Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Έναρξης

Και ο Kravitz που σήμερα είναι στην Αθήνα.
Ο kravitz είπα ότι με εμπνέει. 

Όχι ότι με κάνει περήφανο ή τον θαυμάζω. 

Και με εμπνέει επειδή είναι 60 και διατηρείται σωματικά και όχι φυσικά γιατί γρατζουνάει κιθάρα (δεν μου αρέσει καν η μουσική του).

Τη λέξη "θαυμάζω " θα τη χρησιμοποιούσα για γιατρούς,  ράφτες,  μηχανικούς, τεχνιτες και χτιστες ,που κάνουν πράγματα που δεν μπορώ να κάνω....και τα έχω ανάγκη 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όχι ότι με κάνει περήφανο ή τον θαυμάζω.

Καλά μπρε... απλά μια αφορμή ήταν για να γράψω ότι ο άνθρωπος είναι εδώ.

Τη λέξη "θαυμάζω " θα τη χρησιμοποιούσα για γιατρούς,  ράφτες,  μηχανικούς, τεχνιτες και χτιστες ,που κάνουν πράγματα που δεν μπορώ να κάνω....και τα έχω ανάγκη 
Σκέψου τώρα ξενέρωμα ένας απο αυτούς να γουστάρει την πυγμαχία, την πάλη ή τη σκοποβολή! ? 

Σκέψου τώρα ξενέρωμα ένας απο αυτούς να γουστάρει την πυγμαχία, την πάλη ή τη σκοποβολή! ? 
Το πιθανότερο. 

Όλοι αυτοί που ανάφερα είναι πνευματικά ανάπηροι,  αλλά κάνουν πράγματα που εγώ δεν μπορώ ?

Λοιπόν για να μπούμε σε τάξη, στις 14:30 η λειτουργία του εν λόγω thread θα διακοπεί προσωρινά, για να μπορέσουν άπαντες, (άπαντες λέγω) να παρακολουθήσουν απερίσπαστοι τον αγώνα της εθνικής μας ?

Το πιθανότερο. 

Όλοι αυτοί που ανάφερα είναι πνευματικά ανάπηροι,  αλλά κάνουν πράγματα που εγώ δεν μπορώ ?
Εγώ δε σε παρεξηγώ, αγαπώ την πυγμαχία, έχω κάνει. Την αγάπησα τόσο πολύ που όπου έχω σπίτι, έχω και ένα σάκο και γάντια κλπ.. Μου λείπει που δεν πάω να χτυπιέμαι με άλλους πια γιατί δεν το άντεχα πια και έχω και κάποια θέματα στη σπονδυλική στήλη και τον αυχένα πλέον που για αυτά δεν ενδείκνυται να τρώω χτυπήματα στο κεφάλι.

Βλέπω με κάθε ευκαιρία.

Δεν είμαι πνευματικά ανάπηρος. Είμαι πολύ ισχυρός πνευματικά.

Απλά ήθελα να ρωτήσω μιας και το λες.

Πήγες ποτέ να κάνεις/ έχεις κάνει κάποιο μαχητικό άθλημα και δε σου άρεσε ?

Εγώ δε σε παρεξηγώ, αγαπώ την πυγμαχία, έχω κάνει. Την αγάπησα τόσο πολύ που όπου έχω σπίτι, έχω και ένα σάκο και γάντια κλπ.. Μου λείπει που δεν πάω να χτυπιέμαι με άλλους πια γιατί δεν το άντεχα πια και έχω και κάποια θέματα στη σπονδυλική στήλη και τον αυχένα πλέον που για αυτά δεν ενδείκνυται να τρώω χτυπήματα στο κεφάλι.

Βλέπω με κάθε ευκαιρία.

Δεν είμαι πνευματικά ανάπηρος. Είμαι πολύ ισχυρός πνευματικά.

Απλά ήθελα να ρωτήσω μιας και το λες.

Πήγες ποτέ να κάνεις/ έχεις κάνει κάποιο μαχητικό άθλημα και δε σου άρεσε ?
Μην μπερδεύεσαι. 

Δεν θεωρώ κακό το να ασχολείται κάποιος με ένα άθλημα. 

Θεωρώ ανόητους αυτούς που τους παρακολουθούν. 

Τώρα για τις πολεμικές τέχνες και τα καράτε και τα βαράτε  

Τα θεωρώ Βάρβαρα και χωρίς λόγο. 

Δεν θα χτυπούσα ποτέ άνθρωπο. 

Ειδικά χωρίς λόγο,  όπως οι αθλητές. 

Μόνο αν κινδυνεύω εγώ ή η περιουσία μου θα αμυνόμουν.

Αυτό τι σημαίνει; Χιούμορ είναι; Ή κάτι έχασα;
Τραβηγμένη από τα μαλλιά διαπίστωση.

Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό τι σημαίνει; Χιούμορ είναι; Ή κάτι έχασα;
Αυτό που έγινε με την Αλγερινή είναι άδικο. Άδικο.

Το καταδικάζω και καταδικάζω και εγώ αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί όλο προκαλούν και όλο προβλήματα μας δημιουργούν. Και αναρωτιέμαι αν εφαρμόζεται τελικά κάποια AGENTA?

