Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Έναρξης

Τώρα το μενού έχει Γερμανία και τα πράγματα είναι σχεδόν ανυπέρβλητα...
Θα τους νικήσουμε. Θα είναι μια μεγαλειώδης νίκη. ⛹?‍♂️

Μακάρι, αλλά δεν έχουμε δώσει δείγματα μέχρι στιγμής.
Σε αυτό θα έχουν επαναπαυθεί και αυτοί και αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Θα τους καταστρέψουμε, θα γυρίσουν ταπεινωμένοι στη Γερμανία. Θα είναι μια μεγάλη νίκη. Το πιστεύω. Πότε παίζουν ?

Έχω την αίσθηση πως οι κιμβουρδίσται του πόρδουμ με μισούν και με χλευάζουν.

Ζηλεύουν την ομορφιά μου, τη κιθαριστική μου ικανότητα άμα τε και τη συνθετική μου.

Ζηλεύουν τη τελεκάστερ μου. Ζηλεύουν τη καριέρα μου, τέλος ζηλεύουν τη κορμοστασιά μου καθότι ευσταλής και με μεγάλα προσόντα.

Ζηλεύουν διατί θα με ήθελαν στη κλίνη τους και δεν τους κάμω τη χάρη

Τέλος ζηλεύουν διατί γνωρίζουν καλά πως δεν ημπορούν να τα βάλουν μαζί μου καθότι είμαι κάτοχος ζώνης Fender στη Ζούμπα και θα τους σαπίσω στο ξύλο
Λίγα είπες. Τη μαύρη ζώνη στο Κάμα σουτρα παρέλειψες. 

Χαμουνδοφέρνεις τελευταία μικρή Κρητικιά σουπιά και δεν με αρέ ταύτο
Έλα Samy, πες μας τώρα ότι δεν σου αρέσει ούτε ο Λουί Ντε Φινές να μας στείλεις -για ακόμα μια φορά- αδιάβαστους...?

Χαμουνδοφέρνεις τελευταία μικρή Κρητικιά σουπιά και δεν με αρέ ταύτο
Θείο ο λουί είναι απο τους αγαπημένους μου,ενα απο τα ονόματα που χρησιμοποιούσα στην μουσική ήταν απο χαρακτήρα του παρμένο.Περίπου.

Εμαθα θα είσαι στην τελετή λήξης,να κάνεις τα κασκαντερικά που δέν μπορεί ο γέρο κρούζ?

Αληθεύει?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ενημερωθείτε & αφυπνιστείτε!?

image.jpeg

Ενημερωθείτε & αφυπνιστείτε!?

Προβολή συνημμένου 45873
Αν ολα τα αυτοκίνητα της γης κορναρουν ταυτόχρονα θα ακουστουν από το φεγγάρι. 

Αν όλα τα  YAMAHA ΜΟΝΤΑGE της γης παίξουν ταυτόχρονα θα ακουστούν σαν VST ???????????

Αν ολα τα αυτοκίνητα της γης κορναρουν ταυτόχρονα θα ακουστουν από το φεγγάρι. 

Αν όλα τα  YAMAHA ΜΟΝΤΑGE της γης παίξουν ταυτόχρονα θα ακουστούν σαν VST ???????????
Αν ποτέ ασχοληθείς σοβαρά με τις ροές ενεργειών υψηλών συχνοτήτων και λεπτοφυούς φωτός αβρογενούς ουσίας, οι οποίες ενεργοποιούν τις ανθρώπινες συνειδήσεις και τα βιοενεργειακά κέντρα του ανθρώπου (τσάκρας), και παράλληλα με την κβαντική τεχνολογία η οποία εκπέμπει ένα ισχυρό κλιμακωτό πεδίο το οποίο αναγκάζει όλες τις κυματομορφές της ύλης να εκφεύγουν από το πεδίο της κβαντικής υπέρθεσης και να εμφανίζονται στο φυσικό πεδίο, καθώς και με διάφορες τεχνολογίες παλινδρόμησης και επούλωσης ηλικίας, 

τότε τα ξαναλέμε...?

"H Παραγουανή καλλονή" (Χαϊκού από τον Τρόλεϋ)

Ω εσύ παραγουανή με το φαρδύ το νουμί.

"H Παραγουανή καλλονή" (Χαϊκού από τον Τρόλεϋ)

Ω εσύ παραγουανή με το φαρδύ το νουμί.

μαι ενεπνεφσες παλι αλιτι (ειναι ηδη μελοποιΗμενω  σκεψου τη μουσικη τσι ΛΙΓΑΡΙΑΣ)

Παραγουανη, Παραγουανη με το ωραιο σου κορμι

Εσενα αγαπησα πολυ, μωρη τρελλη Παραγουανη

Ελα να παμε στο νησι με πτηση της Ολυμπιακη(ς)

Με πτηση της Ολυμπιακη(ς) που παραμενει σταθερη

Που παραμενει σταθερη και γυρω της γυρνα η γη

και γυρω της γυρνα η γη μωρη τρελλη Παραγουανη    

εμένα αυτός μου αρέσει. 

88037007-13697207-image-m-12_1722510409039.jpg

θα πάω εκεί να τον ρουφήξω να βρω την υγειά μου. ?

Παναγία μου, μυστικέ δείπνε χρωματιστέ  διονύσιε κάνε το θαύμα σου να προκριθούμε και να εκδικηθούμε και για τα μνημόνια?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back