Οι... λιγοτερο διασημοι guitarists

ο αγαπημενος μου αφανης ηρωας ειναι ο Vinni Reilly που ηχογραφει εδω και 30 σχεδον χρονια ως Durutti Column

ggorgo είπε:
ο αγαπημενος μου αφανης ηρωας ειναι ο Vinni Reilly που ηχογραφει εδω και 30 σχεδον χρονια ως Durutti Column
+100000

acidhoh ο  taffolla παντα ητανε + .

Εγω πετυχα το Ματτ Μιλς παρτε εδω τι κανει το ατομο... Παιζει τα αρπετζιο με τρελο αερα

blind είπε:
acidhoh ο  taffolla παντα ητανε + .

Εγω πετυχα το Ματτ Μιλς παρτε εδω τι κανει το ατομο... Παιζει τα αρπετζιο με τρελο αερα

ti einai autos re????????????

χαιρομαι που ειδα πολλους που ειχα σκοπο να βαλω βιντεακια τους (j marr, fripp κλπ).

ο marr παντως εχει δικιο ο SF, καθε αλλο παρα... μη διασημος ειναι. ειδικα στη βρετανια, οι περισσοτεροι της brit pop τον ειχαν κ τον εχουν σαν ειδωλο (noel gallagher κλπ)

οσο για τον fripp θελω να προσθεσω τις φοβερες συνεργασιες με τον brian eno, φοβερος ηχος!

να βαλω κ εγω εναν κιθαριστα που εγραψε την δικη του ιστορια στην ροκ αλλα δυστυχως δεν εγινε ιδιαιτερα γνωστος:

ο λογος για τον Robert Quine (στο video με τον πασιγνωστο Lou Reed)

περισσοτερα: http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Quine

Orbital, μπράβο! O Robert Quine ηταν σπουδαία μορφή! Ακούω αυτές τις μέρες, το "Painted Desert", με Robert Quine, Marc Ribot και Ikue Mori και απλά συνειδητοποιώ πόσο δύσκολο και σπουδαίο είναι να παίζει κανείς "ανάμεσα" στις νότες...

& οταν εμεις χτιζαμε Παρθενωνες οι αλλοι τρωγαν ..βελανιδια... :)
οταν οι αλλοι τρωγαν βελανιδια εμεις ειχαμε χοληστερινη :P ΛΙΑΚΟ :)

Το θεμα Γ@μ@ΕΙ και δερνει θα εχουμε ν ακουσουμε το καλοκαιρι καινουργιες μουσικες με το τσουβαλι :)

δεν τα εχω δει ολα ακομα,

αλα δεν ξερω αν παρατηρησατε οτι ολοι ειναι λευκοι !! εκτος απο εναν μεχρι στιγμης

@ vandergraaf +1.000 !

warlord ,η 2η μεταλ μπαντα που ακουγα ανελλειπώς μέχρι να τελειώσω το λύκειο.

Α, ρε Λίτσα αναμνήσεις!  :-X

"she came to meee i thought i'd found heeer,the giiirl of all my dreaaams"

ενταξει να μην βαλουμε ενα ΣΠΑΘΑ (Socrates) ενα ΖΑΙΚΟ (Blues Wires)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
RogerWaters15 είπε:
Δεν μου φαίνεται και τόσο άγνωστος, εγώ τουλάχιστον τον ήξερα από τα τόσα χρόνια που έπαιζε με τον Waters αλλά και τους Floyd παλιότερα.
ΕΕΕΕΕΕΠ ΕΕΕΕΕΠ και Thin Lizzyyyy και Thin Lizzyyyyy, μην ξεχνιομαστεεεε (αν και στους Lizzy ηταν πολυ "ρουλης")

Trending...

Νέα θέματα

Back