκολια απο διασκευες του Bela Bartok και Alberto Ginastera, μπαλαντες, prog rock, κλασσικη μεχρι ragtime και οτι αλλο του καπνιζε.

Αν καποιος δεν ξερει τους ELP και ακουσει σκορπια κομματια τους μαλλον δεν θα καταλαβει οτι προκειται για την ιδια μπαντα.

Superfunk είπε:
και δεν το λετε τοση ωρα οτι το θεμα αφορα μουσικες αηδιες? ;D
Τα παραπανω δεν περιμενω βεβαια να τα καταλαβει καποιος που θεωρει super group τους...Clash!
laugh4.gif

Ελα audiokostas, τσακο 6 ;D

The Barbarian- Emerson, Lake & Palmer

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Waterfall-K είπε:
παραθετω 6 βιντεο παρακατω απο το συγκεκριμενο super group
Είπαμε super group...όχι το cirque du soleil ;D

Ηταν λιγο τρελουτσικοι, η αληθεια ειναι αυτη....Ιδιαιτερα ο ενας ηταν αστα να πανε... ;D

Αν καποιος δεν ξερει τους ELP και ακουσει σκορπια κομματια τους μαλλον δεν θα καταλαβει οτι προκειται για την ιδια μπαντα.
Αν καποιος δεν ξερει τους ELP και τους ακουσει ξαφνικα  ειδικα την σημερον ημερα που οι αυτοκτονιες ειναι καθημερινο φαινομενο απλα θα προστεθει στη λιστα... ;D

Καλα δεν λυπασαι τσι ανθρωποι? ;D

Superfunk είπε:
Καλα δεν λυπασαι τσι ανθρωποι? ;D
Ακριβως επειδη τους λυπαμαι, και ιδιαιτερα την νεολαια, προσπαθω να τους φερω στον ισιο μουσικο δρομο. Να, στο ποστ εχουμε εναν 23χρονο. Μπορει να "τσιμπησει" και να ακουσει τα βιντεο που ανεβασα και να του ανοιξουν νεοι μουσικοι δρομοι. 8)

Waterfall-K είπε:
Ακριβως επειδη τους λυπαμαι, και ιδιαιτερα την νεολαια, προσπαθω να τους φερω στον ισιο μουσικο δρομο. Να, στο ποστ εχουμε εναν 23χρονο. Μπορει να "τσιμπησει" και να ακουσει τα βιντεο που ανεβασα και να του ανοιξουν νεοι μουσικοι δρομοι. 8)
Αν λες για την μουράκλα μου, έτυχε πριν από κανα χρόνο ένας καθηγητής μου, στα πλαίσια τι "επιμόρφωσης " μου ,να μου βάλει να τους ακούσω ;D.Το πρώτο άκουσμα ήταν ολίγον τι "σοκαριστικό" για μένα, καθώς τα ακούσματα μου είναι πιο alternative,brit pop rock,pop punk και λοιπές αηδίες(ζήτω οι blur ;D ;D)  ..Όταν άρχισα να συνηθίζω,ήταν σε στιγμές μαγικό..Σε φχαριστώ που μου τους θύμισες είχα να τους ακούσω καιρό ;)

Να τους ακους καθε μερα, πρωι-μεσημερι-βραδυ, πριν το φαγητο. ;D

Waterfall-K είπε:
δεν περιμενω βεβαια να τα καταλαβει καποιος που θεωρει super group τους...Clash!
laugh4.gif
Πολλά πράγματα στην ζωή συμβαινουν και ας μην τα γουστάρεις καθόλου.Αυτό λέγεται....πραγματικότητα :)

Το ποια group θεωρουνται super κατα την αποψη του καθένα πρέπει να ξεφευγει απ το ποιο group του αρέσει προσωπικά περισσότερο αλλά να το δει λιγο overall το θεμα και τι θα γράψει η ιστορία σε 100 χρόνια......και τους Clash θα τους γραψει....δεν ξερω σε τι βαθμο....αλλά θα τους γραψει.(και δεν ειμαι καν, μεγάλος φαν τους)

@AAAAAAAUDIOKOSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!!!!Παλι αδιαβαστος ΚΩΤΣΟ ΜΟΥ . ???

Οι δυο που το καταλαβαν ειναι ο waterfall-k και ο trolley .Μεστες απαντησεις και ξεκαθαρισμα.

@SUPERFUNK- ρε συ Νικο θελω να σε δω οταν γεννηθει με το καλο ο μπεμπης να του βαζεις

να ακουει clash κλπ κοπανατζηδες και μετα να τρεχεις να σωθεις απο την γυναικα σου,

Ασε μας με τους καφρους , κανεις λες και δεν μπορεις να ακουσεις 8 νοτες μαζι ,κουραζεσαι ;

;D ;D

@develek εχεις δικιο για τους pink floyd ηταν αθελητη παραλειψη .

ΚΑΙ παλι @superfunk να τι θα βαζεις να ακουει ο junior Κυριε Νικο :Pink Floyd για αρχη και βλεπουμε. ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα