Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Έναρξης

Btw, πριν μπει λουκέτο και σαν Οp να προλάβω να προτείνω κι εγώ ένα νέο Ολυμπιακό άθλημα, τον Αυνανισμό Στα 180 (secs). image.gif

Δεν υπάρχει πιο λαοφιλές άθλημα, μια και τουλάχιστον τα 2/4 του παγκόσμιου πληθυσμού επιδίδεται σε αυτό, και μάλιστα με ιδιαίτερες επιδόσεις.?

Btw, πριν μπει λουκέτο και σαν Οp να προλάβω να προτείνω κι εγώ ένα νέο Ολυμπιακό άθλημα, τον Αυνανισμό Στα 180 (secs). Προβολή συνημμένου 45976

Δεν υπάρχει πιο λαοφιλές άθλημα, μια και τουλάχιστον τα 2/4 του παγκόσμιου πληθυσμού επιδίδεται σε αυτό, και μάλιστα με ιδιαίτερες επιδόσεις.?

Στα καλά νέα της ημέρας... Άλλη μια μέρα και επιτέλους τέλος με αυτή την Ολυμπιάδα και τα συμπαρομαρτούντα της. Κούρασε λαίμαι... 

ΥΓ: Θα ακολουθήσει λουκέτο του thread και θα το αφήσουμε παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενεές.

Αύριο... Επιτέλους!
Ελπίζω η τελετή λήξης να έχει παρόμοια χάλια με την τελετή έναρξης, να έχουμε τουλάχιστον κάτι να σχολιάζουμε αρνητικά ως το τέλος του Αυγούστου...?

Δε θα κάνουν κάνα woke event , κάνα παρδαλό όργιο αναπαράστασης της σύλληψης του Ιησού στη Γεσθημανή από τη φρουρά μετά από γλωσσόφιλο ενός πράσινου με πορτοκαλί φόρεμα Ιούδα? ?Έτσι.... ξερά θα κλείσουν? ?

image.jpeg

Έτσι.... ξερά θα κλείσουν? ?
Θα έχει Τομ (Κρουζ)

Ήταν τώρα ( ο Τομ) στον τελικό ποδοσφαίρου γυναικών. ΗΠΑ - Βραζιλία και κέρδισαν οι Αμερικανίδες.

Θα έχει και μουσικά θεάματα, αλλά δεν θυμάμαι τους... καλλιτέχνε (μεγάλα ονόματα πάντως).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
(μεγάλα ονόματα πάντως).
Aν με το "μεγάλα ονόματα" εννοούν ονόματα τύπου Lady Gaga', να μας το πουν να κατεβάσουμε καμιά ταινία του Ψάλτη να δούμε.?

Θα έχει Τομ (Κρουζ)

Ήταν τώρα ( ο Τομ) στον τελικό ποδοσφαίρου γυναικών. ΗΠΑ - Βραζιλία και κέρδισαν οι Αμερικανίδες.
 Ε, αυτό είναι ξερό.

Αν αρχίζεις κάτι με woke agenta πρέπει να τελειώνεις και έτσι.

Αλλιώς, κλείσε την τελείως. ?

Το θέμα είναι να δούμε κάτι που θα μας σκανδαλίσει στην αρχή, αλλά μπορεί να πιαστεί και κάνα ψάρι και αντί να δροσίζεται με το αγγούρι να καταλάβει κάποιος πως μήπως πρέπει να τον γοητεύει η ιδέα να ζορίζεται και να μη φοβάται να μοιραστεί την εμπειρία με περίγυρό του και να φάει bulling και να αποκλειστεί κοινωνικά. Και να τον φωνάξει και το αφεντικό  στη δουλειά και να του πει,  κοίτα, εδώ "τέτοιους" δε θέλω. ?‍♀️

Aν με το "μεγάλα ονόματα" εννοούν ονόματα τύπου Lady Gaga', να μας το πουν να κατεβάσουμε καμιά ταινία του Ψάλτη να δούμε.?
Λένε για Billie Eilish,  Snoop Dogg και  Red Hot Chili Peppers...

Αφτά ?

Αν αρχίζεις κάτι με woke agenta πρέπει να τελειώνεις και έτσι.
Billie Eilish, woke enough

είδαμε ποίηση σε κίνηση.

Ας ξαναδούμε το βίντεο.

Σε ευχαριστούμε Παρίσι για τους πιο όμορφους Ολυμπιακούς Αγώνες της σύγχρονης εποχής.

Σε ευχαριστούμε Ευρώπη αν και μας φτωχοποίησες και δεν βγαίνουμε οι απλοί μεροκαματιάρηδες να πάμε να τους δούμε από κοντά.  Άλλα μας υποσχεθήκατε, ευημερία μας λέγατε και δε μας βγήκε και μας λέτε να λέμε πάλι καλά που έχουμε και 1 ευρώ στην άκρη να πάρουμε ένα αγγούρι με 90 λεπτά για να φάμε και να μας μείνει και για μια τσίχλα να μασουλάμε.

Σας ευχαριστούμε που τα ΜΜΕ και οι δέκτες είναι φθηνά, σας ευχαριστούμε που μπορούμε να σας δούμε και ελεύθερα να αυνανιστούμε image.gif . ?

Scofield και μακλαφλιν? 
Οh Yes!??

Οι πεπερς γαμουν πάντως
Πριν πολλά χρόνια έκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες να μου γίνουν αρεστοί. Πιο πολύ τη χάρη σε κάποιους φίλους έκανα δηλαδή που μου πρότειναν να ακούσω διάφορα άλμπουμς τους. "Τσέκαρε αυτό, γαμάει", "κατέβασε το άλλο, σκοτώνει", "αγόρασε εκείνο, θερίζει". Απίστευτο χάσιμο χρόνου, τόση φύρα μαζεμένη δύσκολα βρίσκει κανείς να ακούσει.? 

Η ύστατη προσπάθεια έγινε με το "Stadium Arcadium", εκεί ήταν που είπα το "ρε, άι γαμή..."?
Αφού ξέρω ότι το Αμερικανικό ροκ είναι γενικώς άγευστο/άοσμο/ανέμπνευστο, τι θέλω και μπλέκω.?

είδαμε ποίηση σε κίνηση.

Ας ξαναδούμε το βίντεο.
Άμα θες να δεις ποίηση κοίτα τον τελικό στο beach volley γυναικών μεταξύ Βραζιλίας-Καναδά και δώσε προσοχή στην ξανθιά του Καναδά

canadas-brazilia-beach-volley-parisi-2024-a.jpg.webp

17 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

Άμα θες να δεις ποίηση κοίτα τον τελικό στο beach volley γυναικών μεταξύ Βραζιλίας-Καναδά και δώσε προσοχή στην ξανθιά του Καναδά

Τα είδα κάποια, δεν πρόλαβα όλα, έχεις δίκιο φίλε μου.

Ευτυχώς, που τα έχουμε διαθέσιμα όποτε θέλουμε. Μεγάλο πράγμα να μπορούμε να δούμε με την ησυχία μας.

Έχεις δίκιο φίλε μου. Και σε ευχαριστώ για το υλικό που έδωσες. Έχουμε πολλά βράδια Αυγούστου ακόμα και είναι καλό θέμα. Προβολή συνημμένου 45983

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back