• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Λήξης

τα είπαμε χτες βράδυ.

Η απόλυτη εμπορευματοποίηση των αγώνων, (υπήρχε και το 2004 που κατέβηκα οικογενειακώς στην Αθήνα με τα όποια έξοδα για να παρακολουθήσω - απλά σήμερα ξεπερνάει κάθε προηγούμενο) και η πολιτική εκμετάλλευσή τους.

Λόγια, πεφωτισμένοι και φανφάρες.

και πλέον εκτός από την εμπορευματοποίηση ήρθε και η αμερικανοποίηση.

Οι τραγικοί καραγκιόζηδες ρεντ χοτ να πηδάνε μεγάλοι άνθρωποι σαν μαιμούδες, ο σνουπ σκύλος στ άσπρα ντυμένος, ακόμα και τα αδέρφια Αιλις με το μπλαζέ ύφος τους και το κασκέτο της μέχρι το μάτι μας έλεγαν "σας έχουμε γραμμένους"

Το πόπολο εισπράττει αυτά που πάντα ήθελε.
Δεν διάβασα όλο το νήμα,  πιθανόν να ειπώθηκαν αύτα που έγραψα,  και αν ναι....είναι εν μέρει παρήγορο ότι δεν αισθάνομαι εγώ μόνο έτσι (ακομα και αν είναι λάθος αυτό που αισθάνομαι).

Last edited by a moderator:
Δεν διάβασα όλο το νήμα,  πιθανόν να ειπώθηκαν αύτα που έγραψα,  και αν ναι....είναι εν μέρει παρήγορο ότι δεν αισθάνομαι εγώ μόνο έτσι (ακομα και αν είναι λάθος αυτό που αισθάνομαι).
περίπου,

τα είπαμε εν είδει επιφωνημάτων οργής, σαρκασμού και αποδοκιμασίας 5 6 δυστυχείς που το παρακολουθούσαμε

• Like
Reactions: LK
Με λάθος νότες...
Την ώρα που το άκουγα δεν θυμάμαι να άκουσα λάθος νότες στη μελωδία.

Ο Σαμαράς ποιος είναι? Ο Αντώνης?

Την ώρα που το άκουγα δεν θυμάμαι να άκουσα λάθος νότες στη μελωδία.

Ο Σαμαράς ποιος είναι? Ο Αντώνης?
Αν δε βαριέσαι ξαναακουσε το. Να δεις και τον R2-D2 να δίνει τη σημαία στον C-3PO. Και τον εκφωνητή να λέει "είναι συγκινητικό"!

Τι είναι πάλι τούτο;
Μα, αυτό που πρεσβεύουν, οι σύγχρονοι ιδίως Ολυμπιακοί Αγώνες, αυτοί που τους αναβίωσαν τα έχουν γράψει στις διακηρύξεις της Ολυμπιακής Επιτροπής. Και είναι αυτά τα ιδεώδη που αναφέρονται και στη σχολική ύλη. Αρχές και αξίες που οι νέοι μας ασπάζονται και εφαρμόζουν με κάθε ευκαιρία, το Ολυμπιακό Ιδεώδες, το Πνεύμα των Αγώνων. Τι ωραία...................

Αν δε βαριέσαι ξαναακουσε το. Να δεις και τον R2-D2 να δίνει τη σημαία στον C-3PO. Και τον εκφωνητή να λέει "είναι συγκινητικό"!
πούντο? που το έχει να το ακούσω να δω αν έχει λάθος νότες. ?

ε ναι, στο βγαλμένη, στο χαίρε και σε ένα δυο σημεία την αρμονία, αλλά εντάξει, μιλάμε για διασκευή τώρα και καλλιτεχνικό approach. 

"Στον δυστοπικό κόσμο του Star Wars, η ελληνική σημαία και ο εθνικός μας ύμνος δίνουν το φως"
8eyp38qvdzh92lythkwue75x53f4

Νικόλαος Σαμαράς. 

Έλληνας Τζεντάι - 

Συνθέτης του Ύμνου Εις Την Ελευθερίαν. 

• Haha
Reactions: Shelter
ε ναι, στο βγαλμένη, στο χαίρε και σε ένα δυο σημεία την αρμονία, αλλά εντάξει, μιλάμε για διασκευή τώρα και καλλιτεχνικό approach.
Ναι μωρέ. Λεπτομέρειες. Ο ορισμός του παίζουμε Γαλλία...

• Agree
Reactions: cos_dr

"Στον δυστοπικό κόσμο του Star Wars, η ελληνική σημαία και ο εθνικός μας ύμνος δίνουν το φως"

Νικόλαος Σαμαράς. 

