Καλησπέρα, τα τελευταία 2 - 3 χρόνια αναζητώ σε αρχεία ήχου καλής ποιότητας, περασμένα από cd κάποια albums πολύ παλιότερα, που μερικά ήταν από τα πρώτα που έβγαλαν οι δισκογραφικές εταιρείες σε format cd καθώς μέχρι τότε έβγαιναν μόνο σε βινύλιο και κασέτα. Μάλιστα τα περισσότερα βγήκαν τη χρονιά που γεννήθηκα ή τις επόμενες 2-3 χρονιές οπότε δεν γνωρίζω τι έχει παίξει με τα συγκεκριμένα και έχουν εξαφανιστεί από παντού, δεν τα έβγαλαν ξανά οι εταιρείες, ενώ δεν τα έχουν ανεβάσει στις ψηφιακές πλατφόρμες. Δεν θέλω να φανεί θέμα πειρατείας, ότι τα αναζητώ ,ούτε είμαι και τζαμπατζής γιατί έχω συλλέξει με τα χρόνια αρκετά μεγάλη δισκοθήκη (όλα με γνωστά βέβαια και τίποτα σπάνιο).
Ούτε τα ψάχνω από σάιτς τύπου bazaar ούτε όπως έχουν ανέβει στο youtube που είναι με πειραγμένο ήχο.
Στο discogs πωλούνται σε αστρονομικά ποσά αδιανόητες τιμές.
Θέμης Αδαμαντίδης - Ακόμα Σ' Αγαπώ (1987)
Θέμης Αδαμαντίδης - Η Φαντασία Μου (1989)
Λίτσα Διαμάντη - Πυρετός (1988)
Νίκος Νομικός - Ξέρω Να Αγαπώ (1987)
Μαριάνα Ευστρατίου - Πρώτη Φορά (1989)
Μαριάνα Ευστρατίου - Νύχτα Για Δύο (1992)
Λία Βίσση - Σκιές (1993)
Να τονίσω ότι από συλλογές μόνο έχω ορισμένα κομμάτια με άψογο ήχο και στο spotify όσα μεμονωμένα κομμάτια έχουν ανέβει , τα έχω. Από τη Μαριάνα Ευστρατίου έχω πχ το Πρώτη φορά και Το δικό σου αστέρι αλλά στις συλλογές έχουν μπει από δήθεν remastered (είναι στις 10 περίπου συλλογές που η cobalt/universal δεν είχε προσεγμένο ήχο και ήταν με σκληρό μπάσο και τέρμα κυματομορφή).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη που τα αναζητάω! Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη και γενικά το κατανοώ να μην τα δίνουν οι συλλέκτες γιατί έχουν δαπανήσει κόπο και χρήμα. Παλιότερα πωλούνταν 30-40 ευρώ, τώρα τα περισσότερα από όσα αναφέρω πωλούνται πάνω από 200. Και τα 30-40 ευρώ είναι χρήματα που δεν τα δίνει κάποιος εύκολα,
Ούτε τα ψάχνω από σάιτς τύπου bazaar ούτε όπως έχουν ανέβει στο youtube που είναι με πειραγμένο ήχο.
Στο discogs πωλούνται σε αστρονομικά ποσά αδιανόητες τιμές.
Θέμης Αδαμαντίδης - Ακόμα Σ' Αγαπώ (1987)
Θέμης Αδαμαντίδης - Η Φαντασία Μου (1989)
Λίτσα Διαμάντη - Πυρετός (1988)
Νίκος Νομικός - Ξέρω Να Αγαπώ (1987)
Μαριάνα Ευστρατίου - Πρώτη Φορά (1989)
Μαριάνα Ευστρατίου - Νύχτα Για Δύο (1992)
Λία Βίσση - Σκιές (1993)
Να τονίσω ότι από συλλογές μόνο έχω ορισμένα κομμάτια με άψογο ήχο και στο spotify όσα μεμονωμένα κομμάτια έχουν ανέβει , τα έχω. Από τη Μαριάνα Ευστρατίου έχω πχ το Πρώτη φορά και Το δικό σου αστέρι αλλά στις συλλογές έχουν μπει από δήθεν remastered (είναι στις 10 περίπου συλλογές που η cobalt/universal δεν είχε προσεγμένο ήχο και ήταν με σκληρό μπάσο και τέρμα κυματομορφή).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη που τα αναζητάω! Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη και γενικά το κατανοώ να μην τα δίνουν οι συλλέκτες γιατί έχουν δαπανήσει κόπο και χρήμα. Παλιότερα πωλούνταν 30-40 ευρώ, τώρα τα περισσότερα από όσα αναφέρω πωλούνται πάνω από 200. Και τα 30-40 ευρώ είναι χρήματα που δεν τα δίνει κάποιος εύκολα,
Τελευταία επεξεργασία από moderator: