- Πόντοι
- 1,848
Btw, πριν μπει λουκέτο και σαν Οp να προλάβω να προτείνω κι εγώ ένα νέο Ολυμπιακό άθλημα, τον Αυνανισμό Στα 180 (secs). Προβολή συνημμένου 45976
Δεν υπάρχει πιο λαοφιλές άθλημα, μια και τουλάχιστον τα 2/4 του παγκόσμιου πληθυσμού επιδίδεται σε αυτό, και μάλιστα με ιδιαίτερες επιδόσεις.?
Στα καλά νέα της ημέρας... Άλλη μια μέρα και επιτέλους τέλος με αυτή την Ολυμπιάδα και τα συμπαρομαρτούντα της. Κούρασε λαίμαι...
ΥΓ: Θα ακολουθήσει λουκέτο του thread και θα το αφήσουμε παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενεές.
Ελπίζω η τελετή λήξης να έχει παρόμοια χάλια με την τελετή έναρξης, να έχουμε τουλάχιστον κάτι να σχολιάζουμε αρνητικά ως το τέλος του Αυγούστου...?Αύριο... Επιτέλους!
Θα έχει Τομ (Κρουζ)Έτσι.... ξερά θα κλείσουν? ?
Aν με το "μεγάλα ονόματα" εννοούν ονόματα τύπου Lady Gaga', να μας το πουν να κατεβάσουμε καμιά ταινία του Ψάλτη να δούμε.?(μεγάλα ονόματα πάντως).
Ε, αυτό είναι ξερό.Θα έχει Τομ (Κρουζ)
Ήταν τώρα ( ο Τομ) στον τελικό ποδοσφαίρου γυναικών. ΗΠΑ - Βραζιλία και κέρδισαν οι Αμερικανίδες.
Λένε για Billie Eilish, Snoop Dogg και Red Hot Chili Peppers...Aν με το "μεγάλα ονόματα" εννοούν ονόματα τύπου Lady Gaga', να μας το πουν να κατεβάσουμε καμιά ταινία του Ψάλτη να δούμε.?
Billie Eilish, woke enoughΑν αρχίζεις κάτι με woke agenta πρέπει να τελειώνεις και έτσι.
?Λένε για Billie Eilish, Snoop Dogg και Red Hot Chili Peppers...
Αφτά ?
Οι πεπερς γαμουν πάντως... Τι θέλατε για τη λήξη? Scofield και μακλαφλιν?
Οh Yes!??Scofield και μακλαφλιν?
Πριν πολλά χρόνια έκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες να μου γίνουν αρεστοί. Πιο πολύ τη χάρη σε κάποιους φίλους έκανα δηλαδή που μου πρότειναν να ακούσω διάφορα άλμπουμς τους. "Τσέκαρε αυτό, γαμάει", "κατέβασε το άλλο, σκοτώνει", "αγόρασε εκείνο, θερίζει". Απίστευτο χάσιμο χρόνου, τόση φύρα μαζεμένη δύσκολα βρίσκει κανείς να ακούσει.?Οι πεπερς γαμουν πάντως
Άμα θες να δεις ποίηση κοίτα τον τελικό στο beach volley γυναικών μεταξύ Βραζιλίας-Καναδά και δώσε προσοχή στην ξανθιά του Καναδάείδαμε ποίηση σε κίνηση.
Ας ξαναδούμε το βίντεο.
17 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε
Άμα θες να δεις ποίηση κοίτα τον τελικό στο beach volley γυναικών μεταξύ Βραζιλίας-Καναδά και δώσε προσοχή στην ξανθιά του Καναδά