Κάτσε ρε Εlavd' date=' σ'αγαπάω σ'εκτιμάω αλλά νομίζω ότι υπερβάλεις (έτσι, για να trollάρω και λίγο)
. Ο Σκουντής δηλαδή τι παραπάνω σχετικό με το noiz έχει? Ή το "Summer 2006" του Αντουάν?
Ίσα-ίσα καθότι και πολύ φοιτητές στο φόρουμ το θέμα (της εντροπίας τουλάχιστον) έχει και επιστημονικό ενδιαφέρον (δεν ακούγεται "ψαρωτική" η λέξη ?
).[/quote']
¶κου να δεις φίλε Thkioups:
Προσωπικά δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα να ξεκινάει κάποιος ένα thread άσχετο με τη Μουσική (εξέλλου το έχω κάνει ΚΑΙ εγώ και πιθανότατα να το ξανακάνω αν και όταν νιώσω την ανάγκη να ...το ρίξω έξω).
Αυτό θεωρώ ότι δεν είναι μεμπτό (παρόλο που αν το δει κανείς ψυχρά, αντιβαίνει τους κανονισμούς του ΝΟΙΖ)
Αυτό που θεωρώ ΜΕΜΠΤΟ, ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ, TROLL-ιά ή όπως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί, είναι το να ανοίγει συνεχώς νέα threads των οποίων το περιεχόμενο να είναι 9/10 φορές
άσχετο με τη μουσική.
Αυτός που το κάνει αυτό, το κάνει για 3 πιθανούς λόγους (εκ των οποίων ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ κανέναν !!!):
1) Σπάει πλάκα με τους υπολοίπους
2) Είναι εκτός τόπου και χρόνου γενικώς
3) Βρήκε κοινό για να το παίξει φιλόσοφος (μιας και το ΝΟΙΖ δόξα τω θεώ έχει μπόλικο κόσμο) και προσπαθεί να μας "εκμαιεύσει" την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα άραγε??? :roll: :roll: