Το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι το εξής:
Η πραγματική και ειλικρινής αλήθεια είναι ότι:
Πιο αναλυτικά:
Γιατι σβηνετε τα ποστς?
Μετά σαρακιού ή όχι.Όποιο post δεν αναφέρεται άμεσα ή έμμεσα σε telecaster, θεωρείται υβριστικού περιεχομένου, οπότε θα σβήνεται πάραυτα.
Εκ της διαχειρίσεως ασούμε.
δεν ξέρω τι λέτε εσείς γατάκια... εγώ ξέρω ότι "ΤΟ ΚΣΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"...?
Προβολή συνημμένου 33492
Όοοοοουουου... επιτέλους κάτι πρωτότυπο στο εξαιρετικό forum μας. Ένα "νήμα" για κσύλα!!!
Καταπληκτικό ?
ΥΓ: giorgosc μη δίνεις σημασία, αλλά το θέμα ενδείκνυται γα πλακίτσα. Ελπίζω να μην μας παρεξηγήσεις ?
Γι αυτο το ανεβασα κι εγω. Βεβαια περιμενα να πεσει και λιγο ξυλο, αλλα οκ.... Να προσθεσω μονο οτι με τα συμπερασματα που εχουν εξαγχθει απο τις παλιοτερες συζητησεις, συμφωνω διαφωνωντας.Έχει αναλυθεί εξονυχιστικά το συγκεκριμένο βίντεο σε παλιότερο νήμα.
Να προσθεσω μονο οτι με τα συμπερασματα που εχουν εξαγχθει απο τις παλιοτερες συζητησεις, συμφωνω διαφωνωντας.
Εχω δυο τετοιες χειροτερες κιθαρες. Ειναι αληθεια. Ο ηχος μονο μου τα χαλαει λιγο που ειναι μαγικος,Μ' αυτό που δεν μπορείς να διαφωνήσεις, είναι ότι η τελεκάστερ είναι η χειρότερη κιθάρα.
Άγκυρα, κουπί, playmobil, δύο ξύλα βιδωμένα, ότι και να πεις μέσα είσαι.
Μ' αυτό που δεν μπορείς να διαφωνήσεις, είναι ότι η τελεκάστερ είναι η χειρότερη κιθάρα.
Άγκυρα, κουπί, playmobil, δύο ξύλα βιδωμένα, ότι και να πεις μέσα είσαι.
μετανόησε αμαρτωλέ... πριν να είναι αργά...
Αυτός ο Σακελλάριος δεν παιζόταν στις ατάκες!"Ούστ από εδώ με το όργανο του διαβόλου μωρή κατσίκα, θα σε κοπανήσω".