Προς Θεού, εσείς με τιμήσατε που με διαβάσατε... ;Dtrolley είπε:Wasted, μια και μας έκανες τη τιμή να συμμετέχεις, σου προσφέρω μία σοβαρή απάντηση.
Άκου να δεις αη-τρόλλεϋ, θα κάνω τα πάντα για να μην εξελιχθεί σε αντιπαράθεση μεταξύ μας. Φοβάμαι ότι θα χάσω αν κάνω κάτι τέτοιο, και ελπίζω να σου περνά από το μυαλό ο λόγος.
Εξάλλου είναι σαφές ότι εκεί που εγώ βλέπω με ψυχραιμία εξέλιξη και νέα δεδομένα, τα οποία και προσπαθώ να ερμηνεύσω βάζοντας κάποια ερωτήματα κλειδιά, εσύ βλέπεις καταστροφές και συμφορές και ηττοπάθειες.
Είμαι όμως υποχρεωμένος, για να προστατεύσω την προσωπικότητα μου, να σου επιστήσω την προσοχή σε δυο πράγματα που με ενόχλησαν:
Πρώτο, λες κατ' επανάληψην "Όμως εσάς σας αρκεί " , "θέλετε κάτι περισσότερο" , "Και αν ανήκετε". Ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς δε με αφορά, είναι άλλη μια ολοκληρωτική γενίκευση, και τον χρησιμοποιείς εσκεμμένα για να εντάξεις την άποψή μου σε ένα πλαίσιο κάποιων κακών "εσείς" σε αντίθεση με τους καλούς "εμείς" στους οποίους συνεκδοχικά ανήκεις εσύ.
Δεύτερο, είναι δικαίωμά σου να νομίζεις ότι με όσα έγραψα συμβάλλω στη γενίκευση της "αναισθησίας" που βλέπεις παντού γύρω σου. Δεν ξέρω όμως αν συγκαταλέγεις και τον εαυτό σου σε αυτούς που δεν παραγουν τίποτα, γιατί εγώ δεν έχω την ίδια άποψή για τον εαυτό μου, για υτό κράτα το συμπέρασμα για τον εαυτό σου, και για όσους έχεις άμεση αντίληψη τι παράγουν.
Αυτά εκτός θέματος. Απο δω και πέρα για την ταμπακιέρα σε παρακαλώ.