Είναι το ντύσιμο εργαλείο της "δουλειάς" μας;

Waterfall-K είπε:
Οταν ο μουσικος αρχιζει να κανει "τις ανάλογες υποχωρήσεις/βελτιώσεις/ρυθμίσεις" στη μουσικη του για να "αυξήσει το κοινό και την γενικότερη ικανοποίηση και αποδοχή" εκει αρχιζει η κατω βολτα. Οταν δε αυτες οι "υποχωρήσεις/βελτιώσεις/ρυθμίσεις" αφορουν καταστασεις ασχετες με τη μουσικη του, οπως η εμφανιση του και αλλες γενικοτερες επιλογες της προσωπικης του ζωης, εκει το πραγμα ξεφευγει εντελως. Αν για να γινει αρεστος καποιος, μουσικος ή μη, πρεπει να ακολουθησει τα "πρεπει" και τα "θελω" των αλλων, γ@'μ@τα! 8)

Για μενα παλι, η περιπτωση της ειναι για κλοτσιες με Γερμανικες μποτες. ;D Αταλαντη μεχρι εκει που δεν παει, γι αυτο εξαλλου και ολο αυτο το τσιρκο. Μουσικη δεν εχει, αλλα απο φωτα και λοιπα ζογκλεριλικια ειναι πολυ μπροστα.

Εμπρος στον δρομο που χαραξε η (αφωνη) Madonna: Απασχολησε το κοινο και τα ΜΜΕ με οτι μ@λ@κια σου κατεβει στο κεφαλι (ή στο κεφαλι των managers σου) και θα κανεις μια λαμπρη καριερα. Πετυχημενη συνταγη, επιασε ως και στο Rock σε καποιες περιπτωσεις... 8)

Τωρα το να συγκρινουμε τα live και τη μουσικη του Waters με τα αντιστοιχα της Γκαγκά ξεπερναει ως και τα ορια της επιστημονικης φαντασιας.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ! 8) 8) 8) 8) 8)

Υπάρχει άραγε κανείς εκ των συνομλιτών εδώ μέσα που το πρωί που ξυπνάει πάει στο μπάνιο κατουράει ;D πλένει τα δόντια του και ΔΕΝ ρίχνει μια ματιά στο καθρέφτη να δει πως είναι?ΔΕΝ ρίχνει μια με τη τσατσάρα, αν η μαλλούμπα είναι σα μοικανού στη σκηνή, ενώ ο ίδιος είναι πχ ρεμπέτης?

Και όμως γνωρίζω ανθρώπους τέτοιους, όχι πολλούς, αλλά υπάρχουν.

samy paraga είπε:
Υπάρχει άραγε κανείς εκ των συνομλιτών εδώ μέσα που το πρωί που ξυπνάει πάει στο μπάνιο κατουράει ;D πλένει τα δόντια του και ΔΕΝ ρίχνει μια ματιά στο καθρέφτη να δει πως είναι?ΔΕΝ ρίχνει μια με τη τσατσάρα, αν η μαλλούμπα είναι σα μοικανού στη σκηνή, ενώ ο ίδιος είναι πχ ρεμπέτης?

Ήμουν έτσι μέχρι τα 15 μου που...ερωτεύτηκα μια νεαρή ;D ;D ;D

samy paraga είπε:

Ομολογώ ότι εγώ σπάνια κοιτάζω στον καθέπτη. Όσοι με ξέρετε θα ξέρετε ότι το κούρεμά μου είναι "όλα κάτω" και τελειώνει η υπόθεση. Δε ξυρίζομαι συχνά και έχω κοντό μαλί...
Αλλά αυτό όταν πάω τα παιδιά στο σχολείο το πρωί. για δουλειά, για μαθήματα, κλπ... είμαι σαφώς πιο προσεκτικός.

samy paraga είπε:

no maloumpa no matia  ;)

Στο θεμα μας τωρα...

linked because breasts- ndnikola

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back