Τί κιθάρα "χρειάζεται" να προσθέσω...?

Διαλέξτε τύπο κιθάρας για να προσθέσω:

• Σύνολο ψηφοφόρων
    33
Aν πρόκειται για κάποιο high end όργανο τότε surf green+rosewood

Αν πρόκειται για οικονομικό όργανο με poly φινίρισμα, shoreline gold+maple.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Aν πρόκειται για κάποιο high end όργανο τότε surf green+rosewood

Αν πρόκειται για οικονομικό όργανο με poly φινίρισμα, shoreline gold+maple.

Ακόμα ένα ενδιαφέρον ποστ. Γιατί έτσι, τί αλλάζει κατά την γνώμη σου;

Πρόκειται για mid-priced κιθάρα, με poly φινίρισμα.

Ακόμα ένα ενδιαφέρον ποστ. Γιατί έτσι, τί αλλάζει κατά την γνώμη σου;

Πρόκειται για mid-priced κιθάρα, με poly φινίρισμα.
Aπλά δεν έχω δει ποτέ pal χρώματα σε poly που να μη μου φαίνονται χάλια.

Αντίθετα ας πούμε με τα χρυσά, τα ασημιά, χρώματα τύπου Sherwood Green, Lake Placid Blue κλπ δεν έχω πρόβλημα.

Επίσης σε mid priced κιθάρα και το χρώμα του rosewood μπορεί να βγει καφέ-σκατουλί που είναι αίσχος?
Με το maple πιο δύσκολο να φάω τέτοιο ξενέρωμα.

Btw η δική μου MJT '62 Strat: nitro / surf green / rosewood:

0-02-05-1b68575816a6c64e746f59021a4ebaba01af7c4eaf0f6250e78e08207b7d57ed_3a0dde9f72e393c0.jpg

Strat αν θες tremolo.

Αλλιώς κλασσική Tele .

θέλω-δεν θέλω τρέμολο, αν θέλω Strat, η παραδοσιακή γέφυρα έρχεται πακέτο. Αν θα το χρησιμοποιώ, είναι άλλη κουβέντα.

Υπάρχει η πολύ ωραία αυτή Strat με fixed bridge, σε δυο χρώματα και σε τιμή για να γελάει ο κόσμος. It ain’t happening, που λένε….

https://www.thomann.de/gr/fender_robert_cray_signature_strat.htm

Shoreline gold με maple board
Shoreline gold είναι το Roscoe Beck μου και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί to λένε gold αφού επί της ουσίας είναι silver ?

Spoiler: δεν θα είναι Fender...
Με γρίφους μιλάς γέροντα... Τι εννοείς; 

ΥΓ: Μην μου πεις ότι μας βρήκε άλλος... @LK ? Τι, κάτι ΗΒ;

Εγώ μέχρι του χρόνου δεν θα πάρω κιθάρα.

Η Κιθάρα είναι καλοκαιρινό σπορ.

Θα αφοσιωθώ στο στουδιον.....θέλω καμια καινουργια προενίσχυση και κανα - δυο μικρόφωνα που έβαλα στο μάτι  ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ μέχρι του χρόνου δεν θα πάρω κιθάρα.
Αν σε έπιασε φτέρνισμα χτες το απόγευμα ήταν που είχαμε την κουβέντα σου με τον @Nestoras. Ξέρεις... τι κάνει ο Λάκης, είναι καλά; έχει καιρό να πάρει κιθάρα... Μας έχεις ανησυχήσει λίγο. ?

ΥΓ: Του χρόνου είναι σε λιγότερο από δύο μήνες ?

Shoreline gold είναι το Roscoe Beck μου και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί to λένε gold αφού επί της ουσίας είναι silver ?

Με γρίφους μιλάς γέροντα... Τι εννοείς; 

Μη σε κρατάω σε αγωνία. Η παραγγελία πέφτει και θα ακολουθήσει νήμα όταν με το καλό την παραλάβω. Αποφάσισα και το χρώμα, τελικά.

image.jpeg

Μη σε κρατάω σε αγωνία. Η παραγγελία πέφτει και θα ακολουθήσει νήμα όταν με το καλό την παραλάβω. Αποφάσισα και το χρώμα, τελικά.

Προβολή συνημμένου 48640
Έχει standard size μαγνήτες ή θα χρειαστείς άλλο pickguard αν δε σου αρέσουν και θες να τους αλλάξεις;

Είχα μια μικρή, οπως αποδείχτηκε, αναποδιά και παραλίγο να φάω μεγάλη ήττα: η surf green δεν αποστέλλεται Κύπρο! Μικρό το κακό, τελικά η Shoreline Gold (που βασικά είναι ασημί, όπως είπε και ο @Terry RoscoeBeck5 ) θα έρθει στην θέση της. Δεν είχα θέμα ανάμεσα στα δυο χρώματα, διαφορετικά αλλά και τα δυο εξαιρετικά. 

Ειχα την τύχη και την πολυτέλεια πριν (αρκετά) χρόνια, να παίξω δίπλα-δίπλα την Αμερικανική G&L Legacy, με την Tribute (που φτιάχνεται στην Ινδονησία) και ξέρω ακριβώς πώς συγκρίνονται. Είναι αυτό που προσπαθείς να καταλάβεις διάφορες και αν βρεις κάποια, αναρωτιέσαι αν το μυαλό σου σε ξεγελά ή όντως ακούς / νιώθεις κατι. Έχουν επίσης τα ίδια ακριβώς ηλεκτρονικά και μαγνήτες που, από ότι διαβάζω, είναι η εκδοχή της G&L των Seymour Duncan SSL-1. 

Ευχαριστώ την παρέα για τα σχόλια και το όλο input σας! 

η surf green δεν αποστέλλεται Κύπρο!
Εεεεε... ;;; Αν σε κατάλαβα ορθώς: G&L surf green δεν έρχεται, αλλά G&L shoreline gold έρχεται; ?

Και πώς αιτιολογείται αυτό; 

Εεεεε... ;;; Αν σε κατάλαβα ορθώς: G&L surf green δεν έρχεται, αλλά G&L shoreline gold έρχεται; ?

Και πώς αιτιολογείται αυτό; 
Διαφορετικοί sellers. 

Για πόσταρε καμία φωτό του μπάσου σου που έλεγες, να δούμε χρώμα. Έτσι, να μπαίνω στο κλίμα. 

Για πόσταρε καμία φωτό του μπάσου σου που έλεγες, να δούμε χρώμα. Έτσι, να μπαίνω στο κλίμα.
Τα αναγραφόμενα προσπέρασε τα, είναι του κανάγια του Παράγκα. Νεράκι πίναμε με τον sir ?

RB.JPG

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back