Άσε ρε φίλος...ειμαι μικρότερος από τον Yameth ;D ;Dpericles είπε:Αν ζητησω ταυτοτητα απο τον marathon θα με πειτε περιεργο ;![]()
Συνήθως αλήθεια.pericles είπε:Παρατηρηση :ο Audiokostas καθε Παρασκευη ειναι τσιτωμενος απο την δουλεια μολις ομως πλησιαζει η ωρα για να την κανει τοτε ερχεται στην επιφανεια η ευγενικη του πλευρα. 8)
Ναι μωρέ, γράφω και συμβάσεις ταυτόχρονα, μου ξέφυγε ντε...pericles είπε:Πρωτον :ΟΣΤΡΟΓΟΤΘΟΣ και οχι Οτρογοτθος . >![]()
Ο Νέστορας δεν νομίζω ότι είπε τίποτα (πέραν της -σωστής- διευκρίνησης περί "θρυλικών") αλλά δεν γυρνάω να δω.Δευτερον :που ειδες να γραφω η να εννοω κατι τετοιο -απλα δεν επιασες το νοημα οπως και αλλοι .Επανειλλημενα εγραψα ποιος ειναι o κατα παραδοση ορισμος του super group .Το διαβασαν η το γνωριζαν oι:Τrolley,waterfall-k,Nestoras νομιζω και ο terry.
μου τον ξαναγραφεις για να μη ψαχνω 20 σελιδες? ;DΕπανειλλημενα εγραψα ποιος ειναι o κατα παραδοση ορισμος του super group
pericles είπε:Super group καποτε ονομαζαν τα γκρουπ οπου σχηματιζοντουσαν μετα απο διαλυση αλλων η αποχωρηση αυτων απο τα σχηματα που επαιζαν και ειχαν γινει γνωστα (τα μελη)
Ή απλα με μια λεξη: ELP ;D"Σούπερ γκρουπ- σούπερ μουσικοί" που παιζουν "παπαδες" σε πολλα διαφορετικα μουσικα ειδη, ειναι πολυ καλοι συνθετες και εφεραν κατι το καινουργιο/πρωτοποριακο στη μουσικη.