- Πόντοι
- 1,878
ναι καλά, πατάς το σοφτ και είναι 5 db πάνω....Έχετε ακούσει για percussive fart ε?
Ε, μετά πατάς το soft και καθάρισες.
Εξ 'ού και το soft-ex.
ναι καλά, πατάς το σοφτ και είναι 5 db πάνω....Έχετε ακούσει για percussive fart ε?
Ε, μετά πατάς το soft και καθάρισες.
Εξ 'ού και το soft-ex.
I could use ενα κουμπι που να ριχνει τα db στο percussion fart
Αυτό που αναφερει πάντως δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ στο δικό μου. Είχε δηλαδή την γενικότερη ένταση του οργάνου στο, πχ, 5/10 και με το που πάταγε Soft ανέβαινε η συνολική ένταση? Τι να πω....?Η αλλαγη της εντασης που τον απασχολουσε, απο οτι καταλαβα, δεν αφορουσε το percussion καθεαυτο αλλα το κυριως σωμα του ηχου.
αν υπολογίσουμε ότι 3db αντιστοιχούν σε διπλασιασμό ισχύος, τότε φανταστείτε τα 5 είναι περίπου 66 φορές πάνω μια και τα 6 είναι 100ναι καλά, πατάς το σοφτ και είναι 5 db πάνω....
Δεν έχω και το δικο μου να το τσεκάρω ο ίδιος. Αν ήξερα ότι ο Dim τελικά θα αγοράσει Hammond δεν θα πουλούσα το δικό μου, ορίστε τώρα μέσα στη ζέστη ψάχνουμε τα manuals και άκρη δεν βγαίνει.Προβολή συνημμένου 37030
Too late. Τώρα πάμε για XK4, υπομονή....παρτο πίσω, να κάνουμε συγκρίσεις!
μαζί θα το πάρουμε κουμπάρε...Too late. Τώρα πάμε για XK4, υπομονή....
Πως θα το πάρουμε μαζί ρε κουμπάρε? Θα βάλουμε μαζί τα λεφτά και θα το έχουμε εξ αδιαιρέτου, ή θα αγοράσουμε από ένα την ίδια χρονική στιγμή??μαζί θα το πάρουμε κουμπάρε...
Τι να το κάνεις ωρέ? Μόλις αγόρασες το SK2.?Θα παρεις ενα εσυ και ενα εγώ
Τωρα που γλυκαθηκα...Τι να το κάνεις ωρέ? Μόλις αγόρασες το SK2.?
Μικρές οι διαφορές, ανθυπολεπτομέρειες για πιουρίστες που δεν θα καταλάβει ποτέ κανείς. Είναι πολύ ακριβό για one-manual organ, σε τέτοια τιμή μπορούσαν να το έχουν βγάλει με δύο manuals, αλλά βλέπεις το όνομα πουλάει.Τωρα που γλυκαθηκα...
Δεν θαναι καλυτερο?
Βλέπε σελίδα 140 και μετά.