Πόσο auto-tune;

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Άκουσα αυτό

πρόσφατα. Έχει ατέλειες αλλά σε ορισμένα σημεία παραείναι τέλειο για τόσο μικρό παιδί. Και αναρωτιέμαι, μπορεί κανένας να καταλάβει αν και πόσο auto-tune έχει παίξει;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εδω έχουμε ενα 7χρονο να λέει στίχους :

"Αγαπώ τον Κύριο, άκουσε το κλαμα μου, λυπήθηκε το λυγμό μου, οσο μεγαλώνουν τα προβλήματα, τρέχω στο θρόνο του."

Και φυσικά ουτε αναφορά του τύπου: "Αγαπώ και την επιστήμη που μου έδωσε το autotune."

Ελπίζω να βρει σύντομα το δρόμο του μικρό.

Δεν παιζει auto-tune εδω μαγκες ειναι φυσικη η φωνη...Τουλαχιστον ετσι το ακούω-βλέπω  εγώ.Καταρχην δεν φαινεται να παιζει playback η φωνη κι απο οτι γνωριζω το auto-tune δεν μπορει να επεξεργαστει real-time τονικοτητα και vibrato,οπότε...

GEOfx είπε:
Καταρχην δεν φαινεται να παιζει playback η φωνη κι απο οτι γνωριζω το auto-tune δεν μπορει να επεξεργαστει real-time τονικοτητα και vibrato,οπότε...
Η hardware version του Auto-Tune (που ονομάζεται Antares Vocal Producer ή AVP-1) μπορεί να κάνει κανονικότατα pitch-correction σε πραγματικό χρόνο.

Για τα software plug-ins δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την αίσθηση ότι κάποιο από τα τελευταία που έχει βγάλει η Antares έχει αυτή τη δυνατότητα επίσης.

Den exei auto tune edo kardia mou  ;D

Αστεεισμός τα greeklish.

Μια χαρά τραγουδάει το μικράκι...

Εμείς κακομάθαμε με τους διάφορους βάρδους και wannabe's κακοφωνίξ, και μόλις ακούμε κάτι κουρδισμένο πάει ο νούς μας στο πονηρό...

μπορεί κανένας να καταλάβει αν και πόσο auto-tune έχει παίξει;
οχι.

αν εχεις καλο "κουρδιστη" μπορει να σου κανει την Μπεζεντακου να ακουγεται Αλεξιου στη εποχη μας. (αν εχει και καλη χροια ακομα καλυτερα)

δυστυχως ετσι ειναι τα πραματα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
.  Ίσως και να έχει Autotune. Ίσως και να μην έχει. Το σίγουρο όμως είναι πως αν πιέζει έτσι τη φωνή της από τώρα, στα 13 της θα μιλάει σαν αγουροξυπνημένος παραγωγός της λαϊκής, που καπνίζει 7 πακέτα άφιλτρα και την προηγούμενη μέρα πήγε με κοντομάνικο στα χιόνια.  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back