- Πόντοι
- 38
Μιας και τον ανέφερες, θυμηθείτε κι αυτό:marathon είπε:Dominic Miller (First Touch...), γιατί θυμίζει άραγε Sting?
http://www.noiz.gr/index.php?topic=4551.msg56523#msg56523
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Μιας και τον ανέφερες, θυμηθείτε κι αυτό:marathon είπε:Dominic Miller (First Touch...), γιατί θυμίζει άραγε Sting?
Γιγανταςfunkysoul είπε:νομιζω οτι ο tommy bolin ειναι ενας απο αυτους
ανοιξτε την ενταση ειναι αρκετα παλιο
http://www.youtube.com/watch?v=rqWWE1YLbh0&feature=related
Το κομματι ΑΝ δεν κανω λαθος ειναι James Gang και ειναι του JOE WALSH (που ηταν και στους Eagles).Kostas-5150 είπε:Γιγαντας
Συμφωνω,ειχε αλλα στην κουτρα του..γενικα δεν την παλευε με τιποτα,αλλα τα προσωπικα του αλμπουμ(εκει κ μονο εκει)εμενα μου κρατησαν ευχαριστη παρεα πααρα πολυ καιρο.playloud είπε:Ναι αλλα στη θεση του BLACKMORE πηγε και τα κομματια του BLACKMORE επαιζε. Δεν ξερω αν εχεις δει το βιντεο απο την Ιαπωνια, ειναι ΧΑΛΙΑ.
Επισης η μπαντα μπορει να ηταν mark IV αλλα το ονομα ηταν DEEP PURPLE (ασχετα αν το come taste ειναι για μενα ευαγγελιο αλλα ΟΧΙ για Purple)
Επισης δεν ειπα οτι ειναι κακος αλλα ΥΠΕΡεκτιμημενος (συμφωνω για το taste)
Επισης ειπα οτι τα καλυτερα του ειναι τα προσωπικα του (βλ Teaser, Private Eyes)
Μπραβο σου.Peruvian είπε:Michael Lee Firkins....
Καλώς το τ'αγόρι μ'...Kostas-5150 είπε:Νο1 στην λιστα τον υπερεκτιμημενων ειναι για'μενα γκανιαν ο Uli Roth.
ΑΜΑΝ με σφαζεις, δε συμφωνω καθολου. ΙΣΑ ΙΣΑ στους ΥΠΟεκτιμημενους (μαζι με τον Michael Schenker) θα τον εβαζα. ΜΑΚΑΡΙ ο κοσμος να ηξερε (και) τον UliKostas-5150 είπε:Nο1 στην λιστα τον υπερεκτιμημενων ειναι για'μενα γκανιαν ο Uli Roth.
Τον θεωρω υπερεκτιμημενο γι'αυτον ακριβως τον λογο,επειδη τον συγκρινουν με τον γιγαντα M.Shenker κ παντα (αμερικανοι) βαζουν τον Uli απο πανω..ο Πατερας του Neoclassical κ τριχες κατσαρες..καλος ναι,την εψαξε την δουλεια ναι,αλλα overated,τουλαχιστον εγω δεν εχω ακουσει κ κατι το τρομερο απο δαυτον,μονο εχω διαβασει!!!Με καταλαβαινεις.playloud είπε:ΑΜΑΝ με σφαζεις, δε συμφωνω καθολου. ΙΣΑ ΙΣΑ στους ΥΠΟεκτιμημενους (μαζι με τον Michael Schenker) θα τον εβαζα. ΜΑΚΑΡΙ ο κοσμος να ηξερε (και) τον Uli
Iσως,αν κ εχω ακουσει σχεδον ολες του τις δουλειες.Συμφωνω στο οτι επαιζε πολυ καλυτερα απο αλλους τις εποχης του,αλοιμονο.Ομως εχουν πρηστει τα φρυδια μου τωρα τελευταια να διαβαζω συνεχεια για το ποσο απιστευτος ηταν κτλ.. ε καπου ωπα.playloud είπε:Lukather? Morse? Vai?
Παντως ΜΑΛΛΟΝ θα επρεπε να ψαξεις λιγο περισσοτερο τον Roth. Εκανε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ πραγματα (οχι απαραιτητα classical), ειδικα σε εποχες που παιζανε ντριγκι ντριγκι.
Oι αμερικανοι πιστευω οτι τον Roth (οπως και τον Schenker) τον αγνοουν παντελως. Αν αλλαξαν τελευταια τα πραγματα τι να πω, μπραβο που τον ανακαλυψαν μετα απο 30 χρονια
Κωστα τοτε, ΟΛΟΙ ανακαλυψαν τον Roth μετα απο 25 χρονια, too fucκin' bad. Τοτε ημασταν ΠΟΛΥ λιγοι που τον ακουγαμε-εκτιμουσαμε, διπλα-διπλα με τον Schenker. Απλα ο Schenker εβγαλε αυτη την παπαρια το Nightmare (ΜΕΓΑΛΗ σουπα, αν και τα υπολοιπα κομματια στο album ειναι ok) κι εγινε αρκετα γνωστοτεροςKostas-5150 είπε:Iσως,αν κ εχω ακουσει σχεδον ολες του τις δουλειες.Συμφωνω στο οτι επαιζε πολυ καλυτερα απο αλλους τις εποχης του,αλοιμονο.Ομως εχουν πρηστει τα φρυδια μου τωρα τελευταια να διαβαζω συνεχεια για το ποσο απιστευτος ηταν κτλ.. ε καπου ωπα.
Oχι Morse ρε'συ..Toν Βαιτση λεω![]()
δεν ηξερα οτι ο bellas ηταν ελληνικης καταγωγηςbrougos7 είπε:Αν κ keyboardistas κατι σκαμπαζω απο κιθαρα κ χαιρομαι που υπαρχουν εδω ατομα που γνωριζουν τον George Bellas. Eπισης θα ηθελα στη μακρα λιστα μας να αναφερω και τον Patrick Rondatt.