Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Έναρξης

Τσούκου - τσούκου βουτήξαμε δύο χάλκινα στην κωπηλασία. ?
πολύ λίγα. Αν δίναμε περισσότερα λεφτά στους αθλητές από ότι στους κουμπάρους θα πηγαίναμε καλύτερα. Όχι να τα λαίμαι κι αφτά. Βέβαια τώρα έχουμε να επιδοτήσουμε τη ΔΕΗ. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε να επιλέξουμε. Η μετάλλια ή να ενισχύσουμε κουμπάρους και νοικοκυριά. ?

πολύ λίγα. Αν δίναμε περισσότερα λεφτά στους αθλητές από ότι στους κουμπάρους θα πηγαίναμε καλύτερα. Όχι να τα λαίμαι κι αφτά. Βέβαια τώρα έχουμε να επιδοτήσουμε τη ΔΕΗ. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε να επιλέξουμε. Η μετάλλια ή να ενισχύσουμε κουμπάρους και νοικοκυριά. ?
Κωστάκης, παρεκτρέπεσαι και καταπατάς τον γνωστό κανονισμό του forum (νο. 4) ?

Και ως γνωστόν υπάρχουν πάντα οι πειθαρχικές κυρώσεις ?

Χαλαρά.  

Κωστάκης, παρεκτρέπεσαι και καταπατάς τον γνωστό κανονισμό του forum (νο. 4) ?

Και ως γνωστόν υπάρχουν πάντα οι πειθαρχικές κυρώσεις ?

Χαλαρά.  
Δεν είναι πολιτικό το σχόλιο. Καμία σχέση. Το αποσύρω. Δεν είχα και σκοπό να το αναφέρω για να πυροδοτήσει πολιτική συζήτηση. Εγώ και τώρα που μιλάμε μουσική φτιάχνω κάτω από το air condition και περιμένω τον αγώνα. Έχω ρεπό. Πάω να φτιάξω ένα καφέ ακόμα.

viber.jpg

Το μόνο που μας έσωσε είναι ότι παίξαμε με ομάδα εξίσου κακή επιθετικά. 

Κοίτα τώρα να δεις... Εμείς με δύο ήττες και μια νίκη. Η Ισπανία με δύο ήττες και μια νίκη (εμάς). 

Εμείς αναμένουμε στο ακουστικό μας μπας και συνεχίσουμε και η Ισπανία... τομπούλογλου. Basketball lord moves in mysterious ways ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κοίτα τώρα να δεις... Εμείς με δύο ήττες και μια νίκη. Η Ισπανία με δύο ήττες και μια νίκη (εμάς). 

Εμείς αναμένουμε στο ακουστικό μας μπας και συνεχίσουμε και η Ισπανία... τομπούλογλου. Basketball lord moves in mysterious ways ?
Ότι είναι να γίνει, θα γίνει............

Θα πρέπει να έχασε με πολλούς πόντους κάποιο παιχνίδι γιαυτο

Eγώ πιστεύω σε αυτόν γιατί σε ό,τι κάνει είναι τελειομανής και σέβεται το κοινό. Είμαι σίγουρος πως θα κάνει κάτι ξεχωριστό. Δε θα είναι μια απλή πτώση. Εκπληκτικός ηθοποιός και παραγωγός.

Eγώ πιστεύω σε αυτόν γιατί σε ό,τι κάνει είναι τελειομανής και σέβεται το κοινό. Είμαι σίγουρος πως θα κάνει κάτι ξεχωριστό. Δε θα είναι μια απλή πτώση. Εκπληκτικός ηθοποιός και παραγωγός.
Σας το φυλάω για το τέλος, αλλά εγώ με το Κοζ και τον Καταρ-Κ θα συμμετέχουμε στο σκηνικό με τον Τομ. Συγκεκριμένα θα πετάξουμε απ το ελικόπτερο ένα χαμούνδ στη κεφάλα του Καταρ-Κ που θα κάμνει τον αμέριμνο θεατή και ο Τομ θα σώσει τη κοπέλα που είχε την ατυχία να κάθεται δίπλα του.

Αφού σώσει τη κοπελιά ο Τομ, μετά θα ρίξουμε και 2 λέσλι στο κουφάρι του Κατάρ-Κ για να σιγουρευτούμε ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back