• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

απορίες περι hammond....

well done Manos.

Εμ γι' αυτό λέμε να κοιτάζεις το μανουάλι βρε dim μου.

Στην σελίς 82 παρακαλώ, τα γράφει όλα.

Αλλά άμα το έχεις τυπωμένο, πώς θα ψάξεις πχ τις λέξεις soft και percussion ασούμε?

EDIT: Και με έχετε κι εμένα γέρο άνθρωπο στις 23:05 να πίνει ακόμα καφέ.

Αν είναι δυναμόν!!!

Πάω να ανοίξω ζύθο, τώρα που το λύσατε.

Μπράβο Μάνο, είσαι λύστης.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: manosx
 Ενταξει, και με τον πινακα περιεχομενων κατι βρισκεις ?

Αν δουλευεις σκετο το hardware, ειναι ωραιο να εχεις τυπωμενο το manual, να μην ανοιγεις υπολογιστη για μαλακιες. Αν ομως εισαι DAW κολλημενος, καλη ωρα, ειναι τσαμπα κοπος, εχω σε μια γωνια του desktop τα pdf των manual που με απασχολουν συνηθως και ειναι αρχοντια, τσακ μπαμ.

Να στο ξαναπώ? Εγω δεν ακουω κανένα percussion στο βιντεο σου.
όχι μην το ξαναπείς.

διότι σου είπα πιο πανω

δεν είναι το θέμα μου να ακούγεται percussion.

Αφού έπαιζα κάτι σταθερό.

το θέμα μου ήταν ότι με το πάτημα του soft ήταν ο ήχος 5 db πιό πάνω, και αυτό για b3, c3 είναι νορμάλ.

Δεν νομίζω να έλυσαν κάτι. Το SOFT χαμηλώνει την ένταση, Δεν την αυξάνει.

Ναι βρε, αλλά η γενικότερη ένταση ήταν χαμηλωμένη -5db, και όταν έμπαινε το soft σε λειτουργία αυτό σταματούσε να ισχύει πια, οπότε αυξανόταν η ένταση.

• Συμφωνώ
Reactions: sultan of string
 Ενταξει, και με τον πινακα περιεχομενων κατι βρισκεις ?

Αν δουλευεις σκετο το hardware, ειναι ωραιο να εχεις τυπωμενο το manual, να μην ανοιγεις υπολογιστη για μαλακιες. Αν ομως εισαι DAW κολλημενος, καλη ωρα, ειναι τσαμπα κοπος, εχω σε μια γωνια του desktop τα pdf των manual που με απασχολουν συνηθως και ειναι αρχοντια, τσακ μπαμ.

έρχεσαι στα λόγια μου.

(τα pdf στην τουαλέτα δεν πάνε)

• Haha
Reactions: manosx
1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Δεν νομίζω να έλυσαν κάτι. Το SOFT χαμηλώνει την ένταση, Δεν την αυξάνει.

Η αλλαγη της εντασης που τον απασχολουσε, απο οτι καταλαβα, δεν αφορουσε το percussion καθεαυτο αλλα το κυριως σωμα του ηχου.

• Συμφωνώ
Reactions: sultan of string
αύριο, ίσως κάνω ένα άλλο βιντεάκι.

Τώρα δεν αντέχω άλλο.

Πες μου τώρα ότι παίρνεις το Hammond μαζί σου στην τουαλέτα ... και θέλεις και το μανουάλι μαζί.
χμμμ

δεν το σκέφτηκα

το έχω και σε ρόδες και χωράει άνετα

Πες μου τώρα ότι παίρνεις το Hammond μαζί σου στην τουαλέτα ... και θέλεις και το μανουάλι μαζί.

- Πως παει η φαση με το hammond, τα πας καλα με τα πληκτρα;

- Σκατα τα παω, χεσε μεσα λεμε

Βεβαια κακα τα ψεματα ειναι λιγο κουφο το setting αυτο. Δηλαδη σου λεει οτι ξερεις, μπορεις αν θες με το που ενεργοποιεις το percussion η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ενταση του οργανου να πεφτει κατα 3, 5, 15dB (ή και 0) ΑΛΛΑ απαξ και ενεργοποιησεις το SOFT για να χαμηλωσει η ενταση της ατακας του perc το overall attenuation παει περιπατο και εισαι στα ιδια επιπεδα με το να ηταν OFF το percussion. 

Φανταζομαι αυτο προεκυψε απο καποιο τεχνολογικο περιορισμο του αρχικου συστηματος και εχει διατηρηθει καθαρα ως artifact χαριν αυθεντικοτητας σε καινουρια μηχανηματα/software.

Πάνε. Πάνε. 

Tablet ή κινητό. 

όσο βλέπεις το χαρτί, δεν είναι τίποτα.

Γιατί νομίζετε έχουν αποτύχει τα e-books?

αλλά είστε ακόμα τζόβενα...

Έφτασε η ώρα ...

beer-cheers-champagne-glass-a7ewj1bdmpjwmgw1.gif

Φανταζομαι αυτο προεκυψε απο καποιο τεχνολογικο περιορισμο του αρχικου συστηματος και εχει διατηρηθει καθαρα ως artifact χαριν αυθεντικοτητας σε καινουρια μηχανηματα/software.

και εγώ αυτό πιστεύω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα