Τα δεκα (10 ) καλυτερα Super groups ολων των εποχων.

soinex είπε:
Εγώ που από χτες ακούω ELP και έχω εξεταστική από Δευτέρα πειράζει; ;D ;D
Εισαι σε καλο (μουσικο) δρομο. ;D

Το τι θα κανεις στην εξεταστικη ειναι αλλη ιστορια... :P

@Audiokostas, η σχεση σου με το Prog Rock (τοτε και τωρα) ειναι τοση οση η σχεση μου με την κατασκευη διαστημοπλοιων. ;D

Καποιος που ακουγε και συνεχιζει να ακουει αυτο το ειδος βρισκει το ποστ σου τουλαχιστον εκτος τοπου και χρονου.

audiokostas είπε:
να εξαιρέσω Procol Harum, Genesis & Supertramp και ίσως κανα δυο ακόμα
Σίγουρα και τους Camel.

Haris είπε:
Σίγουρα και τους Camel.
Παρότι ως εικονολήπτης, στο παρελθόν you left us down  ;D ;D ;D ;D πολύ ενδιαφέρουσα η προσθήκη σου  ;) ;D ;D 8)

audiokostas είπε:
Όσο πάντως και να χτυπιέστε και να επιμένετε δεν θα πείσετε κανέναν πέραν από το συνεχώς μειούμενο συνάφι σας/μας ότι οι ELP και λοιποί βαρετοί (να εξαιρέσω Procol Harum, Genesis & Supertramp και ίσως κανα δυο ακόμα) ήταν στο επίκεντρο των συγκροτημάτων που καθόρισαν την μουσική ροκ. Όπως έχω ξαναπεί όμως, τους χρωστώ ευγνωμοσύνη που έκαναν την (τότε) νέα γενιά να βαρεθεί τόσο που να έχει άλλον έναν λόγο να δημιουργήσει το punk και το νέο κύμα (Πόπη Αστεριάδη κλπ) και να ξανακούσει ο κόσμος τι πραγματικά είναι το ροκ, από ποιούς πρέπει να δημιουργείται και γιατί φτιάχτηκε.
Ναι βρε παιδί μου αλλά τα πανκιά ήταν άμπαλοι και "κοπανατζήδες"... Τι σχέση μπορεί να έχει με τη Rock μουσική κάποιος που δεν έχει σπουδές θεωρίας-αρμονίας-αντίστοιξης, την αντίστοιχη υπερ-δεξιοτεχνία στο όργανό του, και μια καθώς πρέπει εμφάνιση;

Έχει τελικά πολύ πλάκα αυτή η κουβέντα.

Τι το παλεύεται? Υπάρχουν τα σούπα γκρουπ ,υπάρχουν οι θρύλλοι και υπάρχουν και οι Rolling Stones  ;D ;D ;D

Ωωω Μπάνε  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Παρότι ως εικονολήπτης, στο παρελθόν you left us down  ;D ;D ;D ;D πολύ ενδιαφέρουσα η προσθήκη σου  ;) ;D ;D 8)
Θα μου το χτυπάς για μια ζωή έτσι; Θέλεις να με κυνηγάνε οι Ερινύες φορ έβερ εντ έβερ... ;D

Κι εγώ λοιπόν, αν έρθω αύριο (και μεθαύριο), δεν θα φέρω κάμερα για να μάθετε!

"Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!" (Χλαπάτσας) ;D

Waterfall-K είπε:
@Audiokostas, η σχεση σου με το Prog Rock (τοτε και τωρα) ειναι τοση οση η σχεση μου με την κατασκευη διαστημοπλοιων. ;D

Καποιος που ακουγε και συνεχιζει να ακουει αυτο το ειδος βρισκει το ποστ σου τουλαχιστον εκτος τοπου και χρονου.
@ Waterfall

Ότι πεις. Καρδιές θα χαλάσουμε Παρασκευιάτικα βρε αδερφέ;

Ο καθείς και τα γούστα του. Καλά να μαστε ν' ακούμε.

@Haroulis

Τους άκουσα, τους ξανάκουσα, δεν τρελλάθηκα, τους ξέχασα, ίσως τους ξανακούσω.

Προσπαθώ περιοδικά να ξεσκονίζω τα lp.  ;D

@gdevelek

;D

Αν και δεν έχω πρόσβαση στο Youtube, να επιχειρήσω να παραθέσω κι εγώ κάτι...

www.youtube.com/watch?v=iM6nasmkg7A

1969 !!

Τέλος.

Haris είπε:
Θα μου το χτυπάς για μια ζωή έτσι; Θέλεις να με κυνηγάνε οι Ερινύες φορ έβερ εντ έβερ... ;D

Κι εγώ λοιπόν, αν έρθω αύριο (και μεθαύριο), δεν θα φέρω κάμερα για να μάθετε!

"Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!" (Χλαπάτσας) ;D
Έλα τώρα αφού το ξέρεις ότι σε αγαπάω  :-* :-* :-* ;D 

Όλοι μας σε αγαπάμε... σγλουρπ... σγλουρπ  ;D

Ας ακουσουμε κατι να ηρεμησουμε πριν γινει το ποστ "Γαλατικο χωριο".... ;D

Camel - Captured - (Total Pressure)

audiokostas είπε:
@ Waterfall

Ότι πεις. Καρδιές θα χαλάσουμε Παρασκευιάτικα βρε αδερφέ;

Ο καθείς και τα γούστα του. Καλά να μαστε ν' ακούμε.
Εννοειται φιλτατε Κωστα. 8)

gdevelek είπε:
Έχει τελικά πολύ πλάκα αυτή η κουβέντα.
Δεν είναι η κουβέντα αυτή που έχει πλάκα ( ;)), αλλά δεν βαριέσαι.

Waterfall-K είπε:
Ας ακουσουμε κατι να ηρεμησουμε πριν γινει το ποστ "Γαλατικο χωριο".... ;D

Camel - Captured - (Total Pressure)
Ζούπερ  8)

Αυτή η σκηνή του Canterbury έχει βγάλει τα καλύτερα (προγκ) παιδιά  ;D

Αν και δεν ειναι ακριβως Canterbury σκηνη οι Camel (εχουν περασει ομως απ'αυτην μουσικοι αυτης της σκηνης) γενικα ειναι απιστευτη μπαντα.

O Άλαν Πράσον συγγαταλέγεται στα σούπα γρουπ ,ή είναι μεμονωμένη περίφτωση?  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
O Άλαν Πράσον συγγαταλέγεται στα σούπα γρουπ ,ή είναι μεμονωμένη περίφτωση?  ;D ;D ;D
Νομίζω ότι ναι... αν το δεχτούμε σαν Άλαν και σαν Πάρσον είναι δύο νοματαίοι, άρα γκρουπ ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
O Άλαν Πράσον συγγαταλέγεται στα σούπα γρουπ ,ή είναι μεμονωμένη περίφτωση?  ;D ;D ;D
Οποτε ακουω αυτο το ονομα θυμαμαι το παρακατω.... ;D ;D

(στο 0:50)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Νομίζω ότι ναι... αν το δεχτούμε σαν Άλαν και σαν Πάρσον είναι δύο νοματαίοι, άρα γκρουπ ;D ;D ;D
Φίλος ξέχασες τον Πρότζεκτ  ;D

samy paraga είπε:
Φίλος ξέχασες τον Πρότζεκτ  ;D
Δυο ατομα ηταν, ο δευτερος ηταν ο Eric Woolfson, που δυστυχως πεθανε το 2009.

Waterfall-K είπε:
Αν και δεν ειναι ακριβως Canterbury σκηνη οι Camel (εχουν περασει ομως απ'αυτην μουσικοι αυτης της σκηνης) γενικα ειναι απιστευτη μπαντα.
+ 1  οι Camel  ειναι μακράν το αγαπημένο μου group  για πολλούς και διάφορους  λογους , τους αφήνω πάντα στο απυρόβλητο.

Βέβαια όταν μιλάμε για Camel μιλάμε  για  τους,  P. Bardens , A. Latimer, A. Ward, D. Ferguson ,των τεσσάρων πρώτων δίσκων δηλαδή..... ;)

Για το παραπάνω εχω εξηγήσει τους λογους σε παλιότερο thread και δεν σηκώνω κουβέντα.... ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Έλα τώρα αφού το ξέρεις ότι σε αγαπάω  :-* :-* :-* ;D  

Όλοι μας σε αγαπάμε... σγλουρπ... σγλουρπ  ;D
Βρε κουτό, πίστεψες ότι δεν θα φέρω κάμερα, ειδικά την Κυριακή που θα παίξει το super group (με την έννοια ότι απαρτίζεται από μέλη δύο κορυφαίων μπαντώνε) ; ;D

Να μου πείτε μόνο αν και πότε θα παίξετε το "Cause we 've ended...", για να ξέρω να μου τελειώσουν οι μπαταρίες... ;D  

Haris είπε:
Βρε κουτό, πίστεψες ότι δεν θα φέρω κάμερα, ειδικά την Κυριακή που θα παίξει το super group (με την έννοια ότι απαρτίζεται από μέλη δύο κορυφαίων μπαντώνε) ; ;D

Να μου πείτε μόνο αν και πότε θα παίξετε το "Cause we 've ended...", για να ξέρω να μου τελειώσουν οι μπαταρίες... ;D  
Μην λες τέτοιες λέξεις σε αυτό το «νήμα» για το εν λόγο σχήμα, γιατί θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει  ;D

Το άλλο δεν το έχουμε ενσωματώσει (ακόμα) στου λιστ  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα