Τα δεκα (10 ) καλυτερα Super groups ολων των εποχων.

gdevelek είπε:
...στην οποία περίπτωση μιλάμε για τα ποιο εμπορικά ονόματα, όχι τα "μεγαλύτερα", άρα η απάντηση απαντά σε... λάθος ερώτηση...
πάμε πάλι.....

Πως το μετράμε το "μεγάλο";

audiokostas είπε:
πάμε πάλι.....

Πως το μετράμε το "μεγάλο";
ετσι μπραβο... ;)

οπως ειπαμε και πριν στον πραγματικο κοσμο (και οχι σε αυτον που εχουμε πλασει στο μυαλο μας... ;D) 100% ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι μονο τα ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ μεγεθη...και για τη...μεγαλειοτητα ενος καλλιτεχνη το μονο ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ μεγεθος ειναι οι ΠΩΛΗΣΕΙΣ..

τα υπολοιπα ειναι υποκειμενικες εκτιμησεις,σεβαστες μεν,μη μετρησιμες δε...  

Πάντως για να πω και γω τη...μπουρδα μου τα δικα μου μεγαλυτερα super groups (συγκροτηματα οχι solo artists γιατι εκει αλλαζει ΠΟΛΥ το πραμα)

ολων των εποχων ειναι τα παρακατω

THE ROLLING STONES

THE BEATLES

ΤΗΕ ΚΙΝΚS

THE CLASH

THE JAM

RAMONES

THE THE

U2

REM

BLUR

Superfunk είπε:
Ε και λοιπόν;

Η απάντηση σε μια ερώτηση πρέπει σώνει και καλά να είναι αντικειμενική και μετρήσιμη;

Η ερώτηση του θέματος δεν είναι για τα "αντικειμενικά καλύτερα", αλλά για τα "καλύτερα".  ;)

Εντάξει τώρα;

ένα  group  θα πω! ...ή  θα τα λέω ένα ,ένα

το λοιπόν:  The Allman Brothers Band

Superfunk είπε:
ετσι μπραβο... ;)

οπως ειπαμε και πριν στον πραγματικο κοσμο (και οχι σε αυτον που εχουμε πλασει στο μυαλο μας... ;D) 100% ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι μονο τα ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ μεγεθη...και για τη...μεγαλειοτητα ενος καλλιτεχνη το μονο ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ μεγεθος ειναι οι ΠΩΛΗΣΕΙΣ..

Υπάρχει και άλλο μετρήσιμο μέγεθος.Τα εισιτήρια στα live και θεωρώντας ότι ένα super group φέρνει π.χ. 100.000 κόσμο και γεμίζει στάδια μεγαλύτερα απ΄το ΟΑΚΑ για πλάκα, περιορίζονται κάπως τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Με γνώμονα τα παραπάνω σκέφτομαι πρόχειρα αυτους

Rolling Stones

U2

Queen

Led Zeppelin

Sabbath

RHCP

REM

Metallica

AC/DC

Ziggy & Spiders

lgbesios είπε:
ένα  group  θα πω! ...ή  θα τα λέω ένα ,ένα
Εγώ θα πω πολλά και όλα μαζί.

Led Zeppelin, Beatles, Stones, The Band, Lynyrd Skynyrd, The Jimi Hendrix Experience, U2, The Jam, The Doors, AC/DC, CSN&Y,The Allman Brothers, Creedence Clearwater Revival, Deep Purple,The Blues Brothers, Bruce Springsteen & The E Street Band, Dire Straits, The Talking Heads, Four Tops, Jethro Tull, R.E.M, The Cure και άφησα καμιά 20αριά στην απόξω

Σας κάνω χάρη που δεν βάζω και James Brown & JBs, Bob Marley & The Wailers, David Bowie & The Spiders from Mars, Janis Joplin and the Kozmic blues band, Frank Zappa and the Mothers of Invention.

Είστε επίσης τυχεροί που Soul & Blues κατά βάση είναι υπόθεση μονάδων.

Καλά δεν ντρέπεστε;  >:( που είναι ωρέ οι BLUE OYSTER CULT; μήπως κορυφή;  ;D

Superfunk είπε:
ετσι μπραβο... ;)

Πάντως για να πω και γω τη...μπουρδα μου τα δικα μου μεγαλυτερα super groups (συγκροτηματα οχι solo artists γιατι εκει αλλαζει ΠΟΛΥ το πραμα)

ολων των εποχων ειναι τα παρακατω

THE ROLLING STONES

THE BEATLES

ΤΗΕ ΚΙΝΚS

THE CLASH

THE JAM

RAMONES

THE THE

U2

REM

BLUR
SF???

THE POLICE????

Ντροπή και όνειδος. Από σένα δεν το περίμενα αυτό.

Εγώ θέλω μόνο να πώ στο noe13 ότι στο βιντεοκλίπ με τους γιαπωνέζους δεν υπάρχει κανένα κορίτσι και να μην τον μπερδεύει το dress code ;D

RayDTutto είπε:
SF???

THE POLICE????

Ντροπή και όνειδος. Από σένα δεν το περίμενα αυτό.
εχεις δικιο,βγαλε τους Blur & βαλε τους Police στη θεση τους... :) 

Superfunk είπε:
εχεις δικιο,βγαλε τους Blur & βαλε τους Police στη θεση τους... :)   
και οι δυο και οι δυο!

μην βγαλεις κανεναν!

Η αποθέωση της υποκειμενικής γνώμης: στη  λίστα οι Blur (*), αλλά εκτός οι Smiths.

(*) Holy Moses Smell the Roses

gdevelek είπε:
Η αποθέωση της υποκειμενικής γνώμης: στη  λίστα του Superfunk οι Blur (*), αλλά εκτός οι Smiths.
Εδώ ο γέρος δεν έβαλε την ψύχωσή του, τους Bad Seeds (θου Κυριε....).

