- Πόντοι
- 398
Λες να του ρίξουμε πρώτα τα Λέσλι και σα φινάλε το χαμούνδ ε? Γκραν φινάλε, καλό ?Εγώ δε συμφωνώ.
Λες να του ρίξουμε πρώτα τα Λέσλι και σα φινάλε το χαμούνδ ε? Γκραν φινάλε, καλό ?Εγώ δε συμφωνώ.
Θα βάλουμε όλοι λεφτά να του κάνουμε δώρο το MONTAGE M. Έχει λιώσει στο forum. Το αξίζει.Λες να του ρίξουμε πρώτα τα Λέσλι και σα φινάλε το χαμούνδ ε? Γκραν φινάλε, καλό ?
Να σου πω, αν ανοίξω ένα "νήμα" για ένα Jazz Bass του 1962 και σας το αναλύω για καμιά χιλιάρα σελίδες, έχω ελπίδες να αναλάβεις κάποια ανάλογη πρωτοβουλία; ? ?Θα βάλουμε όλοι λεφτά να του κάνουμε δώρο το MONTAGE M. Έχει λιώσει στο forum.
Με μία προυπόθεση, να απαλλαγείς απ το άθλιο σε χρώμα 5χορδοΝα σου πω, αν ανοίξω ένα "νήμα" για ένα Jazz Bass του 1962 και σας το αναλύω για καμιά χιλιάρα σελίδες, έχω ελπίδες να αναλάβεις κάποια ανάλογη πρωτοβουλία; ? ?
Τα workstations είναι ολόκληρα στούντιο γι αυτό και οι αναλύσεις τους δεν χωράνε σε λίγα threads όπως ένα μπασο. Εσένα που είσαι και βιρτουόζος στο μπάσο θα σου κάνω δώρο το trilliαn της spectrasomics.Να σου πω, αν ανοίξω ένα "νήμα" για ένα Jazz Bass του 1962 και σας το αναλύω για καμιά χιλιάρα σελίδες, έχω ελπίδες να αναλάβεις κάποια ανάλογη πρωτοβουλία; ? ?
Όχι και άθλιο βρε... μπάρμπα το shoreline gold (που είναι κατά βάση silver και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το είπαν gold) ?Με μία προυπόθεση, να απαλλαγείς απ το άθλιο σε χρώμα 5χορδο
Φαντάσου τώρα τη Κατρίν Ντενέβ να μπαίνει στη δεξίωση με φόρεμα στο χρώμα του 5χορδου και μόλις τη βλέπω της λέω, γύρνα ζμπιτ και βάλε τπτ άλλο, διαφορετικά σε χωρίζω, να πα να βρεις το Τρόλευ να σε ανεβάζει στα πλυντήριαΌχι και άθλιο βρε... μπάρμπα το shoreline gold (που είναι κατά βάση silver και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το είπαν gold) ?
Στα όνειρα του και στην ηλικία των 22.Ζει ακόμα αυτή ?
Εμένα μου άρεσε ο Αλέν Ντελόν.Στα όνειρα του και στην ηλικία των 22.
Στην πραγματικότητα έχει πατήσει τα 80.
Tι, που και με ποιους παίζουν?? (άσχετος?)Τι θα γίνει, θα κερδίσει η Σερβία, γιατί μας παιδεύουν?
Μια ευκαιρία στη φτωχή Ελλάδα με τους πλούσιους πολίτες με πισίνες ρε παιδιά.Υπόψιν ότι η Σερβία περνάει ακόμα και να χάσει... δηλαδή είναι αδιάφορη
Θα τους νικήσουμε. Θα είναι μια μεγαλειώδης νίκη. ⛹?Τώρα το μενού έχει Γερμανία και τα πράγματα είναι σχεδόν ανυπέρβλητα...