Superfunk εσύ; ?Όχι ρε... Απλά δε μου αρέσει το πολύ ασπρουδερό. Θέλω το παλαιωμένο που πορτοκαλιζει.
Προβολή συνημμένου 46016
Ωραίο είναι και το ασπρούλι, ωραίο και όταν κιτρινίζει.
Superfunk εσύ; ?Όχι ρε... Απλά δε μου αρέσει το πολύ ασπρουδερό. Θέλω το παλαιωμένο που πορτοκαλιζει.
Προβολή συνημμένου 46016
Μου αρκεί η κατανόηση
Αυτή η Ολυμπιάδα μεταξύ ολυμπιακού ιδεωδους και άλλων θα το λέμε και θα το ξαναλέμε γιατί άλλο θα μείνει
Σε αντίθεση με τον LK, τα Moog fanboys έχουν στήσει πάρτυ απ'τη στιγμή που είδαν το νέο μοντέλo της εταιρείας στην τελετή λήξης. Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι όταν σε live events, ταινίες, φωτογραφήσεις κλπ βλέπουν φάτσα-κάρτα γνωστές μάρκες προϊόντων, οι εταιρείες που τα παράγουν έχουν πληρώσει αδρά για την παρουσία τους εκεί.
Η Roland λοιπόν και η inMusic (νέο αφεντικό της Moog) τα έσκασαν χοντρά για να διαφημιστούν, και καλά έκαναν βεβαίως.
Προβολή συνημμένου 46037
ναι...είναι κι αυτό.Oι Μουγκάδες θες να σχολιάσουν την κιθάρα? Και οι κιθαρίστες τι θα σχολιάσουν?
Στην μέταλ αισθητική αυτά τα δυο συχνά ταυτίζονται, αποκαλούνται με μια λέξη occultΣατανιστική.
Οι σατανιστές είναι οι πιο αστείοι ή οι παγανιστές??Σατανιστική.
Γιατιιιι??Να κάνετε πάντα το σταυρό σας όταν περνάτε απέξω από εκκλησία
Καλά μπροστά σε αυτή την αφίσα θα έκανα και εγώ το σταυρό μουΔεν είναι σοβαρή απάντηση αυτή. Άσε που εγώ κάνω το σταυρό μου μόνο μπροστά στην αφίσα του Ανδρέα Παπανδρέου που έχω κρεμασμένη πάνω απ'το κρεβάτι μου.
Sorry κιόλας...?
Προβολή συνημμένου 46044
Με αυτόν δε θα τσακωνόμασταν για Montage και VSTΔεν είναι σοβαρή απάντηση αυτή. Άσε που εγώ κάνω το σταυρό μου μόνο μπροστά στην αφίσα του Ανδρέα Παπανδρέου που έχω κρεμασμένη πάνω απ'το κρεβάτι μου.
Sorry κιόλας...?
Προβολή συνημμένου 46044
Corrected.Με αυτόνΧάρη σ'αυτόν τσακωνόμαστανστε για Montage και VST.
Θα τα είχαμε όλοι και τα δυο και θα πηγαίναμε και 20 μέρες διακοπές σε νησί Αν δεν είχε πατήσει ποτέ το πόδι του σ'αυτή την έρμη χώρα.