• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

απορίες περι hammond....

Έχετε ακούσει για percussive fart ε?

Ε, μετά πατάς το soft και καθάρισες.

Εξ 'ού και το soft-ex.
ναι καλά, πατάς το σοφτ και είναι 5 db πάνω....

Η αλλαγη της εντασης που τον απασχολουσε, απο οτι καταλαβα, δεν αφορουσε το percussion καθεαυτο αλλα το κυριως σωμα του ηχου.
Αυτό που αναφερει πάντως δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ στο δικό μου. Είχε δηλαδή την γενικότερη ένταση του οργάνου στο, πχ, 5/10 και με το που πάταγε Soft ανέβαινε η συνολική ένταση? Τι να πω....?

Δεν έχω και το δικο μου να το τσεκάρω ο ίδιος. Αν ήξερα ότι ο Dim τελικά θα αγοράσει Hammond δεν θα πουλούσα το δικό μου, ορίστε τώρα μέσα στη ζέστη ψάχνουμε τα manuals και άκρη δεν βγαίνει. image.gif

ναι καλά, πατάς το σοφτ και είναι 5 db πάνω....
αν υπολογίσουμε ότι 3db αντιστοιχούν σε διπλασιασμό ισχύος, τότε φανταστείτε τα 5 είναι περίπου 66 φορές πάνω μια και τα 6 είναι 100

Δεν έχω και το δικο μου να το τσεκάρω ο ίδιος. Αν ήξερα ότι ο Dim τελικά θα αγοράσει Hammond δεν θα πουλούσα το δικό μου, ορίστε τώρα μέσα στη ζέστη ψάχνουμε τα manuals και άκρη δεν βγαίνει.Προβολή συνημμένου 37030

παρτο πίσω, να κάνουμε συγκρίσεις!

μαζί θα το πάρουμε κουμπάρε...
Πως θα το πάρουμε μαζί ρε κουμπάρε? Θα βάλουμε μαζί τα λεφτά και θα το έχουμε εξ αδιαιρέτου, ή θα αγοράσουμε από ένα την ίδια χρονική στιγμή??

Θα παρεις ενα εσυ και ενα εγώ 

Τωρα που γλυκαθηκα...

Δεν θαναι καλυτερο?
Μικρές οι διαφορές, ανθυπολεπτομέρειες για πιουρίστες που δεν θα καταλάβει ποτέ κανείς. Είναι πολύ ακριβό για one-manual organ, σε τέτοια τιμή μπορούσαν να το έχουν βγάλει με δύο manuals, αλλά βλέπεις το όνομα πουλάει.

Όχι άδικα βέβαια για να λέμε την αλήθεια, όλα τα όργανα τους είναι high tech, αλλά...βαράνε την τσέπη άσχημα τώρα τελευταία.?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό το Roland  το πως το λένε που λέγαμε πιο παλιά έπρεπε να πάρετε. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα