- Πόντοι
- 438
Aν πρόκειται για κάποιο high end όργανο τότε surf green+rosewood
Αν πρόκειται για οικονομικό όργανο με poly φινίρισμα, shoreline gold+maple.
Aπλά δεν έχω δει ποτέ pal χρώματα σε poly που να μη μου φαίνονται χάλια.Ακόμα ένα ενδιαφέρον ποστ. Γιατί έτσι, τί αλλάζει κατά την γνώμη σου;
Πρόκειται για mid-priced κιθάρα, με poly φινίρισμα.
Strat αν θες tremolo.
Αλλιώς κλασσική Tele .
Shoreline gold είναι το Roscoe Beck μου και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί to λένε gold αφού επί της ουσίας είναι silver ?Shoreline gold με maple board
Με γρίφους μιλάς γέροντα... Τι εννοείς;Spoiler: δεν θα είναι Fender...
Εγώ μέχρι του χρόνου δεν θα πάρω κιθάρα.ΥΓ: Μην μου πεις ότι μας βρήκε άλλος... @LK ? Τι, κάτι ΗΒ;
Αν σε έπιασε φτέρνισμα χτες το απόγευμα ήταν που είχαμε την κουβέντα σου με τον @Nestoras. Ξέρεις... τι κάνει ο Λάκης, είναι καλά; έχει καιρό να πάρει κιθάρα... Μας έχεις ανησυχήσει λίγο. ?Εγώ μέχρι του χρόνου δεν θα πάρω κιθάρα.
Shoreline gold είναι το Roscoe Beck μου και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί to λένε gold αφού επί της ουσίας είναι silver ?
Με γρίφους μιλάς γέροντα... Τι εννοείς;
ΥΓ: Μην μου πεις ότι μας βρήκε άλλος... @LK ? Τι, κάτι ΗΒ;
Έχει standard size μαγνήτες ή θα χρειαστείς άλλο pickguard αν δε σου αρέσουν και θες να τους αλλάξεις;Μη σε κρατάω σε αγωνία. Η παραγγελία πέφτει και θα ακολουθήσει νήμα όταν με το καλό την παραλάβω. Αποφάσισα και το χρώμα, τελικά.
Προβολή συνημμένου 48640
Standard είναι το μέγεθοςΈχει standard size μαγνήτες ή θα χρειαστείς άλλο pickguard αν δε σου αρέσουν και θες να τους αλλάξεις;
Εεεεε... ;;; Αν σε κατάλαβα ορθώς: G&L surf green δεν έρχεται, αλλά G&L shoreline gold έρχεται; ?η surf green δεν αποστέλλεται Κύπρο!
Διαφορετικοί sellers.Εεεεε... ;;; Αν σε κατάλαβα ορθώς: G&L surf green δεν έρχεται, αλλά G&L shoreline gold έρχεται; ?
Και πώς αιτιολογείται αυτό;