ANTE ΓΕΙΑ !!! Θεος !!!! τι να πω τα εχω χαμενα ! φιλε longshadow αν εχεις και κανενα αλλο group σε τετοιο στιλακι δωσε κανενα λινκ απο myspace, youtube απο κατι
Φιλε μου μεγιστος ο Huff, και σε ολους τους τομεις οπως ακριβως αναφερεις, αλλα εδω μεσα κιθαριστες τυπου Huff απαγορευονται γιατι δεν ειναι "κουλτουριαρηδες". Εδω πηγανε να βγαλουνε αχρηστο τον Lukather σε ενα αλλο θεμα και τον καραγκιοζη fokos θεο σε ενα αλλο. Ολα κι ολα. Κιθαριστας με μαλλια, ομορφοπαιδο που να παιζει με rack και floyd rose και ΕΙΔΙΚΑ να παιζει rock Α ΠΑ ΓΟ ΡΕ ΥΕ ΤΑΙ ;D. Αμα παιζεις ΜΟΝΟ με λαμπατο ενισχυτη, ΜΟΝΟ με telecaster η γενικα με μονους και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ high gain τοτε ειναι ΘΕΟΣ κι ας μην τον εχουμε ακουσειΕπίσης ένας κιθαρίστας, τραγουδιστής και παραγωγός που λογικά οι περισσότεροι δεν τον γνωρίζεται και τουλάχιστον σε αυτό το Forum δεν έχει αναφερθεί ποτέ απ' όσο ξέρω είναι ο Dann Huff
Και μενα μ αρεσει πολυ!..exarhos είπε:Δεν ξερω αν αναφερθηκε , αλλα θαυμαζω παρα πολυ τον Mike Einziger (incubus)
Eλπιζω να καταλαβαινεις πως με αυτα που λες γινεσαι ιδιος με αυτους που κατηγορεις, ετσι;playloud είπε:Φιλε μου μεγιστος ο Huff, και σε ολους τους τομεις οπως ακριβως αναφερεις, αλλα εδω μεσα κιθαριστες τυπου Huff απαγορευονται γιατι δεν ειναι "κουλτουριαρηδες". Εδω πηγανε να βγαλουνε αχρηστο τον Lukather σε ενα αλλο θεμα και τον καραγκιοζη fokos θεο σε ενα αλλο. Ολα κι ολα. Κιθαριστας με μαλλια, ομορφοπαιδο που να παιζει με rack και floyd rose και ΕΙΔΙΚΑ να παιζει rock Α ΠΑ ΓΟ ΡΕ ΥΕ ΤΑΙ ;D. Αμα παιζεις ΜΟΝΟ με λαμπατο ενισχυτη, ΜΟΝΟ με telecaster η γενικα με μονους και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ high gain τοτε ειναι ΘΕΟΣ κι ας μην τον εχουμε ακουσει. Α ναι, απαγορευεται ΔΙΑ ροπαλου να παιζει ΓΡΗΓΟΡΑ. Απο χελωνα και κατω καθοτι αυτοι που παιζουν γρηγορα δεν κανουν τεχνη και ειναι ολοι ανουσιοι
![]()
το ιδιο και ο John Squier των Stone Roses ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dorbital είπε:οχι και στους λιγοτερο διασημους ο κιθαριστας των stray cats ρε συ
νομιζω οτι οποιος εχει signature μοντελο (και μαλιστα πουλαει κιολας) δεν αξιζει μια θεση εδω μεσα![]()