τι σχέση θα έπρεπε να έχω για να έχω άποψη,stanley?Το Hellraiser I είναι μια από τις μεγάλες στιγμές στην ιστορία του Φανταστικού Κινηματογράφου... με τον οποίο έχεις τι σχέση είπαμε; :roll:
η εντροπια ειναι μια φυσικομαθηματικη εννοια μεσω της οποιας προσπαθουμε να ποσοτικοποιησουμε το χαος και την αταξια σε ενα συστημα.
αν θεωρησουμε ως συστημα λοιπον τον μικροκοσμο μας' date=' και προσπαθησουμε να ερευνησουμε την υπαρξη αταξιας, θα παρατηρησουμε οτι κινειται σε εξαιρετικα υψηλα ποσοστα..
βασει αυτου, η εντροπια ηδη εχει επηρρεασει την δημιουργικοτητα μας σε ολες τις τεχνες,και κατα συνεπεια και στην μουσικη, οποτε δεν υπαρχει λογος να προβληματιζεσαι...[/quote']
μου έφτασε... :wink:
Παρακαλώ όχι άλλο τρολλάρισμα στο θέμα αυτό. Όποιος θεωρεί πως το θέμα δεν τον αφορά' date='
ας μην ενοχλεί τους υπολοίπους.
[/quote']
![]()
![]()
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...
Ρε πού είχα αποθηκεύσει εκείνο το Javascript του arpeggios??? Που??? :lol:
Έχουμε συνηθίσει να φτιάχνουμε τα κομμάτια μας' date='
με πιστή εφαρμογή στην αρμονία και στον χρόνο (μέτρο)
και πουθενά δεν έχω παρατηρήσει Αταξία. [/color']
[/b]
ΒΑσικα δεν φταίει μονο αυτη τη στιγμή ο άνθρωπος...Εχει παρελθόν όλη αυτή η ιστορία αλλά τεσπα....Ρε παιδιά συγνώμη αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ, τι σας φταίει ο άνθρωπος και του ορμάτε με Ο,ΤΙ κι αν πει;;;; ¶μα δε γουστάρετε το thread, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ POST!
Αν ακούσεις μερικές ηχογραφήσεις μου τότε θα διαπιστώσεις πραγματικά την εννοια αυτής της ΑΤΑΞΙΑΣ που λες.Κατ αρχήν ευχαριστώ όλους όσους καλοπροαίρετα απάντησαν στο θέμα που έθεσα' date=' έστω και έτσι όπως το έθεσα …
Η εντροπία λοιπόν δεν είναι αυτό που νόμιζα,
και μάλλον θα πρέπει να ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά μαζί της.
Το ότι υπάρχει Αταξία μέσα σε ένα σύστημα δεν το γνώριζα
(άλλωστε μου φαίνεται άτοπο 8O , τέςπα).
Όμως εξάπτει την φαντασία μου και την περιέργειά μου.
Έχουμε συνηθίσει να φτιάχνουμε τα κομμάτια μας,
με πιστή εφαρμογή στην αρμονία και στον χρόνο (μέτρο)
και πουθενά δεν έχω παρατηρήσει Αταξία.
Πώς θα μπορούσε να εφαρμοσθεί Αταξία
μέσα σε ένα μουσικό κομμάτι
όπως αυτή εκ φύσεως υπάρχει σε ένα σύστημα,
και μάλιστα να επηρεάζει το κομμάτι σε τέτοιο βαθμό,
όπως επηρεάζει και το σύστημα μέσα στο οποίο υπάρχει;
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Παρακαλώ όχι άλλο τρολλάρισμα στο θέμα αυτό.
Όποιος θεωρεί πως το θέμα δεν τον αφορά,
ας μην ενοχλεί τους υπολοίπους.
Tέλος, αν οι διαχειριστές νομίζουν
πως το θέμα δεν συνάδει με το ύφος του φόρουμ
ας το σβήσουν. Δεν έχω πρόβλημα.
Πώς θα μπορούσε να εφαρμοσθεί Αταξία
μέσα σε ένα μουσικό κομμάτι
όπως αυτή εκ φύσεως υπάρχει σε ένα σύστημα' date='
και μάλιστα να επηρεάζει το κομμάτι σε τέτοιο βαθμό,
όπως επηρεάζει και το σύστημα μέσα στο οποίο υπάρχει; [/b']
Ρε παιδιά συγνώμη αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ' date=' τι σας φταίει ο άνθρωπος και του ορμάτε με Ο,ΤΙ κι αν πει;;;; ¶μα δε γουστάρετε το thread, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ POST![/quote']
Απαντώ στον Menelao και σας αφήνω να συζητήσετε με την ησυχία σας...
Τον Ιχνιλάτη τον αποπήρα, όχι γιατί έγραψε κάτι άσχετο με το ΝΟΙΖ, αλλά επείδη έγραψε ΠΑΛΙ κάτι άσχετο με το ΝΟΙΖ.
Σε προκαλώ να μου βρείς 40 post από τα μέχρι στιγμής 263 του που να είναι σχετικά με μουσική και θα ζητήσω δημόσια συγνώμη!
Όσον αφορά το συγκεκριμένο thread, πιστεύω ότι αν ήταν σωστός, θα έπρεπε να το θέσει σαφέστερα, για να δώσει να καταλάβουν οι υπόλοιποι ότι τον "απασχολεί" η αταξία στη μουσική και όχι απλά να ρωτήσει γενικά κι αόριστα για την εντροπία και στη συνέχεια "εντέχνως" να το καλύψει βλέποντας ότι δεν τον παίρνει...
