Latency λεγεται αυτο. Δεν το γλυτωνεις. Σε ολα υπαρχει ενα ποσοστο αλλα κυριως σχετίζεται με τον εξοπλισμο σουΝα ρωτήσω και κάτι ακόμη. Υπάρχει το ενδεχόμενο του delay με αυτά τα soft? Δηλαδή να χτυπάς τη χορδή και αν μην είναι άμεση η ανταπόκριση στα ακουστικά;
@BillTrantos τι κάρτα ήχου έχεις αν επιτρέπεται;
Εγώ περιμένω αυτή και ο υπολογιστής μου είναι αυτός. Ελπίζω να υπάρχει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Έτσι κι αλλιώς για να τζαμάρω σπίτι το θέλω. Οι ηχογραφήσεις με ενισχυτή και μικρόφωνο. Αλλά νομίζω θα με ξενερώσει αν έχω latency.
Πατα το μονιτορΜου ήρθε η κάρτα, την εγκατέστησα, έβαλα για δοκιμή και το s gear για αρχή αλλά έχω ένα θέμα. Στο cubase όταν βάζω vst, δεν ακούω κάποιο εφέ τη στιγμή που παίζω. Αν γράψω όμως και πατήσω αναπαραγωγή τότε ακούω το εφέ. Ποια ρύθμιση είναι αυτή;
Είναι 2, 3 πράγματα.Μου ήρθε η κάρτα, την εγκατέστησα, έβαλα για δοκιμή και το s gear για αρχή αλλά έχω ένα θέμα. Στο cubase όταν βάζω vst, δεν ακούω κάποιο εφέ τη στιγμή που παίζω. Αν γράψω όμως και πατήσω αναπαραγωγή τότε ακούω το εφέ. Ποια ρύθμιση είναι αυτή;
Α οκ. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε ο ήχος για line in κατάσταση. Θα το ψάξω περισσότερο. Ένα θέμα που έχω όμως στο cubase είναι ότι το interface του gear μου το εμφανίζει λευκό προς τα κάτω και μου κρύβει τα εφέ μετά το delay. Και το delay είναι μισό.Αυτοι οι 5 ειναι.
Και τα εφε του ειναι μονο reverb Delay modulation.
Αλλα....ειναι κορυφη.
Για "επωνυμα" δοκιμασε amplitude. Aλλα ....δεν βγαινουν το ιδιο
Αλλα....ειναι κορυφη.