Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Έναρξης

Σας το φυλάω για το τέλος, αλλά εγώ με το Κοζ και τον Καταρ-Κ θα συμμετέχουμε στο σκηνικό με τον Τομ. Συγκεκριμένα θα πετάξουμε απ το ελικόπτερο ένα χαμούνδ στη κεφάλα του Καταρ-Κ που θα κάμνει τον αμέριμνο θεατή και ο Τομ θα σώσει τη κοπέλα που είχε την ατυχία να κάθεται δίπλα του.

Αφού σώσει τη κοπελιά ο Τομ, μετά θα ρίξουμε και 2 λέσλι στο κουφάρι του Κατάρ-Κ για να σιγουρευτούμε ?
Εγώ δε συμφωνώ.

Λες να του ρίξουμε πρώτα τα Λέσλι και σα φινάλε το χαμούνδ ε? Γκραν φινάλε, καλό ?
Θα βάλουμε όλοι λεφτά να του κάνουμε δώρο το MONTAGE M. Έχει λιώσει στο forum. Το αξίζει.

Μην τον πειράζεις??

Θα βάλουμε όλοι λεφτά να του κάνουμε δώρο το MONTAGE M. Έχει λιώσει στο forum.
Να σου πω, αν ανοίξω ένα "νήμα" για ένα Jazz Bass του 1962 και σας το αναλύω για καμιά χιλιάρα σελίδες, έχω ελπίδες να αναλάβεις κάποια ανάλογη πρωτοβουλία;  ? ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να σου πω, αν ανοίξω ένα "νήμα" για ένα Jazz Bass του 1962 και σας το αναλύω για καμιά χιλιάρα σελίδες, έχω ελπίδες να αναλάβεις κάποια ανάλογη πρωτοβουλία;  ? ?
Με μία προυπόθεση, να απαλλαγείς απ το άθλιο σε χρώμα 5χορδο

Τα workstations είναι ολόκληρα στούντιο γι αυτό και οι αναλύσεις τους δεν χωράνε σε λίγα threads όπως ένα μπασο. Εσένα που είσαι και βιρτουόζος στο μπάσο θα σου κάνω δώρο το trilliαn της spectrasomics.  

Με μία προυπόθεση, να απαλλαγείς απ το άθλιο σε χρώμα 5χορδο
Όχι και άθλιο βρε... μπάρμπα το shoreline gold (που είναι κατά βάση silver και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το είπαν gold) ?

Όχι και άθλιο βρε... μπάρμπα το shoreline gold (που είναι κατά βάση silver και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το είπαν gold) ?
Φαντάσου τώρα τη Κατρίν Ντενέβ να μπαίνει στη δεξίωση με φόρεμα στο χρώμα του 5χορδου και μόλις τη βλέπω της λέω, γύρνα ζμπιτ και βάλε τπτ άλλο, διαφορετικά σε χωρίζω, να πα να βρεις το Τρόλευ να σε ανεβάζει στα πλυντήρια

Στα όνειρα του και στην ηλικία των 22. 
Στην πραγματικότητα έχει πατήσει τα 80.
Εμένα μου άρεσε ο Αλέν Ντελόν.

Τι θα γίνει, θα κερδίσει η Σερβία, γιατί μας παιδεύουν?

Έχω την αίσθηση πως οι κιμβουρδίσται του πόρδουμ με μισούν και με χλευάζουν.

Ζηλεύουν την ομορφιά μου, τη κιθαριστική μου ικανότητα άμα τε και τη συνθετική μου.

Ζηλεύουν τη τελεκάστερ μου. Ζηλεύουν τη καριέρα μου, τέλος ζηλεύουν τη κορμοστασιά μου καθότι ευσταλής και με μεγάλα προσόντα.

Ζηλεύουν διατί θα με ήθελαν στη κλίνη τους και δεν τους κάμω τη χάρη

Τέλος ζηλεύουν διατί γνωρίζουν καλά πως δεν ημπορούν να τα βάλουν μαζί μου καθότι είμαι κάτοχος ζώνης Fender στη Ζούμπα και θα τους σαπίσω στο ξύλο

Υπόψιν ότι η Σερβία περνάει ακόμα και να χάσει... δηλαδή είναι αδιάφορη

Υπόψιν ότι η Σερβία περνάει ακόμα και να χάσει... δηλαδή είναι αδιάφορη
Μια ευκαιρία στη φτωχή Ελλάδα με τους πλούσιους πολίτες με πισίνες ρε παιδιά.

Τώρα το μενού έχει Γερμανία και τα πράγματα είναι σχεδόν ανυπέρβλητα...

Άλλες εποχές χαιρόμασταν να μας τυχαίνουν οι Γερμανοί καθώς επρόκειτο για πελάτες... Τώρα απλώς χάρακα που θα δω άλλο ένα παιχνίδι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back