Φιλε oizgeorge θα υποθεσω οτι η εισαι πολυ μικρος η οτι παιζεις κιθαρα πολυ λιγο χρονικο διαστημα. Ο Axel Rudi Pell ειναι απο τους χειροτερους κιθαριστες (αλλα με πολλα λεφτα γι αυτο και "προσλαμβανει" πολυ καλους μουσικους) που εχουν περασει τα τελευταια χρονια απο το hard rock. Βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα ορισμενα πραγματα (βλ οτι εχει το πιο αχρηστο pitch και το πιο ασχετο vibrato) δεν εχουν να κανουν με το γουστο αυτο καθεαυτοoizgeorge είπε:
Ε καλά τώρα, εκτός αν γεννήθηκες μετά το 2000 ή παίζεις κέρας στο Θιβέτ, ο Fripp ΔΕΝ είναι άσημος κιθαρίστας.bluezlick είπε:ROBERT FRIPP
το Thread λεει λιγοτεροι διασημοι κ οχι ασημοιaudiokostas είπε:Ε καλά τώρα, εκτός αν γεννήθηκες μετά το 2000 ή παίζεις κέρας στο Θιβέτ, ο Fripp ΔΕΝ είναι άσημος κιθαρίστας.
Αυτό δεν λέει τίποτα φίλε bluezlick. Αυτοί που ξέρουν τον Blackmore δεν σημαίνει ότι ξέρουν τον (ας πούμε) Stanley jordan. Συμφωνώ και εγώ ότι ο Fripp δεν είναι λιγότερο διάσημος...απλά είναι παλιός.bluezlick είπε:ρωτα ποσους ξερουν το Blackmore k Ποσοι τον Fripp![]()
Πειραζει που εχω αμφιβολιες σχετικα με το ποσο "τυπισα" ειναι? (if you get me)Georgebob είπε:Ακούστε την τύπισα:
20 χρονων ειμαι, 2 χρονια παιζω κιθαρα, ανακαλυψα αυτο το καλοκαιρι τον Ρουντι και δεν το εχω ψαξει το θεμα πολυ...συμφωνω οτι δεν εχει καλο pitch αλλα σαν τραγουδια αυτα που εβαλα μου ψιλοαρεσουν, ειδικα το πρωτο...playloud είπε:Φιλε oizgeorge θα υποθεσω οτι η εισαι πολυ μικρος η οτι παιζεις κιθαρα πολυ λιγο χρονικο διαστημα. Ο Axel Rudi Pell ειναι απο τους χειροτερους κιθαριστες (αλλα με πολλα λεφτα γι αυτο και "προσλαμβανει" πολυ καλους μουσικους) που εχουν περασει τα τελευταια χρονια απο το hard rock. Βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα ορισμενα πραγματα (βλ οτι εχει το πιο αχρηστο pitch και το πιο ασχετο vibrato) δεν εχουν να κανουν με το γουστο αυτο καθεαυτο
Stick to Ace, that's all
SEASICK STEVE και ξερο ψωμι! Ο τυπας συνουσιαζει και χειροδικει! Εχει μαγκια και το western στις φλεβες του!!Mean είπε:Για να μενουμε στο τοπικ! ;D
[flash=200,200]
Μιας και τον ανέφερες, θυμηθείτε κι αυτό:marathon είπε:Dominic Miller (First Touch...), γιατί θυμίζει άραγε Sting?