Έλληνας Τζεντάι - 

Συνθέτης του Ύμνου Εις Την Ελευθερίαν. 
έλα ρε λεπτομέρειες, καμια 2-3 σε κάποιο νόιζ και άλλοι ακόμα και 2-3 μύρια ελλήνων μέσα στα δις που παρακολουθούσαν το ζόμπι.

Το θέμα είναι ότι μας παίζανε και δεν μας είχαν στη γωνία.

Είμαστε ξεχωριστοί.

παίρνουμε κομματάκι δόξας, έστω φάλτσο

Διότι λογικά αντιλαμβάνομαι ότι η τελετή λήξης Ολυμπιάδας και ο Εθνικός ύμνος μιας χώρας,  είναι τεράστια γεγονότα για διαφήμιση  ....απλά εγώ δεν μπορώ να κάνω relate.
Τα κάναμε παλιότερα, καλύτερα και κυρίως για πάρτη μας... Ε άμα πχια με αφτό το ατελείωτο marketing ?

Να μην τη πάρεις.

• Haha
έλα ρε λεπτομέρειες, καμια 2-3 σε κάποιο νόιζ και άλλοι ακόμα και 2-3 μύρια ελλήνων μέσα στα δις που παρακολουθούσαν το ζόμπι.

Το θέμα είναι ότι μας παίζανε και δεν μας είχαν στη γωνία.

Είμαστε ξεχωριστοί.

παίρνουμε κομματάκι δόξας, έστω φάλτσο
Εμείς όλη τη δόξα την έχουμε ούτως η αλλως. Φρόντισαν γι αυτό οι πρόγονοί μας. Εδω το πνεύμα μας, η φιλοσοφία μας και ο πολιτισμός μας συντηρηθηκε, διαδόθηκε και υιοθετήθηκε για χιλιάδες χρόνια και χωρίς την παγκόσμιοτητα του διαδικτύου, την εξέλιξη των ΜΜΕ, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και της ελεύθερης πρόσβασης στην πκηροφορισ. Για έμας μιλάνε. Ποιος τιυς χε ζει τους Πέρσες, τις άλλες αυτοκρατοριες. Εμείς ακόμα πουλάμε σαν το ζεστό ψωμί. Εμείς είμαστε the real mccoy. Εμείς! Οι φιλόξενοι και φιλότιμοι Έλληνες ??❤️❤️⛱️⛱️⛱️

1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Τα κάναμε παλιότερα, καλύτερα και κυρίως για πάρτη μας... Ε άμα πχια με αφτό το ατελείωτο marketing ?

Να μην τη πάρεις.

Ε μα, αν το τμήμα διαφήμισης της fender , αποφάσισε να μας τη λανσάρει ως η "κιθαρα της Ολυμπιάδας"....εμένα με έχασα. 

Σιγά μην πάρω και memorabilia....δάδα Αθήνα 2004?

Ε μα, αν το τμήμα διαφήμισης της fender , αποφάσισε να μας τη λανσάρει ως η "κιθαρα της Ολυμπιάδας"....εμένα με έχασα. 

Σιγά μην πάρω και memorabilia....δάδα Αθήνα 2004?
Της εχουν βγαλει και αλλη πριν κανα χρονο ή δυο. Καλη ηταν αλλα με χασανε με την τοσο ασπρουλιάρικη ταστιέρα.

https://www.fender.com/en-US/electric-guitars/stratocaster/h.e.r.-stratocaster/0140242343.html

Τι σου είναι οι followers όμως ε? 2 μοντέλα custom shop.

Της εχουν βγαλει και αλλη πριν κανα χρονο ή δυο. Καλη ηταν αλλα με χασανε με την τοσο ασπρουλιάρικη ταστιέρα.

Τι σου είναι οι followers όμως ε? 2 μοντέλα custom shop.
Περιμένω strat επετειακή,  με pickguard Πύρρο Δήμα-Βουλα Πατουλίδου ?

Καλη ηταν αλλα με χασανε με την τοσο ασπρουλιάρικη ταστιέρα.
Κάποιο αγόρι δεν γουστάρει maple ?

Περιμένω strat επετειακή,  με pickguard Πύρρο Δήμα-Βουλα Πατουλίδου
Αυτό το κάνεις και μόνος σου αν θες. Βαμμένη Πύρρος - Βούλα θες ?

• Haha
Reactions: Shelter and LK
Αυτό το κάνεις και μόνος σου αν θες. Βαμμένη Πύρρος - Βούλα θες ?
Οχι όχι, θέλω Καστομ σοπ .

Εν τω μεταξύ,  τόσο καλή είναι αυτή που της βγάλαν και σιγκνατιουρ μόδελ?

Κάποιο αγόρι δεν γουστάρει maple ?
Όχι ρε... Απλά δε μου αρέσει το πολύ ασπρουδερό. Θέλω το παλαιωμένο που πορτοκαλιζει.

IMG_20240812_121720.jpg

• Like

Trending...

Νέα θέματα