Εκτός και αν δεν τους θεωρεί συγκρότημα αλλά one-man-with-a-side-band affair.  ;)

Εμένα δεν μου είπαν τίποτα ούτε οι Seeds, Blur (πέραν 2-3 κομμάτια).

Τους Oasis τους απεχθάνομαι βαθύτατα (αν και έχουν και αυτοί 2-3 ωραία τραγούδια).

Από την άλλη, όσο και να με κουράζει ο Morissey και η κομπανία του, δεν μπορώ να αγνοήσω ότι έβγαλαν seminal τραγούδια όπως και την βαθιά επίδραση που είχαν στην βρεττανική ποπ.

Από την οποία αν ήταν να διαλέξω ένα γκρουπ μόνο, μάλλον θα διάλεγα τους Beautiful South.

Αυτά.

Εδώ ο γέρος δεν έβαλε την ψύχωσή του, τους Bad Seeds (θου Κυριε....).Εκτός και αν δεν τους θεωρεί συγκρότημα αλλά one-man-with-a-side-band affair
Εννοειται οτι δεν τους θεωρω συγκροτημα αλλοιως θα πηγαινε κατευθειαν στο νο.2 μετα τον James Brown φυσικα... ;D (ο Cave ειναι απλα τιτανοτεραστιος για μενα,χαλαρα ο σημαντικοτερος "ροκ" καλλιτεχνης απο το 1984 & μετα)

Η αποθέωση της υποκειμενικής γνώμης: στη  λίστα του Superfunk οι Blur (*), αλλά εκτός οι Smiths.
δεν τους αντεχω ρε μεγαλε,καταλαβαινω οτι ηταν σημαντικο γκρουπ αλλα δεν τους αντεχω... ;D (εβαλα ομως τους ΤΗΕ ΤΗΕ που παιζει ο θεος MARR αλλα τραγουδαει ..κανονικος τραγουδιστης και οχι κλαψονουνι... ;D)

Οι Blur μαμανε και δερνουνε και εχουν και δυο απολυτα genius στις ταξεις τους (Coxon,Albarn) καθως και ενα απο τα καλυτερα album της αγγλικης ποπ ever ("13").

Βεβαια για να σου αρεσουν τα παραπανω πρεπει να εισαι σικατος,με γουστο και επιπεδο οχι βλαχομπλουζοχαρλεϋνταβιντσονας σαν τον Audiokosta & το συναφι του ;D

Sakis_Gallo είπε:
και οι δυο και οι δυο!

μην βγαλεις κανεναν!
βγαλε Blur & Police και αστο κενο! ;D

Superfunk είπε:
Οι Blur μαμανε και δερνουνε και εχουν και δυο απολυτα genius στις ταξεις τους (Coxon,Albarn) καθως και ενα απο τα καλυτερα album της αγγλικης ποπ ever ("13").
Θα σου απαντήσω με μια ιστοριούλα

Είχαν πάει οι Blur στην πόλη στις ΗΠΑ που έμενα και τους κάλεσε ένας φοιτητάκος παραγωγός του τοπικού κολεγιακού ραδιοφώνου. Του είπαν πως θα πάνε, αλλά τον έστησαν.

Ο τυπάκος έλεγε στην εκπομπή του μετά "I can't believe I was dissed by Blur... by BLUR...."

...και είχε την απόλυτη κατανόησή μου.

Νομιζω οτι οι Blur δεν αρεσαν ποτε στους αμερικανους...για αυτο αλλωστε δεν εφτασαν ουτε το νο.80 στα αμερικανικα charts,ειναι πολυ βρεττανικο πραγμα για χιλιμπιλιδες.... ;D

Τα υπολοιπα ειναι,οπως σου ειπα και απο την αρχη, υποκειμενικες κρισεις και αρα...ακυρες..(για οποιον διαφωνει μαζι τους βεβαια... ;D)...

Απο οτι βλεπεις

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_awards_and_nominations_received_by_Blur

ΠΟΛΛΟΙ εχουν διαφορετικη αποψη απο εσενα... ;D

...ωχ τώρα θα μπω στο βούρκο αλλά τί να κάνω, δεν μπορώ να αντισταθώ ;D

Σύμφωνα με την ταπεινή μου άποψη και προσπαθώντας να καταλάβω της ΕΞΕΛΙΞΗ της ποπ μουσικής ως κριτικός και φαν της μουσικής τα τελευταία 10 χρόνια, μόνο οι εξής μπάντες μπορούν να χαρακτηριστούν ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, με χρονική σειρά:

Beatles (φτάνει όμως)

Rolling Stones (το ίδιο)

Led Zeppelin

Pink Floyd

The Cure

U2

Radiohead

Nine Inch Nails

The White Stripes

Βάζω μπαλαντέρ 2 ιδιαίτερους δίσκους:

1. Loveless των My Bloody Valentine που θεωρείτε καταλητικός για την σύγχρονη ιστορία του κιθαριστικού ήχου.

2. Closer - Joy Division διότι έχει επιρεάσει και συνεχίζει να εμπνέει εκατοντάδες καλλιτέχνες του σκοτεινού ήχου.

Οι Smiths και οι Blur που αναφέρθηκαν, κι ενώ είμαι μεγάλος φαν, δεν μπορώ να τους συμπεριλάβω καθώς δεν μπόρεσαν ποτέ να απελευθερωθούν από τον καθαρά Βρετανικό τους ήχο, για μένα το έργο τους είναι ημιτελές (δεν συμπεριλαμβάνω τα εκπληκτικά έργα που έχει κάνει ο Albarn ως σόλο καλλιτέχνης ή με άλλα πρότζεκτ).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα