- Πόντοι
- 16
Mscmcr ωραίο το κομμάτι με τον Tommy Bolin. Θα μπορούσες να μας πεις πως λέγεται και σε ποιο δίσκο είναι?
και βεβαια διπλα του ειναι ο Arlen Roth σε νεαρη ηλικια ο οποιος τοτε (early nineties) εκανε τις παραγωγες σε ολα αυτα τα video lessons...Michael είπε:
μπραβο Τολη μου...ολοι οι κιθαριστες που εχουν κατι να πουν - βιρτουοζοι η μη - ειναι εξισου σημαντικοι...Οι πραγματικά αδίκως άγνωστοι κιθαρίστες κατ' εμέ είναι αυτοί που ξεφεύγουν απο το ενυδρείο του μικρόκοσμου της κιθαριστικής μουσικής και φτιάχνουν καταπληκτικά ποπ διαμάντια....
απο τη μια πλευρα ειμαι πολυ υπερ του εναλλακτικου κιθαριστα και συμφωνω με Silot ,αλλά απο την αλλη οι coldplay συνολικα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Γι αυτο ,με την προταση παραπανω διαφωνω με καθε δυνατο γεωμετρικο τροπο ;D ,αν μη τι αλλο,επειδη πρεπει να δουμε ποσοι θα τον ακουνε σε 10-20-30 χρονια κλπ.Superfunk είπε:Σωστος,απλα ο Johny ειναι τοσο επιδραστικος κιθαριστας που χαλαρα μπορει να μπει διπλα στον Hendrix,στον Edge & στον Gilmour ....ειναι σχολη απο μονος του πως να το κανουμε....![]()
οχι για τον Johny MARR ελεγα..οποτε.... ξανα-ακυρωσεblue είπε:απο τη μια πλευρα ειμαι πολυ υπερ του εναλλακτικου κιθαριστα και συμφωνω με Silot ,αλλά απο την αλλη οι coldplay συνολικα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Γι αυτο ,με την προταση παραπανω διαφωνω με καθε δυνατο γεωμετρικο τροπο ;D ,αν μη τι αλλο,επειδη πρεπει να δουμε ποσοι θα τον ακουνε σε 10-20-30 χρονια κλπ.Σωστος,απλα ο Johny ειναι τοσο επιδραστικος κιθαριστας που χαλαρα μπορει να μπει διπλα στον Hendrix,στον Edge & στον Gilmour ....ειναι σχολη απο μονος του πως να το κανουμε....![]()
edit:ακυρο,νομιζα ελεγες για τον κιθαριστα των coldplay
edit2:ξανα-ακυρο,καλα τα λεω τελικα ;D ;D ;D
elavd είπε:Ο αγαπημένος μου intervallic-riff player των τελευταίων ετών, CARL VERHEYEN:
ΥΓ: ο ίδιος κύριος έχει και ΦΟΒΕΡΑ μαθήματα/video στα οποία προσπάθησα να εντρυφήσω με παταγώδη αποτυχία....![]()
![]()
γιατι ΔΕΝ πρεπει να ακουν καποιοι αυτην την μουσικη;Superfunk είπε:στη χωρα μας επιμενουν οι περισσοτεροι κιθαριστες να ζουν στα τελη του 70 αρχες 80..... :)
& ΠΡΟΦΑΝΩΣ για να μην ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ...για ΑΚΟΜΑ μια φορα.. :στη χωρα μας επιμενουν οι περισσοτεροι κιθαριστες να ζουν στα τελη του 70 αρχες 80..... Roll Eyes)