Εγώ που έχω.... πάνω - κάτω (σίγουρα πάνω ) από 20 κιθάρες είτε είναι αμερικάνικη είτε είναι μεξικάνικη είτε είναι κινέζικη δεν με ενδιαφέρει καθόλου αρκεί να είναι αυτό που θέλω. Για πάρα πολλά χρονιά μεταξύ 3 tele η mexican ήταν number ένα (είχα βέβαια αλλάξει μαγνήτες). Και το μανίκι ήταν καλύτερο και σαν κιθάρα ήταν καλύτερη και από τις 2 standard MIA. Μέχρι που πήρα την american original και τότε άλλαξα. Οπότε παίζεις ότι νομίζεις ότι θα σου αρέσει και αγοράζεις ότι πράγματικά σου αρέσει. Εφόσον έχεις les paul παίζεις σχεδόν τα πάντα. Αν θέλεις να τρελαθείς με το τρέμολο ξέχνα σχεδόν όλες τις strat type και κοίτα σε super strat που να έχει πραγματικό floyd και όχι κάτι special και κάτι άλλα τενεκεδένια γιατί δεν αντέχουν και μετά mij ibanez που αποδεδειγμένα έχουν κορυφαία tremolo τα edge & lo pro (κι εδώ απέφυγε όμως άλλα φτηνότερα τρέμολο που βάζει).
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.