Οι... λιγοτερο διασημοι guitarists

το σκεπτικο μου οπως ειπα και σε προηγουμενο post ηταν να ειναι ολοι μαζεμενοι στο ιδιο μερος, κατι σαν αρχειο....τωρα περι διασημοτητος...απο την στιγμη που σιγουρα θα υπαρχουν αρκετοι συμφορουμιτες που δεν τους γνωριζουν, επρεπε να αναφερθουν...ε, ενταξει δεν θα ποσταρουμε και τον Santana!! :D ;D

Αυτα ειναι (Frank Marino). Αντριλιδικα παιξιματα (κι οχι μονο). +10000000000 για το παιδι που εβαλε τους Hellecasters (και πιο πολυ για τον Will Ray που ειναι πραγματι "ασημος"-που λεει ο λογος)

playloud είπε:
Αυτα ειναι (Frank Marino). Αντριλιδικα παιξιματα (κι οχι μονο). +10000000000 για το παιδι που εβαλε τους Hellecasters (και πιο πολυ για τον Will Ray που ειναι πραγματι "ασημος"-που λεει ο λογος)
Παρε αλλο ενα αντριλιδικο:Ana Popovic  http://www.youtube.com/watch?v=mvwvfn6S1IY&feature=related

ενα απο τα μεγαλυτερα .."ταλεντα",της νεας..γενιας των blues...kirk fletcher

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
O frank marino ειναι ισως οτι καλυτερο εχω ακουσει τα τελευταια χρονια ...ειδικα το blues κομματι ...τι να πω...να τον αφηνεις να παιζει ωρες δεν προκειται να βαρεθεις....απλα τελειος

Νοιωθω πολυ καλα που εβαλα κι εγω ενα λιθαρακι στην "ανακαλυψη" του μεγαλου Frank απο τον Καναδα. Προτασεις για album ενδεικτικα: "Power of Rock 'n' Roll", "Juggernaut", "Full Circle", "From The Hip" και τα καταπληκτικα live με τους Mahogany Rush "Tales of the Unexpected" και "Double Live" και "Live"

Σημ. Οι... παραπανω Robin Trower και "Smoking" Joe Bonamassa ειναι killers. Αντε μπραβο, να ανακαλυπτουμε και players που (και να) "τα σπανε" κι οχι μονο "εγκεφαλικους" χλεχλεδες

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αντε μπραβο, να ανακαλυπτουμε και players που (και να) "τα σπανε" κι οχι μονο "εγκεφαλικους" χλεχλεδες
.......ηρεμιαααα!!.....και σεβασμος στην διαφορετικοτητα....η μουσικη ειναι μια..

playloud είπε:
Αντε μπραβο, να ανακαλυπτουμε και players που (και να) "τα σπανε" κι οχι μονο "εγκεφαλικους" χλεχλεδες
ωραιοοοος...! ::)

Trending...

Νέα θέματα

Back