- Πόντοι
- 1,848
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:
Εγω παντως οταν ακουω "super group" στο Rock το μυαλο μου παει αμεσως σε Prog Rock καταστασεις, αρχιζοντας απο ELP και παει λεγοντας. Τωρα αν καποιοι εννοουν super group μια μπαντα με τρελες πωλησεις ειναι αλλη ιστορια.Terry RoscoeBeck5 είπε:Τελικά ορίσαμε τον... ορισμό του «σούπερ γκρουπ»;
και δεν το λετε τοση ωρα οτι το θεμα αφορα μουσικες αηδιες? ;D...ΑΠΟΧΩΡΙΟ! ;Dοταν ακουω "super group" στο Rock το μυαλο μου παει αμεσως σε Prog Rock καταστασεις,
Για πες. Ακούμε.....Waterfall-K είπε:Εγω παντως οταν ακουω "super group" στο Rock το μυαλο μου παει αμεσως σε Prog Rock καταστασεις, αρχιζοντας απο ELP και παει λεγοντας.
Άσε ρε φίλος...που θα μας πείς και τζατζίκηδες... ;Dtrolley είπε:Super Group είναι αν:
α) Φτιάχτηκε (ή κυρίως έδρασε) την εικοσαετία 65-85.
β) Παίζει ροκ.
γ) Είναι όλα τα μέλη του αναγνωρίσιμα σε μη-μουσικούς.
δ) Γέμιζε (ή γεμίζει ακόμη) στάδια.
Άντε, τζατζίκηδες...
![]()
![]()
![]()
Τα παραπανω δεν περιμενω βεβαια να τα καταλαβει καποιος που θεωρει super group τους...Clash!Superfunk είπε:και δεν το λετε τοση ωρα οτι το θεμα αφορα μουσικες αηδιες? ;D
Είπαμε super group...όχι το cirque du soleil ;DWaterfall-K είπε:παραθετω 6 βιντεο παρακατω απο το συγκεκριμενο super group
Αν καποιος δεν ξερει τους ELP και τους ακουσει ξαφνικα ειδικα την σημερον ημερα που οι αυτοκτονιες ειναι καθημερινο φαινομενο απλα θα προστεθει στη λιστα... ;DΑν καποιος δεν ξερει τους ELP και ακουσει σκορπια κομματια τους μαλλον δεν θα καταλαβει οτι προκειται για την ιδια μπαντα.
Ακριβως επειδη τους λυπαμαι, και ιδιαιτερα την νεολαια, προσπαθω να τους φερω στον ισιο μουσικο δρομο. Να, στο ποστ εχουμε εναν 23χρονο. Μπορει να "τσιμπησει" και να ακουσει τα βιντεο που ανεβασα και να του ανοιξουν νεοι μουσικοι δρομοι. 8)Superfunk είπε:Καλα δεν λυπασαι τσι ανθρωποι? ;D
Αν λες για την μουράκλα μου, έτυχε πριν από κανα χρόνο ένας καθηγητής μου, στα πλαίσια τι "επιμόρφωσης " μου ,να μου βάλει να τους ακούσω ;D.Το πρώτο άκουσμα ήταν ολίγον τι "σοκαριστικό" για μένα, καθώς τα ακούσματα μου είναι πιο alternative,brit pop rock,pop punk και λοιπές αηδίες(ζήτω οι blur ;D ;D) ..Όταν άρχισα να συνηθίζω,ήταν σε στιγμές μαγικό..Σε φχαριστώ που μου τους θύμισες είχα να τους ακούσω καιρόWaterfall-K είπε:Ακριβως επειδη τους λυπαμαι, και ιδιαιτερα την νεολαια, προσπαθω να τους φερω στον ισιο μουσικο δρομο. Να, στο ποστ εχουμε εναν 23χρονο. Μπορει να "τσιμπησει" και να ακουσει τα βιντεο που ανεβασα και να του ανοιξουν νεοι μουσικοι δρομοι. 8)
Πολλά πράγματα στην ζωή συμβαινουν και ας μην τα γουστάρεις καθόλου.Αυτό λέγεται....πραγματικότηταWaterfall-K είπε:δεν περιμενω βεβαια να τα καταλαβει καποιος που θεωρει super group τους...Clash!![]()