Δε θα σπείρεις διχόνοια χριστουγεννιάτικα (όπως συνηθίζεις)....τι δουλειά έχω εγώ με τη μουσική των μαύρων? ;D ;DNestoras είπε:Eπειδή παέι να ξεφύγει πολύ ο Ώντιος, εγώ ψηφίζω Μarathon μπας και ισοσκελίσω.
Δε θα σπείρεις διχόνοια χριστουγεννιάτικα (όπως συνηθίζεις)....τι δουλειά έχω εγώ με τη μουσική των μαύρων? ;D ;DNestoras είπε:Eπειδή παέι να ξεφύγει πολύ ο Ώντιος, εγώ ψηφίζω Μarathon μπας και ισοσκελίσω.
Και όμως..ενώ σέβομαι απεριόριστα τους (πρώτους διδάξαντες) μαύρους...προτιμώ στα αυτιά μου τους "λευκούς"....samy paraga είπε:Να οι 2 πιο αγαπημένοι μου παίχτε ,μετά τον λευκό
;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Οσο για εκεινους που του αρεσουν βρωμες,αλητειες και τετοια στο παιξιμο-ονοματα δε λεμε, τι να τους πεις?
Να μαθουν βιμπρατο και μετα να ελθουν να μας πουνε. ;D ;D
Είσαι μεγάλος... Μια σχολή μόνος σου..... :-XSpyrosMan είπε:Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Και εγώ θα τους ελεγα αλλα θα ήταν πλεονασμός γιατί έχουν αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες......Spyros Delta είπε:
Και μετα το παιδακι που ο Βασιλιας δινει το αγγιγμα ζωης της capella sistina.
Σιγουρα θα ειχαν αναφερθει, αλλα δεν ειναι διαγωνισμος ποιος θα τους πει πρωτος, αλλα ποια η αποψη του καθενος.mikeguitar είπε:Και εγώ θα τους ελεγα αλλα θα ήταν πλεονασμός γιατί έχουν αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες......
:-[ :-[ :-[
Editααα εχει βγει κι ενας καινουριος αληταρας ο Philip Sayce. Να τον εχετε το νου σας οποιος δεν τον εχει ακουστα.
Παιχταρας. Λιωνω οταν τον ακουω.fusiongtr είπε:Ο gvour.