Αυτά από μένα...
Πίσω στην εντροπία σας λοιπόν![]()
Αν δεν γράφονται περισσότερα μουσικά άρθρα και θέματα, και γενικότερα δεν γυρίσει η φάση σε περιοδικό μουσικής, με παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, τεχνικές κ.τ.λ.θα γεμίζει μόνο το ανέμων και υδάτων.Ρε παιδιά συγνώμη αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ' date=' τι σας φταίει ο άνθρωπος και του ορμάτε με Ο,ΤΙ κι αν πει;;;; ¶μα δε γουστάρετε το thread, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ POST![/quote']
Όσον αφορά το συγκεκριμένο thread, πιστεύω ότι αν ήταν σωστός, θα έπρεπε να το θέσει σαφέστερα, για να δώσει να καταλάβουν οι υπόλοιποι ότι τον "απασχολεί" η αταξία στη μουσική και όχι απλά να ρωτήσει γενικά κι αόριστα για την εντροπία και στη συνέχεια "εντέχνως" να το καλύψει βλέποντας ότι δεν τον παίρνει...
Αυτά από μένα...
Βέβαια αυτήν την εβδομάδα μπήκαν αρκετά μουσικά καθαρά threads, μην είμαι αχάριστος :lol:
Πρέπει να συγκλιθεί ενα συμβούλιο του Νοιζ , με την μορφή συνάντησης σε μια ήσυχη καφετέρια, με καμια 10 old members ή modulators που όμως να είναι πιο ειδικοί γνώστες στα μουσικο τεχνολογικά θέματα, και με την προεδρία του administrator με τα πολλά αστέρια και την extraordiany λάμψη του, ο σύγχρονος Προμηθέας, που έδωσε στους ανθρώπους αυτή τη ζεστή μουσική γωνίτσα του κυβερνοχώρου, για να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, να αναλάβει ο καθένας ένα τομέα για συγκεκριμένο βέβαια χρονικό διάστημα (παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, τεχνικές κ.τ.λ.) και να αναδειχτούν περισσότερο τα μουσικά θέματα.
Δεν θα παραθέσω ιδέες μου, γνωρίζοντας οτι όλα αυτά οι πιο moderators ήδη τα έχουν σκεφτεί, και εν μέρη τα έχουν συζητήσει
Απλά σε ένα chat που ειχαμε μπεί ενα πρωι στην αρχή του καλοκαιριού, ο yameth ήταν θετικός για όποιον θέλει να να να να να να να να να να αναλάβει απο κάτι
Πάραυτα φίλε ixnilatis, το post του elavd , είναι η απόλυτη αλήθεια,
Αλλο η εντροπία, και αλλο η Εντεροπία :idea:
http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=65271#65271Ρε παιδιά συγνώμη αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ' date=' τι σας φταίει ο άνθρωπος και του ορμάτε με Ο,ΤΙ κι αν πει;;;; ¶μα δε γουστάρετε το thread, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ POST![/quote']
Απαντώ στον Menelao και σας αφήνω να συζητήσετε με την ησυχία σας...
Τον Ιχνιλάτη τον αποπήρα, όχι γιατί έγραψε κάτι άσχετο με το ΝΟΙΖ, αλλά επείδη έγραψε ΠΑΛΙ κάτι άσχετο με το ΝΟΙΖ.
Σε προκαλώ να μου βρείς 40 post από τα μέχρι στιγμής 263 του που να είναι σχετικά με μουσική και θα ζητήσω δημόσια συγνώμη!
Αυτά από μένα...
Όσον αφορά το συγκεκριμένο thread' date=' πιστεύω ότι αν ήταν σωστός, θα έπρεπε να το θέσει σαφέστερα, για να δώσει να καταλάβουν οι υπόλοιποι ότι τον "απασχολεί" η αταξία στη μουσική και όχι απλά να ρωτήσει γενικά κι αόριστα για την εντροπία και στη συνέχεια "εντέχνως" να το καλύψει βλέποντας ότι δεν τον παίρνει...
[/quote']
¶σε ρε φίλε τα ψυχογραφήματα των κειμένων …. Και αν δεν καταλαβαίνεις κάποιο θέμα κάτσε και διάβασε πρώτα τι τα πούν οι άλλοι.
Μάλλον εσύ είδες ότι δεν σε παίρνει και πάς τεχνηέντως να το καλύψεις, αλλά δεν τα καταφέρνεις ..
Επίσης αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου στείλε ένα τέτοιο κομμάτι όποτε θές' date=' τότε θα καταλάβεις. Αλλα΄απο synth[/quote']
Ναι και βέβαια θα το ήθελα.
Αν δεν θέλεις να το σηκώσεις εδώ, στείλτο μου στο [email protected].
Αν δεν γράφονται περισσότερα μουσικά άρθρα και θέματα' date=' και γενικότερα δεν γυρίσει η φάση σε περιοδικό μουσικής, με παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, τεχνικές κ.τ.λ.θα γεμίζει μόνο το ανέμων και υδάτων.
Απλά σε ένα chat που ειχαμε μπεί ενα πρωι στην αρχή του καλοκαιριού, ο yameth ήταν θετικός για όποιον θέλει να να να να να να να να να να αναλάβει απο κάτι
[/quote']
Έτσι μπράβο...... :wink:
Πάραυτα φίλε ixnilatis' date=' το post του elavd , είναι η απόλυτη αλήθεια,
Αλλο η εντροπία, και αλλο η Εντεροπία :idea:[/quote']
8O