Setup & service κιθάρας Θεσσαλονίκη

fretwire

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Καλησπέρα σε όλους. Μένω Θεσσαλονίκη και έχω κάτι κιθάρες που εδώ και καιρό θέλω να πάω για σετάρισμα και εν γένει έλεγχο/service, μήπως χρειάζονται τίποτα παραπάνω (τα τελευταία χρόνια ήταν παραμελημένες). Έκανα ένα ψάξιμο και θα πήγαινα στον Φάνη (Πνοή & Νύξη) αλλά έμαθα ότι ο άνθρωπος προσωρινά δε δέχεται άλλους πελάτες για κιθάρες λόγω φόρτου. Μετά εγώ ξέρω τον Παπαποστόλου (Vagabond) αλλά απ'ότι θυμάμαι το εργαστήριό του είναι λίγο μακριά και θα προτιμούσα καμιά εναλλακτική λίγο πιο κοντά. Είδα και άλλους σε κάτι παμπάλαια threads αλλά μάλλον πλέον δε παίζουν ως επιλογές. Οπότε με τα πολλά, ξέρετε που μπορεί κανείς να βρει αυτό τον καιρό τίμιο setup και (βασικό; ) service στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να...ανησυχεί τι θα πάρει πίσω;

Και επ'ευκαιρία, αν τυχαίνει να ξέρετε κανέναν που κάνει αναπαλαιώσεις κιθαρών, θα ήταν κι αυτή χρήσιμη πληροφορία.

Ευχαριστώ.

Και επ'ευκαιρία, αν τυχαίνει να ξέρετε κανέναν που κάνει αναπαλαιώσεις κιθαρών, θα ήταν κι αυτή χρήσιμη πληροφορία.
Καλώς ήρθες fretwire.
Μόλις είδα το Θεσσαλονίκη, αμέσως σκέφτηκα τον Φάνη, αλλά με φρέναρες με αυτό που έγραψες.
Κάτσε να κάνω ένα bump στον @sultan of string που είναι από τα μέρη σου μπας και ξέρει κάποιον άλλον - ή οποιοδήποτε άλλο μέλος από Θεσσαλονίκη ας ρίξει καμιά ιδέα.

Αν επιτρέπεται, η αναπαλαίωση σε τι όργανο αφορά;

Ειναι γεγονος οτι υπαρχουν φασεις που ο Φανης δεν δεχεται πελατεία λογω φορτου.
Αλλα δεν χανεις να ρωτησεις.
Επισης οντως πες μας περι τίνος πρόκειται.
Προφανως αλλιως αντιμετωπιζεται μια ηλεκτρικη, μια ακουστική κλπ.
Πες μας και αναλόγως να δούμε

Θες να μας δώσεις μια παραπάνω πληροφορία για αυτο? Γιατι θα σε συστήσουμε σε διαφορετικο ανθρωπο για διαφορετικη δουλεια.

Για τι κιθάρα προκειται?

Καλησπέρα σε όλους. Μένω Θεσσαλονίκη και έχω κάτι κιθάρες που εδώ και καιρό θέλω να πάω για σετάρισμα και εν γένει έλεγχο/service, μήπως χρειάζονται τίποτα παραπάνω (τα τελευταία χρόνια ήταν παραμελημένες). Έκανα ένα ψάξιμο και θα πήγαινα στον Φάνη (Πνοή & Νύξη) αλλά έμαθα ότι ο άνθρωπος προσωρινά δε δέχεται άλλους πελάτες για κιθάρες λόγω φόρτου. Μετά εγώ ξέρω τον Παπαποστόλου (Vagabond) αλλά απ'ότι θυμάμαι το εργαστήριό του είναι λίγο μακριά και θα προτιμούσα καμιά εναλλακτική λίγο πιο κοντά. Είδα και άλλους σε κάτι παμπάλαια threads αλλά μάλλον πλέον δε παίζουν ως επιλογές. Οπότε με τα πολλά, ξέρετε που μπορεί κανείς να βρει αυτό τον καιρό τίμιο setup και (βασικό; ) service στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να...ανησυχεί τι θα πάρει πίσω;

Ευχαριστώ.
Και ο Γιάννης ο Παβέζας κάνει τέτοιες δουλειές

Καλησπέρα σας και πάλι, κι ευχαριστώ για τις ως τώρα απαντήσεις.

Ειναι γεγονος οτι υπαρχουν φασεις που ο Φανης δεν δεχεται πελατεία λογω φορτου.
Αλλα δεν χανεις να ρωτησεις.
Επισης οντως πες μας περι τίνος πρόκειται.
Προφανως αλλιως αντιμετωπιζεται μια ηλεκτρικη, μια ακουστική κλπ.
Πες μας και αναλόγως να δούμε
Για τον Φάνη το ξέρω ακριβώς επειδή ρώτησα, δυστυχώς. Μου είχε πει (πριν 2βδόμαδο, βέβαια) ότι θα είναι κλειστά για 1 μήνα μίνιμουμ. Γι'αυτό είπα να δω αν υπάρχουν 2-3 εναλλακτικές, δε βιάζομαι και του θανατά αλλά όταν κάποιος είναι 1η επιλογή για όλους, είναι δύσκολα.

Και ο Γιάννης ο Παβέζας κάνει τέτοιες δουλειές
Ευχαριστώ για την πρόταση. Ο Παβέζας φατσικά κάτι θυμίζει, δούλευε στο Ζάχο πριν χρόνια;

Για την αναπαλαίωση που ρωτήσατε, η απάντηση φοβάμαι θα απογοητεύσει. Πέραν του ότι πρόκειται για λαϊκή (ή ακουστική...) κιθάρα, αρκετών δεκαετιών, σε κακή κατάσταση, και πιθανότατα ευτελούς αξίας, δεν ξέρω κάτι άλλο γιατί...δεν την έχω. Είναι του εκλιπόντος παππού, κι έχω να τη δω χρόνια. Επειδή όμως οικογενειακά την έχουμε ακόμη καταχωνιασμένη, θέλω εδώ και καιρό να ρωτήσω για να έχω μια ιδέα που μπορώ να απευθυνθώ για αυτοψία/εκτίμηση.

Για τέτοιο όργανο θα πρότεινα να ζητήσεις γνώμη απο τον Τάσο Θεοδωράκη
ή/και τον Παναγιώτη Λαμπή

Το Φεστιβάλ Λαικης κιθαρας ηταν πριν 20 μερες. Μαλλον το έχασες. Εκει θα τους εβλεπες ολους.
Εχω εναν φιλο που καταπιάνεται με τετοια, αλλα δυστυχως μενει στο Βελγιο και ερχεται εδω 2 μηνες το χρονο. Βεβαια αν ειναι κατι που δεν βιαζεσαι και ας πουμε "ταμα" ισως θα αξιζε τον κοπο. Νομιζω τελη Ιουνίου θα ειναι εδω

Μια άλλη ιδέα είναι, να ψάξεις τους εκθέτες του Φεστιβαλ Λαικής Κιθάρας στο διαδίκτυο.
Κάπου θα υπάρχουν.
Κάποιος σίγουρα θα σε βολέψει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back