Αλληλεγγύη στους Γάλλους εργάτες!!!

Μην μπερδεύεσαι. 

Δεν θεωρώ κακό το να ασχολείται κάποιος με ένα άθλημα. 

Θεωρώ ανόητους αυτούς που τους παρακολουθούν. 

Τώρα για τις πολεμικές τέχνες και τα καράτε και τα βαράτε  

Τα θεωρώ Βαρβάρα και χωρίς λόγο. 

Δεν θα χτυπούσα ποτέ άνθρωπο. 

Ειδικά χωρίς λόγο,  όπως οι αθλητές. 

Μόνο αν κινδυνεύω εγώ ή η περιουσία μου θα αμυνόμουν.

Τραβηγμένη από τα μαλλιά διαπίστωση.

Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. 
Λέω αν έχεις κάτι ποτέ, αν πήγες σε κάποια σχολή.

Γιατί πιστεύω όσο ελάχιστα σε γνωρίζω βέβαια, ως συμφορουμίτη πως αν έκανες θα σου άρεσε. Είναι άθλημα με πολλή στρατηγική, θα έλεγα πως είναι επιστήμη. Θα σου άρεσε σίγουρα και θα σου άλλαζε η γνώμη. 

Λέω αν έχεις κάτι ποτέ, αν πήγες σε κάποια σχολή.

Γιατί πιστεύω όσο ελάχιστα σε γνωρίζω βέβαια, ως συμφορουμίτη πως αν έκανες θα σου άρεσε. Είναι άθλημα με πολλή στρατηγική, θα έλεγα πως είναι επιστήμη. Θα σου άρεσε σίγουρα και θα σου άλλαζε η γνώμη. 
Εσύ κράτα αυτό. 

Πήγα δεν πηγα, δεν έχει σημασία. 

Δεν θα χτυπούσα ΠΟΤΕ κανέναν,οπως προείπα.

Αν μπει κάποιος σπίτι μου έχω τη γνώση,  τα μέσα και το βασικότερο τη διάθεση....να τον αφήσω ανάπηρο....τουλάχιστον.

Ελπίζω να μην συμβεί ποτέ αυτό (το να μπει κάποιος σπίτι μου).
Σε κανέναν να μη συμβεί, αν συμβεί όμως και εγώ θα τον γεμίσω τρύπες. Είμαι έτοιμος. Και όταν με δικάζουν θα κάνω επίθεση στους δικαστές! Θα πω!  ¨Εσεις! 'Ολοι σας, ταγοί και θεσμοί με φέρατε σε αυτη την κατάσταση!? Εσείς! Ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών δεν μπορέσατε να μου παρέχετε μια κοινωνία να ζήσω εγώ και το παιδί μου με ασφάλεια και προοπτική. Και δε μου δώσατε άλλη επιλογή. Πάρα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και την περιουσία μου χρησιμοποιώντας το ταλέντο μου, τις γνώσεις μου για επιβίωση, για ατομική προστασία. Εγώ!" και θα στραφώ και στο ακροατήριο και θα πω. "Και εσείς τώρα αντί να σηκωθείτε πάνω και να φωνάξετε να με υπερασπιστείτε, να μου σταθείτε, παρακολουθείτε απαθείς! Καταδικάστε με! Εγώ είμαι αθώος και έκανα αυτό που πρέπει!"?

Σε κανέναν να μη συμβεί, αν συμβεί όμως και εγώ θα τον γεμίσω τρύπες. Είμαι έτοιμος. Και όταν με δικάζουν θα κάνω επίθεση στους δικαστές! Θα πω!  ¨Εσεις! 'Ολοι σας, ταγοί και θεσμοί με φέρατε σε αυτη την κατάσταση!? Εσείς! Ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών δεν μπορέσατε να μου παρέχετε μια κοινωνία να ζήσω εγώ και το παιδί μου με ασφάλεια και προοπτική. Και δε μου δώσατε άλλη επιλογή. Πάρα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και την περιουσία μου χρησιμοποιώντας το ταλέντο μου, τις γνώσεις μου για επιβίωση, για ατομική προστασία. Εγώ!" και θα στραφώ και στο ακροατήριο και θα πω. "Και εσείς τώρα αντί να σηκωθείτε πάνω και να φωνάξετε να με υπερασπιστείτε, να μου σταθείτε, παρακολουθείτε απαθείς! Καταδικάστε με! Εγώ είμαι αθώος και έκανα αυτό που πρέπει!"?
Σαν να το παρακολούθησα από το ακροατήριο είναι η περιγραφή

Σαν να το παρακολούθησα από το ακροατήριο είναι η περιγραφή
Και τι έκανες. Ξεσηκώθηκες ή δε μίλησες? Να ξεσηκωθούμε όλοι! Μόνο έτσι θα πετύχουμε καλύτερες συνθήκες στην εργασία και τη ζωή.

Και τι έκανες. Ξεσηκώθηκες ή δε μίλησες? Να ξεσηκωθούμε όλοι! Μόνο έτσι θα πετύχουμε καλύτερες συνθήκες στην εργασία και τη ζωή.
ξεσηκώθηκα, ζήτησα να πάρω εγώ το λόγο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back