Περι ξυλων....

Πω πω, έπρεπε να το δει κανείς για να πειστεί. Τροφή για σκέψη...

Έχει αναλυθεί εξονυχιστικά το συγκεκριμένο βίντεο σε παλιότερο νήμα. 

Το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι το εξής:

Αντιλαμβάνομαι την οπτική σας αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψιν και αυτές τις παραμέτρους:

Η πραγματική και ειλικρινής αλήθεια είναι ότι: 

Πιο αναλυτικά:

Άντε πάλι τα ίδια και τα ίδια, αυτά που γράφετε τα έχουμε ξαναδιαβάσει χίλιες φορές.

Δεν είναι σοβαρά επιχειρήματα αυτά κύριοι.

Είπαμε .... μόνο το σχήμα μετράει.

Αν είναι δηλαδής telecaster, ότι ξύλα και να της βάλεις χάλια θα είναι ασούμε.

Όοοοοουουου... επιτέλους κάτι πρωτότυπο στο εξαιρετικό forum μας. Ένα "νήμα" για κσύλα!!!

Καταπληκτικό ?

ΥΓ: giorgosc μη δίνεις σημασία, αλλά το θέμα ενδείκνυται γα πλακίτσα. Ελπίζω να μην μας παρεξηγήσεις ?

Γιατι σβηνετε τα ποστς?

Όποιο post δεν αναφέρεται άμεσα ή έμμεσα σε telecaster, θεωρείται υβριστικού περιεχομένου, οπότε θα σβήνεται πάραυτα.

Εκ της διαχειρίσεως ασούμε.

Όποιο post δεν αναφέρεται άμεσα ή έμμεσα σε telecaster, θεωρείται υβριστικού περιεχομένου, οπότε θα σβήνεται πάραυτα.

Εκ της διαχειρίσεως ασούμε.
Μετά σαρακιού ή όχι. 

δεν ξέρω τι λέτε εσείς γατάκια... εγώ ξέρω ότι "ΤΟ ΚΣΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"...?

to ksylo.jpg

δεν ξέρω τι λέτε εσείς γατάκια... εγώ ξέρω ότι "ΤΟ ΚΣΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"...?

Προβολή συνημμένου 33492

Έλεος.

Και η Αλίκη τελεκάστερ?

Καλά της έκανε ο Παπαμιχαήλ και την κοπάναγε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όοοοοουουου... επιτέλους κάτι πρωτότυπο στο εξαιρετικό forum μας. Ένα "νήμα" για κσύλα!!!

Καταπληκτικό ?

ΥΓ: giorgosc μη δίνεις σημασία, αλλά το θέμα ενδείκνυται γα πλακίτσα. Ελπίζω να μην μας παρεξηγήσεις ?
Έχει αναλυθεί εξονυχιστικά το συγκεκριμένο βίντεο σε παλιότερο νήμα. 

Γι αυτο το ανεβασα κι εγω. Βεβαια περιμενα να πεσει και λιγο ξυλο, αλλα οκ.... Να προσθεσω μονο οτι  με τα συμπερασματα που εχουν εξαγχθει απο τις παλιοτερες συζητησεις, συμφωνω διαφωνωντας.

Να προσθεσω μονο οτι  με τα συμπερασματα που εχουν εξαγχθει απο τις παλιοτερες συζητησεις, συμφωνω διαφωνωντας.

Μ' αυτό που δεν μπορείς να διαφωνήσεις, είναι ότι η τελεκάστερ είναι η χειρότερη κιθάρα.

Άγκυρα, κουπί, playmobil, δύο ξύλα βιδωμένα, ότι και να πεις μέσα είσαι.

Μ' αυτό που δεν μπορείς να διαφωνήσεις, είναι ότι η τελεκάστερ είναι η χειρότερη κιθάρα.

Εχω δυο τετοιες χειροτερες κιθαρες. Ειναι αληθεια. Ο ηχος μονο μου τα χαλαει λιγο που ειναι μαγικος,

αλλα δε βαριεσαι, μην τα θελουμε και ολα....

α Στράτο μου, θα σε μαλώσω... όπως βλέπεις στην φωτό ντοκουμέντο (-απεταξάμην βαξεβάνη? -απεταξάμην!!!) που κατέθεσα, είναι ακριβώς η στιγμή που ο Παπαμιχαήλ τραβάει βιαίως την Βουγιουκλάκη με το ένα χέρι και με το άλλο τείνει να την χαστουκίσει με ορμή... αποτέλεσμα να χαλαρώσει η λαβή της δεύτερης στην κιθάρα και αυτή να της πέσει...

συμπερασματικά η κιθάρα θα έπρεπε να καταλήξει στο πάτωμα από μωσαϊκό και να καταστραφεί εις τα εξ ων συνετέθη σύμφωνα με τον νόμο της βαρύτητας έτσι δεν είναι?...

αλλά ΟΧΙ!!!... όπως βλέπεις στο νέο πειστήριον που τράβηξε ο άπιστος Θωμάς περνώντας τυχαία από εκεί, επενέβη την αμέσως επόμενη στιγμή το χέρι του θεού για να την σώσει και με αυτό του το θαύμα να την παραδώσει στις επόμενες γενιές και τον προφήτη πατέρα Σουπερφάνκιο τον (εξ)ασκητή, αλώβητη και ευλογημένη ως τίμιο κσύλο γιανα διαδώσει τον λόγο (της ύπαρξης) του (-ης)...

to ksylo 01.jpg

μετανόησε αμαρτωλέ... πριν να είναι αργά...

μετανόησε αμαρτωλέ... πριν να είναι αργά...

Νίκο μου η ταινία δεν λέγεται τυχαία "Το ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο", είναι μια παραβολή για τους πρωτόπλαστους.

Ο Σατανάς έδωκε την τελεκάστερ στην Αλίκη, για να δελεάσει αυτή τον Παπαμιχαήλ.

Αλλά αυτός δεν μάσησε, και της είπε ...

"Ούστ από εδώ με το όργανο του διαβόλου μωρή κατσίκα, θα σε κοπανήσω".

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back